Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Master degil universite öyle ama futbol takımı mesela ordaki hayali yasayabiliyor ancak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 alt yazı olayını nasıl yapıyorsunuız divxplanet koymuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bugün yeni bölüm mü var yoksa ben mi yamuluyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 altyazi lazım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hakkaten yok altyazı hiçbir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 normalde bölümün yayın tarihi bugündü ama neden erken oynadı bilmiyorum, ing altyazısı yok daha piyasada o yüzden çevirememişler. sabaha kadar düşer ikisi de büük ihtimal.olmadı yarın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 İngilizce altyazı bile olmaması kıllandırdı zaten beni, o bile iş görürdü. Bekleyeceğiz artık napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ne gerek var altyazıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Valeron said: ayrıca bişey dicem hakikaten amerikada böle karılar var mı,hani giden falan varsa amerikaya bi söylesin.sırf bu hayat için mastera oraya gidicem.masterda yok diosanız okulu bırakıp oraya gidip okucam yani ben. bu karılar var mı yok mu söleyin bana var aynen. Su an amerikanin 2 numarali en iyi party schoolundayim ve her haftasonu cilgin atiyor burasi dsfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Bugün ikinci bölüm çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Abi bu Thad ne kadar kusursuz bir adam ya. Ama şu olay üzdü beni Thad pro olmadan önceki son senem okulda falan dedi, Thad giderse dizi de biter yüksek ihtimalle. Hepsi freş olsaydı keşke de kafadan bir 4 sezon izleseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Helcaraxe said: Valeron said: ayrıca bişey dicem hakikaten amerikada böle karılar var mı,hani giden falan varsa amerikaya bi söylesin.sırf bu hayat için mastera oraya gidicem.masterda yok diosanız okulu bırakıp oraya gidip okucam yani ben. bu karılar var mı yok mu söleyin bana var aynen. Su an amerikanin 2 numarali en iyi party schoolundayim ve her haftasonu cilgin atiyor burasi dsfsfsd screenshot or it didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 eşekherif çevirmiş 2 bölümüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 o adam çeviriyordu hep ilk giriş cümleleri güzel oluyordu umarım devam eder böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 wincest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yeni eleman müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 unidentified black male ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Aluriel said: unidentified black male ahaha ilk söyleyişi dğeilde 2.si efsaneydi ahahahha çok iyi başladı lan dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 evet abi bi de böyle mal mal gülüyor ya söylerken ahahah çok iyiy ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Hergonan said: Helcaraxe said: Valeron said: ayrıca bişey dicem hakikaten amerikada böle karılar var mı,hani giden falan varsa amerikaya bi söylesin.sırf bu hayat için mastera oraya gidicem.masterda yok diosanız okulu bırakıp oraya gidip okucam yani ben. bu karılar var mı yok mu söleyin bana var aynen. Su an amerikanin 2 numarali en iyi party schoolundayim ve her haftasonu cilgin atiyor burasi dsfsfsd screenshot or it didn't happen http://img37.imageshack.us/img37/2945/58761420763391641687521.jpg http://img218.imageshack.us/img218/5092/58761420763396641687521.jpg en citirindan ssler sana ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 fapfapfap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nası yapcaz bunu biz oraya direk kayıt falan alınıyo mu o prosedür nasıl olur ? bide nie masterda olmasın,masterda üniversitede deil mi ? ben gerekirse alttan ders alırım o olayları yaşamak zorundayız arkadaş.bu diziyi izleyince ben bütün dünyaya karşı inancımı kaybedip amerikaya inanıyorum. insaniyet dışı şeyler var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 demek dizilerden etkilenen kitle bu arkadaşlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 JOEPA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bi bu dizi bi 21 bi social network hepsi amerikadaki "guzellikler"den bahsediyor lolwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar