Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aradım taradım bulamadım yardım !

Selocan

Öne çıkan mesajlar

Bir film izlemiştim tv de felaket habercisi olarak çevirmişler filmi ( sanırım baya kolpalamışlar ) nette aradım bulamadım. orjinal ismini bilmiyorum. kısaca anlatıyım belki bilen çıkar.
şimdi bi eleman var gazeteci böyle felaketler oluyo bunları görüntülüyo fotolar çekiyo . sonra bi gün dikkat ediyo fotolardaki resimlerde farklı felaketlerde aynı adamın resmi var araştırıyo falan. sonra neyse bu adam meğer gelecekten geçmişe yolculuk yapan turistin tekiymiş geçmişteki felaketleri görmek için gelmiş vb vb.. sonra işte stadyuma bomba koyuluyo bunu öğrenip önceden boşaltıyolar stadyumu vb vb..
böyle olaylar vardı.
eğer hatırlarsanız / bulursanız / öğrenirseniz yazıverin lütfen.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bi konuymuş izlemek gerek

edit: o mexinth in dediği adam türkiyede olsa polis s..tir lan der heralde:)[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 24 Temmuz 2004 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm film ilginçmiş[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...