PZero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 arkadaş açmayın diyorum topic şu maça bekleyin alın işte yediniz şampiyonluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 PZero said: arkadaş açmayın diyorum topic şu maça bekleyin alın işte yediniz şampiyonluğu. seneye fikstur belirlenince aç butun maçların topiclerini. namalup şampiyonsunuz. başka türlü olmicak sizin iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yildirim demiroren yeeeeeetmeeeez Antep seyircisi bile dalga geciyor, bole nankorluk gormedim Adamlar bizden topladiklari parayla takim kurup madara ediyolar bizi seneye de julio cesar 15m euro tamamdir kimse durduramaz bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 PZero said: yediniz şampiyonluğu. inanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 zihihihihihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Cintonik said: antep zorlanmadan kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Olm yapmayın alıntı lan belli bişeydi bu zaten asdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sostizm said: 4-1-2-3 mü şimdi bu dizilişin ismi? (BJK soruyorum) Rıdvan hoca 5-5 dedi dizilişe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 mokoko said: BÖYLÖR BÖZ GÖLÖRÖZ ÖRKÖDÖN. DÖKKAT ÖDÖN. lol be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 pascalnouman said: biri de bjk taraftarlarini fb ve gs olarak dagitalim demis ama ondan once bir sorum var kac tane fb taraftari 1 adam ediyor ? ne kadar fenerli birleşşe de 1 adam edemiyor, her halukarda kıç için bir kendini bilmez besiktasli gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ahaha win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sivok bu maç sonrası altın hayvan ödülünü garantiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 2 oyuncuya 15 milyon euro vermek yetmemiş üstüne bi de maç verdi bjk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Tabata galiba düzeliyo fln dedik, herif gram top oynamadı .. 90 dk da oyunda tuttu mustafa denizli.. İsmail köybaşından sol açık denemeleri fln .. git içerde bi maçında dene zorluk seviyesi bu kadar yüksek bi maçta denenicek iş mi ya orda tello dururken.. Sonra Ekrem Dağ'dan sağ bek fln olmaz adam kanada atılan her havadan uzun topu rakibe bırakıyo.. Nobre'yi de artık emekli etme zamanımız gelmiş.. İbrahim Üzülmez için ayrı bi yorum yapıcam "Helal olsun!", adam taş gibi top oynuyo 35'inde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 artık gülemiyorum da. üzücü bi hal aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 mokoko said: BÖYLÖR BÖZ GÖLÖRÖZ ÖRKÖDÖN. DÖKKAT ÖDÖN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Wendigo said: pascalnouman said: biri de bjk taraftarlarini fb ve gs olarak dagitalim demis ama ondan once bir sorum var kac tane fb taraftari 1 adam ediyor ? ne kadar fenerli birleşşe de 1 adam edemiyor, her halukarda kıç için bir kendini bilmez besiktasli gerekiyor. Niye fenerliler kıçı başı kaybettiler heralde ? Sen böle internet ortamından kendini kurtarıp gel yanımıza ben o lazım olan fenerli kıçının nerde olduğunu gösteriyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 one ya hakkaten fbliye sataşma falan adam etmez falan ayıp arkadaşım lafınızı tartın ağır gelin ağır girmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Yaş kaç pardon da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yazılan yorumları en başından okursan sorunun nerde olduğunu çözebilirsin belki hadi git bidaha dene öyle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ne yaşı başı kaç birader internet abiliggg sanal abilikmi yapacaksın ? cımbızla lafmı çekelim burada sana okuman yazman vardır heralde "yok kaç fbli 1 adam eder" yok "bütün fbliler adam etmez" bunları yazan bünye asıl adam değildir zaten benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 üzülme be abi.bu kadar ciddiye alma buralarda yazılanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sleepingdeath said: ne yaşı başı kaç birader internet abiliggg sanal abilikmi yapacaksın ? cımbızla lafmı çekelim burada sana okuman yazman vardır heralde "yok kaç fbli 1 adam eder" yok "bütün fbliler adam etmez" bunları yazan bünye asıl adam değildir zaten benim gözümde yalnız boldlu kısmı yazan bir fenerbahçeli ve beşiktaşlılara laf atmış. sen bir okuma yazma öğren bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 o diilde bi ağır konuşsana çok merak ettim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar