Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 -> "Satıcı Değil Kullanıcıyım" Diyen Üniversiteli Gence Üzerinde Yakalanan 12 Kilo Esrarı Tüketmesi İçin Bir Hafta Süre Verildi...
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Hincal Uluç Sert Çıktı: "Marty McFly Tam Bir Korkak Tavuk!" Alex Şöyle Bir Arkadaşlarına Baktı, Solundaki Emre'yi Gördü... :):D:)
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 mani said: said: Balkan Rus Ruleti Turnuvasında Dereceye Girenlerin Ödüllerini Aileleri Teslim Aldı... epic
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Laraken said: abi favorim: Berlusconi: "Esas Öbür Herifi Görecektiniz" Geçtiğimiz günlerde uğradığı saldırı sonucu ağzı burnu kırılan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, dün akşam İtalyan Rai-1 televizyonundan halka seslenerek "Bende bir şey yok abi, siz esas öbür herifi görecektiniz, resmen haşat ettim elemanı" dedi. "Çok Sağlam 3-4 Tane Salladım" "La Parole Nazione" (Ulusa Sesleniş) adlı programda İtalyan Halkı'na seslenen Berlusconi, saldırının “Arkadaşım bir saniye bakar mısın, bi şuraya gelir misin, seninle bir konu konuşacam” sözleriyle kendisine yaklaşan tanımadığı bir kişi tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, “daha ne olduğunu anlamadan bi baktım eleman bana vurmaya çalışıyor, bi anlık boş bulununca bi iki yumruk geldi suratıma ama ben de çok sağlam 3-4 tane tekme salladım o arada” açıklamasında bulundu. "Senin Nasılsa Devlete İşin Düşecek!" Konuşması sırasında zaman zaman hırstan alt dudağını ısırdığı gözlenen İtalyan Başbakan'ı, ayrıca bu meselenin burada kapanmadığının da altını çizerek, “Bizim de iyi kötü bir çevremiz var, biz de öyle boş beleş adam değiliz" dedi. Kendisine saldıran kişiye ekrandan seslenmeyi de ihmal etmeyen Başbakan: "Ben seni bulurum olm! Ben seni bulurum! Senin nasılsa devlete işin düşmeyecek mi lan?!” şeklinde konuştu. Kız Meselesi Değil Programın sonunda, kendisine saldıran kişinin, "hoşlandığı kızın erkek arkadaşı" olduğu yönündeki iddiaları da yanıtlayan Berlusconi, “Alakası yok abi, ben zaten başkasından hoşlanıyorum” diyerek iddiaları kesin bir dille yalanladı. HHAHAHASDHJKLALKDSLJFSDKLJFKLSDJFSDJKLFLSDJKF İNTERNETTEN OKUDUĞUM BİŞEYE SESLİ GÜLÜP TERLEMEYELİ BAYA OLMUŞTU ASDJKLSALKDASKJLDLASKDASD
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 İlker Başbuğ: "Beyler Bi Şey Yok, Konuşuyoruz." dsfsdfsdfsfsdfsdf
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abi. http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=845
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=2436 bu haber uydurma degil bence hehehe
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 said: İngiliz Kraliyet Akademisi Sahne Sanatları Bölümü: "Kenan'ın Sahnesi Gerçekten Çok İyi cok guldum cok
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=2354 AHAHAHAHA nihat doğan AHAHAHA
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Türkiye futbolunun üç mihenk taşı, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Atatürk'ün kendi kulüplerini desteklediğini iddia ededursun, spor tarihçi Ersin Özbükey yaptığı araştırmalar sonucunda Atatürk'ün futbol izlemediğini ve futbolu 22 kişinin bir topun peşinde koştuğu anlamsız bir spor olarak nitelendirdiğini iddia etti. Milli Takımı Tutttuğunu Söylerdi Atatürk'ün, "Hangi ayak topu ekibinin yandaşınız?" gibi soruları savuşturmak için "Milli Takımı destekliyorum" şeklinde cevap verdiğini öne süren Özbükey; "Atatürk, futbolun kitlelerin afyonu olduğunu düşünüyordu. Ayrıca, yurt içinde oynanan futbolun kalitesizliğinden de sık sık şikayet eder, 'onların oynadığı futbol ise, bizimkisi ne' diyerek batı futboluna, özellikle de Hollanda Ekolü'ne olan hayranlığını dile getirirdi. Ancak ulu önderimiz futbol izlemeyi sevmese de, halı saha maçlarında oynamaktan özel bir zevk alırdı" diyerek, sözlerini tamamladı.
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Maçtan Önce Galibiyet Yemini Eden Takım Yenilince Çarpıldı...
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ahahaa...ulan Ergenekon Gözaltıları En Çok Site Yönetimlerini Vurdu "Bahçedeki kamelyanın halini ne siz sorun ne ben söyleyeyim..." bu ne lan Allah belanızı vermesin...
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 -> Kaçıranlar ve Yeniden İzlemek İsteyenlerden Şok İtiraf: "Kanalların telefon numaralarını bile bilmiyoruz."... (asparagas bildirdi) -> Kraliçe Elizabeth: "United Kingdom neresidir, Iskoçya ile Irlanda'yı da mı kapsar, Ingiltere'den farkı nedir ben de tam bilmiyorum."... (gerzekhaber bildirdi) abi ciddi anlamda çok başarılı.
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 delimanyakcapkin said: said: İngiliz Kraliyet Akademisi Sahne Sanatları Bölümü: "Kenan'ın Sahnesi Gerçekten Çok İyi cok guldum cok AHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAH MÜKEMMELMİŞ BU
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 -> Pelin Batu: "Resmi tarih söylemleriyle bizi uyutuyorlar."... -> Maçtan Önce Galibiyet Yemini Eden Takım Yenilince Çarpıldı... çok iyiler lan asdada
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 paspatur said: ahahaa...ulan Ergenekon Gözaltıları En Çok Site Yönetimlerini Vurdu "Bahçedeki kamelyanın halini ne siz sorun ne ben söyleyeyim..." bu ne lan Allah belanızı vermesin... AHAHAHAHAHAHHAA abi bu nasıl bi yaratıcılık ya sdagsfsadfsa
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Kendi Hatasını Anlayıp Fabrikaya Dönebilen Yeni Nesil Toyotalar Yolda
Absolut Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Türkiye Site ve Bina Yöneticiler Derneği (TÜSİBİY-DER) tarafından dün akşam saatlerinde yapılan basın açıklamasında, Ergenekon sürecinde dalga dalga gerçekleşen gözaltılar nedeniyle sitelerde yöneticilik yapacak Emekli Albay bulmakta zorlanıldığı ifade edilerek, başıboş kalan site ve apartmanların içine yuvarlanacağı kaos tehditine dikkat çekildi.
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sabri Sarıoğlu'ndan Şaşırtan İtiraf : "1984 yılında total futbola tepki olarak doğdum." khjggydffdeses
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)'ün, televizyon kanallarının tepkisini çekecek yeni bir düzenlemeye daha imza atmak üzere olduğu bildirildi. Yapılacak yeni düzenlemeye göre bundan böyle haber bültenlerinde fon müziği olarak sadece Mithat Körler şarkıları kullanılabilecek. Adamlar cok iyi yaa :D
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 -> "Dede Efendi'nin adı gençken neydi acaba?" Diye Soran Genç, Musiki Cemiyetinden Kovuldu... ŞKLSDKLAKLŞDASKLDASKLŞDLASKDKASLŞDKŞLASKDASLŞDKASŞLDKASŞŞDASD
Öne çıkan mesajlar