adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 geçen gün arkadaşdan dönüyodum sabaha karşı 5 gibi otobüs durağının önünden geçerken bitane tinerci oturuyodu arkamdan gelmeye başladı elimi çantama attım bıçaklarım yanımdaydı yemek yapmaya gitmiştim şşşş biradeeer dedi çıkardım bıcağı ne var birader dedim yok bişi abim dedi arkasını döndü gitti :D bıçak dediğimde 23 cmlik chef knife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ahah benimde silah çekmişliğim var ama o kadar tırsmamıştı :D(kurusıkı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben bazuka çekmiştim zamanında rocket jump yapıp kaçmıştımolay yerinden. şimdiki aklım olsa yapmam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ahahhah bi sigara isticekti belki.sende yok mok diyip başından atabilirdin. şimdi sürekli bıçakla gezmek zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 nebilyim lan sabahın 5i korkudan ölüyodum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 silah sıktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 mermiyi aldım yerden kafasına atıyım derken bacağına denk getirtdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ahaha kermit ölmüş hon da foruma bakıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Peki ya o da döner bıçağı çekseydi :P İyi yapmışsın şaka bi yana.. öyle bi süre takip ettiyse niyeti ateş istemek deildi tahminimce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Aiko said: ben bazuka çekmiştim zamanında rocket jump yapıp kaçmıştımolay yerinden. şimdiki aklım olsa yapmam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yürürken bıcağı kılıfından çıkarabildiğime göre rahat bi 4-5 dk takip etmiş olması lazım zaten bide ıslık çalıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abvblizzard said: ahaha kermit ölmüş hon da foruma bakıyo :D ölmediydim la b yaptıydım asjdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Aiko said: ben bazuka çekmiştim zamanında rocket jump yapıp kaçmıştımolay yerinden. şimdiki aklım olsa yapmam ama AHHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Aiko said: ben bazuka çekmiştim zamanında rocket jump yapıp kaçmıştımolay yerinden. şimdiki aklım olsa yapmam ama Ben anlamadım. Rocket jump mı yapmazsın? Yoksa kaçmazmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 adamınbiri said: geçen gün arkadaşdan dönüyodum sabaha karşı 5 gibi otobüs durağının önünden geçerken bitane tinerci oturuyodu arkamdan gelmeye başladı elimi çantama attım bıçaklarım yanımdaydı yemek yapmaya gitmiştim şşşş biradeeer dedi çıkardım bıcağı ne var birader dedim yok bişi abim dedi arkasını döndü gitti :D bıçak dediğimde 23 cmlik chef knife iyi yapmışın (tu) yola gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ahaha savunma mekanizmasina bak helal. bende de var chef knife, yaninda N.T yaziyo.(ismimin bas harflerini kazitmistim =P) gerci ayni durumda bicagi ceken ben olsaydim, yürü git lan tifil ehühü diyebilme ihtimalleri cok yüksekti. -bak dostum sen bu N.Tyi görüomusun bana kerpeten nil derler.. i de yutmazlardi heralde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 N.T nil the tinerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 soyadın tütüneken mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 muslukçu olup pompa çekmenizden iyidir AAAYYT! DAAALIIN ULAN!! http://www.faqs.org/photo-dict/photofiles/list/3442/4577plunger.jpg http://fc09.deviantart.net/fs17/f/2007/149/6/b/_shakeplunger__by_BobSmith006.gif KAÇMAAA http://fc03.deviantart.net/fs37/f/2008/259/a/2/Chased_by_a_Plunger_by_NamelessBot.gif gerçi obama bile pompa kullanıyorsa vardır bi bildiği http://chictrib.image2.trb.com/chinews/media/photo/2009-01/44594794.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 vaniLLe said: -bak dostum sen bu N.Tyi görüomusun bana kerpeten nil derler.. i de yutmazlardi heralde :/ -benim adım kanlıo nigar ulen!! diye bağırırsan yerler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Sparkcaster said: soyadın tütüneken mi hayir tüleymanoglu. bak ooom ben naim tüleymanoglu! boydan kurtaririm en azindan zazaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bırak bu işleri devlet su işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 @nil Baş harflerden pis çember daraltırlar yalnız kullanırsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar