Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 500 sms yapayım dedim 50 kontör yükledim 81 kontörüm oldu 5yuz yazdım gönderdim 3900'a bir baktım 13 kontörüm kalmış dedim neler oluyor aradım avea müşteri hizmetlerini otomatik talimatınız varmış kontör yükler yüklemez o çalışmış siz de yapmışsınız ondan 1000 smsiniz olmuş diyor birincisi 39 ikincisi 29 kontöre lan gerizekalı kontör yüklemez yüklemez niye atlıyo sistem 500 sms yapmaya? 2 gündür yapmadı şimdi ben kontör yükleyince mi yapmayı bekliyor? hayır tamam yapsın güzel, önce kontör düşüyor 1 saat sonra otomatik sistem 500 sms yapmıştır mesajı geliyor hay ben sizin yapacağınız sistemi ... olum bu ülkeye teknoloji harbiden haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yanlış olan şeyi ben anlamadım pek :P kontör yüklemişin, otomatik talimat da yerine gelmiş. ee? 2gündür yeterli kontörün yoksa adam nası yapsın ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 1 saat sonra mesaj gelmesi yanlış. yüklediği anda mesaj gelse sorun yok yüklemezdim ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 aveanın her zamanki marifeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hayır nasıl adamlar yapmış kontör yükler yüklemez 500 sms yapıyor ulan bekle bi bekle 2 gündür kontör yok diye yapmıyodun pusuya yatmış tilki gibi nasıl atlıyon kontörlerime madem yapıyon otomatik talimat var o zaman bildir demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sikayetimvar.com gibi siteler bazenleri bu durumlar için cidden işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 iyi de kontörün yokken nasıl mesaj satın alsın? kontör yükleyince de alır tabi talimat vermişsin çünkü. yanlış bişey yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 biri çıkıp,her gün 300 kontörü sokak çocuklarına armağan ediyorum,40 kontör için amma kafa yaptın fakir diyecek. ve bu hiç şık bir yaklaşım olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sorun haksız olarak almasında, ben istesem hiç sorun değil. fastreloader said: iyi de kontörün yokken nasıl mesaj satın alsın? kontör yükleyince de alır tabi talimat vermişsin çünkü. yanlış bişey yok bence alıyorsa haber versin o zaman aldığı anda 1 saat sonra değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yalnız burda ben de yanlış bir durum göremiyorum. bankalarda otomatik ödeme yaptığında sen para yatırdığın anda otomatik ödeme gerçekleşiyor, bir haber verme durumu da olmuyor "hacı bak para yatırdın ben hemen ödemeyi yapıyorum burdan" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 banada oldu aynısı neyse ki kendim yapıcaktım kontörüm heba olmadı. işin ilginç yanı önceki ay sms paketi satın almam sadece her zamanki gibi. talimat felan vermedim. otomatiğe bağlamışlar çakallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Holy said: yalnız burda ben de yanlış bir durum göremiyorum. bankalarda otomatik ödeme yaptığında sen para yatırdığın anda otomatik ödeme gerçekleşiyor, bir haber verme durumu da olmuyor "hacı bak para yatırdın ben hemen ödemeyi yapıyorum burdan" diye. garantide oluyo bu olay :p x tutarindaki bilmemne faturaniz otomatik odeme talimatinizla odenmistir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Holy said: yalnız burda ben de yanlış bir durum göremiyorum. bankalarda otomatik ödeme yaptığında sen para yatırdığın anda otomatik ödeme gerçekleşiyor, bir haber verme durumu da olmuyor "hacı bak para yatırdın ben hemen ödemeyi yapıyorum burdan" diye. iyi de haber gelmemesi gibi bir durum söz konusu değil işte geliyor ama 1 saat sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 tamam işte sen otomatiğe bağladıktan sonra hiç haber bile vermeyebilir :) garantiyi bilmem finansbank ve akbank kullanıyorum ikisinde de ekstreyi açıp kendim bakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 O kadar çok mesaj atmayın, uyuz oluyorum devamlı mesajlaşanlara. İyi olmuş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aktiftablet said: O kadar çok mesaj atmayın, uyuz oluyorum devamlı mesajlaşanlara. İyi olmuş =p olum yok 500'ü bile daha 1 kere bile bitiremedim bazen derslere gitmeyince arkadaşlara imza atın filan diyom veya ödev var mı diye soruyom o kadar dfgdgfd edit: o koyuyo zaten 1000 mesaj oldu naapcam lan o kadar mesajı her gün 33 tane mesaj atmam lazım 1 ayda bitmesi için yuh ha bide mesaj yazmaya bile üşenip bluetoothtan bilgisayara telefonu bağlayıp bilgisayardan mesaj atan birisiyim dgdfgd Holy said: tamam işte sen otomatiğe bağladıktan sonra hiç haber bile vermeyebilir :) garantiyi bilmem finansbank ve akbank kullanıyorum ikisinde de ekstreyi açıp kendim bakıyorum :) tamam da ya versin ya vermesin anlatamadım galiba? 1 saat sonra vermek ne verecekse adam gibi versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Haklısın kardeş :) anlamamış kimse seni :) kızdım bende... Ver numaranı 29 kontur atiyim ben sana içimden geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şuradaki herkes beni senden iyi anlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bana atabilirsiniz kontör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar