Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 başlıyor bu pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Ohhh be super valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yazın sonlarına doğru can sıkıntısı geçicek hafiften,güzel oldu başlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 301'i indiriyorum su an, cok heyecanliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 daha 3 gün yokmu başlamasına başladı mı neler oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Aluriel said: başlıyor bu pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Deacon said: 301'i indiriyorum su an, cok heyecanliyim. bu niye ara gaz veriyo peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi anlamadım ne demek istediğini,ben sana bu pazar başlıyor kısmını alıntılıyorum,sen nasıl izliyorlar diyosun.pazar bugün zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://www.episode-alert.com/series/blue_mountain_state/3/#1 Indirdim izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 heee bugün pazar mı hakketen? nebiliyim günlerim karıştı eee bu altyazı sitelerinde 3 gün var daha diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Blue_Mountain_State_episodes Soyle garip bi olay var. Wiki'ye gore 2. bolumu izlemisim ben. 21'inde de 1. bolum yayinlancakmis. Valla umrumda degil, ben izledim ve guldum hoho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi sen daha ya uyanamamışsın ya da hala uyuyosun ve o şekil post atıyosun :D bu arada altyazı olayı eşekherif said: İngilizce altyazı bugün çıkmazsa perşembe günü anca gelir, ne zaman demeyin artık yeter. Çıkınca çeviririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ben hasta oldum da o yüzden beynim çürüdü sanırım bilmiyorum kusuruma bakmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Ingilizcesi cok rahat ya deneyin bence altyazisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Deacon dediğin olay doğru gibi :D bende indirdim izlemiyorum o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 2. bölümü izlemem ben altyazı.org'da 3 gün sonra diyo bölüm ona göre hareket edicem ben bide hani bu yaz dizisiydi niye böyle oldu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi adam menopoza girmiş sanırım :D edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 adamınbiri said: 2. bölümü izlemem ben altyazı.org'da 3 gün sonra diyo bölüm ona göre hareket edicem ben bide hani bu yaz dizisiydi niye böyle oldu bu? ne 2. bölümü yahu? altyazı.org saçmalamış. sabah 6'da yayınlandı yeni sezonun ilk bölümü said: Dic Pics (Sept/17/2011) A scandalous photo from Alex’s phone is circulated on the campus while Harmon ponders how to respond to suggestive pictures that he accidentally received from Daniels and Debra in the Season 3 premiere. Sal Governale; Richard Christy. 3x01 işte, indirin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 güzel bölüm, standardını koruyor en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Ya yine aynı şeyi yapmışlar sezonon 2. bölümünü yayınlıyolar başta 2. sezondada aynı şey olmuştu aşırı saçma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ahahah 2. bölümde çok iyidi adamlar tam geyik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bölüm 2yi 5 kere indirdim hep bozuk çıkıyor ne ayak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 proper olanı indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bugünkü bölüm düşmedi mi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar