Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET TiViBu - Netten Televizyon Aparatı - BELEŞ!

roket adam

Öne çıkan mesajlar

sadece türksat mı çekiyor?
peki türksat listesindeki ( http://www.turksat.com.tr/kanallistesi/uydukanallistesi.html )
art, kanal b, cem tv, halk tv, ulusal kanal, brt gibi kanalları neden koymamışlar.

ayrıca "sadece türksat" dedin ama tivibu'nun listesinde olan rtl, sat1 kanalları türksat'ın listesinde bulunmuyor.

bu neden ki?
Sosyal ağlarda paylaş

zamanla genişler belki kanal repertuarı, ben 1 tl iken denemeye karar verdim. salondaki tv'nin devamlı müşterisi olduğu ve pc'yi bırakmadan bazen belli dizileri takip edebilmek istediğim için fena değil gibi 4 lira ayda. film filan da izlenebildiği düşünülürse makul gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız çok kandırmaca var be, "ooo ne güzel falanca eski filmler de var" diyerekten üye oldum ama 50 yıllık filmler bile parayla kiralanıyormuş heh. bedava olanlardan fazla düzgün yok, onları da seyretmişim zaten.

bir de geçmiş programları izleme seçenekleri çok kısıtlıymış, %95'i yerli dizi hep. :/
Sosyal ağlarda paylaş

ben televizyon alıcısı monitöre bağlandıktan sonra tv'den birsey izlemeyi anlamli bulamiyorum genelde. yani haber (ki genelde haber yemek saatinde topluca izleniyo) mac ya da futbol programi izleyeceksem odamda bi 37 ekran var, ondan izlerim. ama dizi/film falan zaten internetten indirilebiliyor, niye tivibu ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ben televizyon alıcısı monitöre bağlandıktan sonra tv'den birsey izlemeyi anlamli bulamiyorum genelde. yani haber (ki genelde haber yemek saatinde topluca izleniyo) mac ya da futbol programi izleyeceksem odamda bi 37 ekran var, ondan izlerim. ama dizi/film falan zaten internetten indirilebiliyor, niye tivibu ki ?

aynen

evde pc olup da bir çanak anten bile alamıyorsanız ölün zaten de, dizi/film olayı aşırı saçma olmuş. küçücük ekranda izleyeceğime 1080p torrent indirir babalar gibi seyrederim tivibu ne yani? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
1 Mbit de 22'' LCD de full screen bayaa kotu goruntuler, bazen hafif daha iyi oluyo bazen kutu kafalı adamlar halini alıyor,
Network u kontrol ediyorum, 1 Mbiti kullanmıyor kullanmaya calısmıyorda, win 7 x64 kullanıyorum, pek bi ayar vs de yok sanırım goruntu kalitesi vs ile alakalı, o yuzden sadece arada bir mac seyrederken alternatif oluyor onun harici bena hitab etmedi :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...