Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 turksat'ta persian music channel falan yok. senin çanak ne tarafa dönük bilmiyorum da turksat'ta bu kanallar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sadece türksat mı çekiyor? peki türksat listesindeki ( http://www.turksat.com.tr/kanallistesi/uydukanallistesi.html ) art, kanal b, cem tv, halk tv, ulusal kanal, brt gibi kanalları neden koymamışlar. ayrıca "sadece türksat" dedin ama tivibu'nun listesinde olan rtl, sat1 kanalları türksat'ın listesinde bulunmuyor. bu neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Luriel said: olunca izlemek zorundasın zaten diğer kanallara geçemion kitlenio STV de. ahahahah, manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 HEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 zamanla genişler belki kanal repertuarı, ben 1 tl iken denemeye karar verdim. salondaki tv'nin devamlı müşterisi olduğu ve pc'yi bırakmadan bazen belli dizileri takip edebilmek istediğim için fena değil gibi 4 lira ayda. film filan da izlenebildiği düşünülürse makul gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yalnız çok kandırmaca var be, "ooo ne güzel falanca eski filmler de var" diyerekten üye oldum ama 50 yıllık filmler bile parayla kiralanıyormuş heh. bedava olanlardan fazla düzgün yok, onları da seyretmişim zaten. bir de geçmiş programları izleme seçenekleri çok kısıtlıymış, %95'i yerli dizi hep. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben televizyon alıcısı monitöre bağlandıktan sonra tv'den birsey izlemeyi anlamli bulamiyorum genelde. yani haber (ki genelde haber yemek saatinde topluca izleniyo) mac ya da futbol programi izleyeceksem odamda bi 37 ekran var, ondan izlerim. ama dizi/film falan zaten internetten indirilebiliyor, niye tivibu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fizban said: ben televizyon alıcısı monitöre bağlandıktan sonra tv'den birsey izlemeyi anlamli bulamiyorum genelde. yani haber (ki genelde haber yemek saatinde topluca izleniyo) mac ya da futbol programi izleyeceksem odamda bi 37 ekran var, ondan izlerim. ama dizi/film falan zaten internetten indirilebiliyor, niye tivibu ki ? aynen evde pc olup da bir çanak anten bile alamıyorsanız ölün zaten de, dizi/film olayı aşırı saçma olmuş. küçücük ekranda izleyeceğime 1080p torrent indirir babalar gibi seyrederim tivibu ne yani? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben mesela yurtta kalıorm. odamızda tv çıkışı falan yok. tv odaları var ama %90 dolu oluo oralarda. benim işime cok yarıo ozellikle şampiyonlar ligiydi, nba maçıydı, yabancı liglerdi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bende patladı login ekranında kalıyorum sorun olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 zaten canli tv diye bişi vardı.show tv,atv,star felan gösteriyordu.hemde beleşti. ne farkı var ki bu tivibu nun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 batuhan said: Bende patladı login ekranında kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 hata verdi kapandı, giremiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 tam ekranda bile goruntu baya kaliteli Esnaf said: zaten canli tv diye bişi vardı.show tv,atv,star felan gösteriyordu.hemde beleşti. ne farkı var ki bu tivibu nun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 1 Mbit de 22'' LCD de full screen bayaa kotu goruntuler, bazen hafif daha iyi oluyo bazen kutu kafalı adamlar halini alıyor, Network u kontrol ediyorum, 1 Mbiti kullanmıyor kullanmaya calısmıyorda, win 7 x64 kullanıyorum, pek bi ayar vs de yok sanırım goruntu kalitesi vs ile alakalı, o yuzden sadece arada bir mac seyrederken alternatif oluyor onun harici bena hitab etmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 İptal edeceğim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 telekom müdürlüğüne gitmeden kapatmanın bir yolu var mı? bugün zamlancak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Telefonla yapılıyor diye biliyorum ben. Öğle arasından sonra arayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 üzülerek söylüyorum. Seni telekom müdürlüğüne çay içmeye cagırcaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Abi evden 400km uzaktayım şu anda, nereye gidiyorum. :D Babama söylerim artık o gitsin kapatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ligtv var mi bunda? bu cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yok tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aslında telefon üzerinden iptali mümkünmüş, fakat yıldırmak için insanları müdürlüğe dilekçe verin falan diyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ShadowFax said: telekom müdürlüğüne gitmeden kapatmanın bir yolu var mı? bugün zamlancak sanırım 4 lira oluyor değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar