BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Battlenetten gaza gelip 1 hafta geyip yaparım dedim. Pop'un te geçen sene attığı özel mesaja binaen coşup bi de "alliance" karakteri frostmane'e geçirdim. Foruma bakmak nedense sonra aklıma geldi ve "gültün" hort olduğunu öğrenmemle birlikte devam eden araştırmalarımda bir de ortada zaten gült falan kalmadığını anlayınca baktım hanım dürtüyo noldu diye, ağzımdan şu 3 kelime dökülmüş; VAY A. K. evet epic fail bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Guild devam ediyor yaklaşık 15 kişi online geceleri. BlackRose said: Battlenetten gaza gelip 1 hafta geyip yaparım dedim. Pop'un te geçen sene attığı özel mesaja binaen coşup bi de "alliance" karakteri frostmane'e geçirdim. Foruma bakmak nedense sonra aklıma geldi ve "gültün" hort olduğunu öğrenmemle birlikte devam eden araştırmalarımda bir de ortada zaten gült falan kalmadığını anlayınca baktım hanım dürtüyo noldu diye, ağzımdan şu 3 kelime dökülmüş; VAY A. K. evet epic fail bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ahaha devam ediyoruz hala raid falanda var ama ally olayi supermis lol gecmis olsun bekliyorum hala horta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hadi ya neyse kurtardık birazını desene, ne bilim facebook sayfası bile buldum çok kaliteli diyaloglar var da sonu hüsran gibiydi demek sağ kalanlar olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Popeye said: ahaha devam ediyoruz hala raid falanda var ama ally olayi supermis lol gecmis olsun bekliyorum hala horta :P yok abi nolcak gider bikaç yuro da döneklik yapmaya harcarız :) bi warrior bi de death knight var acep hangisini neye döndürsem, level 60 ikisi de, sıfırdan kasmaktan iyidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 warriorı getir, death knight zaten 55'te başlıyor eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yaa bak ben ne kadar uzak kalmışım hesap edin, ulan bu kıçı küflenmiş warrioru hatırlıyorum da bu death knight ne zaman 60 olmuş diyodum ben de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yok yok dağılan bisi yok, dunya bile kurtarıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Pvp de var. Ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Blackrose algalon kesmek için tek eksiğimiz cesur bir yürek. Gel beraber yıldızlara VAY AK yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Saeros said: warriorı getir, death knight zaten 55'te başlıyor eauh ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 axedice said: Blackrose algalon kesmek için tek eksiğimiz cesur bir yürek. Gel beraber yıldızlara VAY AK yazalım. tabi tabi ben bi orgrimmardan çıkabilirsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sen yorma kendini, biz orgrimmarı kenara cekeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 aslında bende oyundakı son demlerimi bu guildde gecirmek isterdim ama ekonomik krizden dolayı account kapalı 1 aydır. bide mig. parası var tabi. ama bir gün nasipse gelirim guild devam ederse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 tamamdır hellfire peninsulaya rotayı çevirdim, kim Heraklius diye tipsiz bir orku guilde almak ister? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 brutality said: ama bir gün nasipse gelirim guild devam ederse :) Devam ederse derken? VAY AK'ya şirk mi koşuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 1 2 3 Bizi yenmek güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Absolut said: 1 2 3 Bizi yenmek güç. Aman tanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 BlackRose said: tamamdır hellfire peninsulaya rotayı çevirdim, kim Heraklius diye tipsiz bir orku guilde almak ister? :p vay ak neler gördü tipsiz bi orc görse nolcakki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 whisper at online birine cakalim hemen invayt kermti gittiginden beri eglence kalmadi ama WTB, her whirlwindde olen rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 whirlwindde ölmek uzmanlık işidir. bu arada gelme şansım var %70 1 ay içerisinde. sırf muhabbeti özledim başka bişi değil anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bende gelsem mi yaws canım çekti şimdi zaten 24 saat evde oturup dizi izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 guilde ne lazım kasmaya başlıyım bende bişi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bisi lazim degil ya, hatat adam fazlamiz bile var 10 luklar icin benden tavsiye kasicaksaniz hibrid kasin ama, bide dis filanda baslicak bu hafta icinde yeni basliyanlar 5 kisi olursaniz cok raha tedersiniz beraber levelliyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar