izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bu yaz İngiltere'de staj yapma hayaliyle araştırmalara başlayan mühendislik öğrencisine, yine memleketi Adana kucak açtı...
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Reklam yüzü olarak İsmail Türüt'le anlaşan deodorant firmasında yüzler gülmüyor...
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Alman Ampute Milli Takımındaki Sakatlıklar can sıkıyor. ahahah
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 komik olmayan şeyler konuyor buraya son günlerde, üzülüyorum.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Barajı aşamayacağını düşünen bir grup öğrenci, LYS'ye bağımsız olarak girmeyi planlıyor... (bjk bildirdi) AKLSJFDSKLDJFSDDFH
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 -> LDP'ye oy veren 15.263 kişiden biri olan Sinan Yaba, seçim sonuçlarının ardından yaptığı açıklamada, Türk halkının %99.996'sını cahillikle suçladı... -> Seçimlerin tamamlanmasının ardından 15 partiye ait seçim araçları doğal yaşam ortamlarına geri salındı... ahahaha
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Başta "Kendi Aramızda Sade Bir Tören" Olarak Düşünülen Bir Düğün Daha Ailelerin Araya Girmesiyle Kontrolden Çıktı. Bilanço Ağır: 15.000 Davetli
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 "Eskişehir'de CHP'nin oylarını böldüğü gerekçesiyle bağımsız aday Ahmet Yılmaz'ın dükkanına saldıran 200 kişilik kalabalık, 3 saat süren çatışmanın ardından geri çekilmek zorunda kaldı."
TantoLaVita Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 "Bu yaz İngiltere'de staj yapma hayaliyle araştırmalara başlayan mühendislik öğrencisine, yine memleketi Adana kucak açtı..."
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 "Genel seçimler sonrası Dünya liderleri bir bir başbakanı tebrik etmeye devam ediyor. Obama'nın ardından Papandreu da 14:20 saatlerinde Erdoğan'a iki cevapsız çağrı bıraktı"
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 -> Türkçe Olimpiyatları'nda 100 metreyi 7.62 saniyede koşarak dünya rekoru kıran Etiopyalı Swanaga Deverewkh'e acı gerçeği henüz kimse söyleyemedi... ...
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 zaytung said: Yaklaşan Almancı Akını Öncesi Türkiye Bu Kez Gerçeği Açıkça Söylemeye Kararlı : “Sizde bizi sinir eden bişeyler var” İçerik Yazın gelmesi ve okulların tatile girmesiyle birlikte Avrupa’dan gelecek olan gurbetçileri karşılamaya hazırlanan Türkiye, bu kez gerçeği tüm çıplaklığıyla dile getirmek için tek ses tek yürek oldu. Vatandaşlardan gelen yoğun talebi değerlendiren Kültür ve Turizm Bakanlığı, senelik izinlerini Türkiye’de geçirecek olan gurbetçi vatandaşlarımıza yönelik hazırlanan bir bildiriyi bu sabah düzenlenen bir basın toplantısıyla duyurdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı müsteşarı Ferit Kurtel tarafından basına duyurulan bildiride özellikle Almancı vatandaşlarımız muhatap alınırken, Türkiye’nin yıllardır ayıp olmasın diye açıkça dile getiremediği, içine attığı birçok mesele de samimiyetle dile getirildi. İşte o bildiriden bazı satır başları: “Değerli gurbetçi kardeşlerimiz, özellikle Almancılar, Yıllardır yurt dışında, gurbet elde çalışarak ülkemize hatırı sayılır miktarda döviz kazandırdınız, kazandırıyorsunuz. Öncelikle bunun için bir kez daha teşekkür ederiz. Çok makbule geçti. Ayrıca şimdi artık pek bir anlamı kalmamış da olsa, senelerce sizin getirdiğiniz çikolatalar, walkman’ler, VHS videolar sayesinde birçok vatandaşımız da Avrupa’nın nimetleriyle ilk kez tanışma şansını yakaladı. Onun için de eksik olmayın gerçekten. Bütün bunları söylüyoruz ki nankörlük ettiğimiz düşünülmesin. Bize kazandırdıklarınızın farkındayız, hakkınızı teslim etmiyor değiliz. Lakin şu var değerli Almancılar: Çok açık konuşmak gerekirse yani, nasıl desek tam da bilemiyoruz ama biz Türkiye’de yaşayan vatandaşlar olarak size epey bir süredir biraz gıcık oluyoruz. Açıkçası sizi pek sevmiyoruz, seviyor görünenler de yarı hor görme, yarı kıskançlık hissi içerisinde. Size tam anlatamıyoruz o hissi şu an... Bi görmemişlik mi desek, bi şey var sizde tam adını da koyamıyoruz. Neyse, durum bu yani. Şimdi yanlış anlamazsanız senelerdir içimize dert olan birkaç husus var onları dile getireceğiz: Bir kere burada biz dururken, sizin istediğiniz gibi elinizi kolunuzu sallayarak seyahat edebiliyor olmamıza çok büyük gıcık oluyoruz. Göz var izan var, elimiz yüzümüz sizden düzgün. İki çift laf etmekse, muhabbetin kralı bizde. Hayır yani, sırf sizin yüzünüzden vize alıp Avrupa'ya gidebilsek bile bize de bir acayip bakıyorlar. Artık orada biz yokken napıyorsanız, Almancı olmadığımızı anlatmak için kırk takla atıyoruz. Bir de o saçın sakalın, o kıyafetin hali ne öyle değerli Almancılar? Almanya’da kimse ikaz etmiyor mu sizi ‘Abi böyle olmaz, komik görünüyor’ demiyor mu? Sonra 'Vay efendim Türküz diye Müslümanız diye Alman bizi hor görüyor!’ Hadi Neonazisini falan geçtik ama yani normal Alman da haklı bir yerde arkadaşlar. Durmadan beyaz body’le, fener alayı gibi fosforlu spor ayakkabıyla dolanan adamı hor görmesin ne yapsın? Ki yani Almanlar büyük ihtimalle dünyanın en çirkin giyinen milleti, düşünün artık. Lütfen şu görünüşünüze bir çekidüzen verin yahu. Bak kaç nesil oldu, artık bunu da biz söylemeyelim size... Aslında mesele cahil olmanız falan olsa neyse. Zaten bizim burada da o açıdan durum çok parlak değil. Yalnız sizde, artık nispeten daha iyi para kazandığınız için midir, Avrupa görmüş olmaktan mıdır nedir bir de lüzumsuz kibir gibi bir şey var o cehaletin üstüne. Esas ona çok gıcık oluyoruz galiba. Hele o kendi aranızda Almanca konuşurkenki ‘Batı Avrupa Medeniyeti benim omuzlarımda yükseliyor’ havanız yok mu, o iyice deli ediyor bakın. Bir de iki lafın arasına lüzumsuzca sokuşturduğunuz Almanca sözcükler var tabi. O ‘ah zoo’ ne gözünüzü seveyim? Kaç sene oldu, kaç sene dalga geçtik, hala anlamadınız. Aksanınıza falan bir şey demiyoruz bakın. Hatta onda bir sevimlilik olduğu bile söylenebilir ama yani o aksanla şarkı söylemeye kalkmak? Ne olduğu da belli değil, arabesk rap map karışık bir şeyler. Bakın yıllar önce Cartel’i çıkardınız bağrınızdan. Biz de çok sevdik, bayıla bayıla dinledik söyledik, eyvallah çok teşekkür ederiz. Ama ondan sonra gelenlerin hali ne değerli Almancılar? Sizden görüp burada da MC Hüseyinler, Yaralı Staylalar falan türedi, yok yere Youtube’da aleme rezil olduk. Lütfen o işi de bırakın artık. Dikkat ettiyseniz İsmail YK konusunu hiç açmıyoruz bile. Çok ağır konuşacağız çünkü bir başlarsak. Son olarak birkaç husus daha var onları da belirtelim hazır laf açılmışken: Birincisi o arabaların çoğunun kiralık olduğunu biliyoruz. Böyle şeylere hiç gerek yok inanın. İkincisi, anladık orada bira 1 euro bile değil. Napalım burada pahalı işte. Şimdilik aklımıza gelenler bu kadar. Umarız bizi yanlış anlamadınız, yani gelmeyin demiyoruz tabii yine gelin, ama bunları bilerek, biraz dikkat ederek olursa yani. Teşekkür ederiz. Sonsuza kadar sizin, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı“ (P.S.: Bi de, yaz sonu dönüşte Rafet El Roman'ı da yanınızda götürebilirseniz gerçekten çok makbule geçer. Biraz da sizde dursun.) AHAHAHAHAHAHA
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Afrika'da genç oyuncu avına çıkan Menemenspor teknik ekibi, buffalo saldırısına uğradı...:D
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Hahaha gurbetçilerde süper tespitler :)
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bayan Trip Atma Milli Takımımız Yurda Döndü Helsinki'de düzenlenen Salon Olimpiyatları'na "Altın Cadılar"ımız damgasını vurdu. Bayan trip atma milli takımımız yurda 12 altınla dönerken, bayanlar tek trip atma 55 kiloda ülkemizi temsil eden takım kaptanımız Nurcan Yıldırım'ın "Ata sporumuz olan tripte, ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için gururluyuz" şeklindeki açıklamasının ardından çalan telefonunun iptal tuşuna basması dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz hafta Helsinki'de düzenlenen 28. Uluslararası Salon Olimpiyatları'na 12 altın, 8 gümüş ve 1 bronz madalyayla damgasını vuran Bayanlar Trip Atma A Milli Takımımız, dün gece geç saatlerde yurda döndü. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yüzlerce coşkulu taraftarın karşıladığı "Altın Cadılar", düzenledikleri basın toplantısında genel olarak etrafı umursamaz gözlerle izlemeyi tercih ederlerken, basın ve taraftarlarla fazla yüzgöz olmamaya da özen gösterdiler. Kaptanımız gururlandırdı Basın toplantısında ilk olarak söz alan takım kaptanımız Nurcan Yıldırım'ın, "Yaa çok sağolun ama cidden yani nefes alamıyoruz lütfen biraz açılır mısınız? Zaten uçakta içimiz dışımıza çıktı. Nasıl pilotsa o..." sözleri salonda dakikalarca alkışlanırken, bu kez de sözünün kesilmesine sinirlenen Yıldırım, apar topar toplantıyı terk etti. Geride kalan millilerimizin oflayıp puflamaları ve etrafa manidar bakışlar atmalarıyla geçen birkaç dakikanın ardından, takımın en genç oyuncusu Tuğba Pekcan söz aldı. Finalde Amerikalı rakibini eleyerek madalyaya uzanan Pekcan, son ana kadar nefes nefese bir çekişmeye sahne olan final müsabakasını şu sözlerle anlattı: Madalya böyle geldi "Rakibim daha önce üst üste 3 kez altın madalya kazanmış, trip atmada dünya çapında kendini kanıtlamış bir isim olmasına rağmen hiç korkmadım. Ne korkucam zaten o kokoştan yani. Kendisi en güçlü olduğu alan olan "Telefon öyle kapatılmaz böyle kapatılır"da telefonu benden 1.2 saniye önce kapatmasına rağmen, diğer iki seti alarak madalyaya uzanmasını bildim. Özellikle son sette, "Facebook'a onu niye ekledin" konulu tartışma çok çekişmeli geçti, hatta bir ara kaybedicez sandım ama yine de bu tartışmayı rakibimden 1.5 saat daha uzun sürdürmeyi başardım. Nasıl renkten renge girdi ama görmeniz lazımdı yani..." "Onlar kendini bilir" Genç yıldızın, "Çok çalıştık, buraya kadar çok emek verdik ve sonuna kadar hakettik. Bu sadece benim değil, tüm arkadaşlarımın, tüm Türkiye'nin başarısıdır. Tabii içimizden bazılarını hariç tutuyorum, onlar kendilerini biliyorlar" sözleri bu kez de oyuncular arasında gergin bir hava ortaya çıkmasına neden olurken, toplantının son kısmına millilerin ardı ardına mesajlaşmaları ve sık sık çalıp her defasında meşgule düşürülen cep telefonları nedeniyle kesintili olarak devam edilebildi. "Onu da tanımış olduk" Toplantıda son olarak söz alan tecrübeli oyun kurucu Özlem Nikeloğlu ise, konuşmasına Ankara'da onu bekleyen sevgilisi Ozan Şekerci'ye teşekkür ederek başladı. "Hazırlık döneminde kendisinin yardımları olmasa şu anda bu noktada olamazdım" diyerek düzenli ve disiplinli çalışmanın, ekip ruhunun önemini vurgulayan Nikeloğlu, "Ama yine de insan ne yapar eder, orada benim yanımda olurdu. İşinden izin alamaması benim problemim değil. İş mi daha önemli ben mi daha önemliyim? En mutlu günüm benim yani ya? Ama iyi oldu, onu da tanımış olduk..." ifadeleriyle madalyayı sonuna kadar hakettiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Aahahaahaha
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Diyanet İşleri Başkanlığı, GSM operatörlerinden gelen talebi değerlendirdi: "Hayır, kandil sayısını artırmamız mümkün değil..." :DDD çok güldüm
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hauhauhauha Yunanistan Çalışma Bakanlığı'ndan Beklenen Açıklama: "Aslında bizim pek çalışmaya niyetimiz yok... Bundan sonra ne olacak? Konuşmasının son bölümünü önümüzdeki dönem alınacak ekonomik önlemlere ayıran Yunan Bakan, "İşte yavaş yavaş elimizi eteğimizi çekmeyi planlıyoruz her şeyden. Bugün postaneyi, yarın otobüsleri durdurduk mu, finali de bu bakanlığı kapatarak yaparız inşallah. Sonra siz sağ ben selamet. Açıkcası zaten solitaire oynamaktan başka bir şey yapmıyorduk, onu da evden oynarız nolacak...’ diyerek hükümetin bundan sonrası için belirlediği yol haritasının da ipuçlarını verdi.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 izmarit02 said: Diyanet İşleri Başkanlığı, GSM operatörlerinden gelen talebi değerlendirdi: "Hayır, kandil sayısını artırmamız mümkün değil..." :DDD çok güldüm afahauhauhfuahsfuasf :D
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 > "CHP ontolojik sorunlar içerisinde" diye açıklama yapan Başbakan, gelecek hafta grup toplantısında "David Hume ve İskoç Aydınlanması" başlıklı bir konuşma yapacak... uheaaahuahahahzhuzuhauh
Raze Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 'Evlilik dışı ilişkileri özendiren' Harakiri dergisi kapandı HALKIN SESİ "Bence karikatüristlerimiz insanları evlilik dışı ilişkiye özendirerek işin kolayına kaçıyorlar. Ona herkes özenir zaten. Biraz da evlilik içi ilişkiye özendirmeyi denemeleri gerekiyor. Şahsen 20 yıllık evliyim, öyle bir dergi çıksa ilk ben alırım. Yani bir yerden sonra insanın canı hiç... neyse..."
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi buranın sahiplerinin ciddi anlamda işi gücü yok :D
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Finallerin bitmesiyle mühendislik fakültesi öğrencilerinin defter kitap yakma şenliklerine özenen ilahiyat öğrencisi recm korkusu yaşıyor... AHAHAHHAH
izmarit02 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sağlık Bakanlığı'nın raporuna göre cep telefonunun değil, uzak mesafe ilişkinin kansere yol açtığı ortaya çıktı...:D
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 izmarit02 said: Sağlık Bakanlığı'nın raporuna göre cep telefonunun değil, uzak mesafe ilişkinin kansere yol açtığı ortaya çıktı...:D hahaha
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu başlığı "olduğu gibi" eğlenceye taşımak lazım
Öne çıkan mesajlar