Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaytung: Dürüst, tarafsız, ahlaksız haber

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

Farklı bir hayat sürmek için giriştiği son çaba da geçtiğimiz günlerde hüsranla sonuçlanan Cenk Mertan (28), bu sabah düzenlediği basın toplantısıyla artık evlilik fikrine kesinlikle daha sıcak baktığını açıkladı. Üniversiteyi bitirip askerliğini de aradan çıkarmasının ardından 1.5 senedir bir bankada uzman yardımcısı olarak çalışan Mertan, "Bundan sonra hedefim eli yüzü düzgün, çalışan bir kadın bulup evlenmek, 2 çocuk büyütmek ve 30 sene sonra şu an çalıştığım bankadan şube müdürü pozisyonda emekli olup, Ayvalık tarafında bir yazlıkta kalp krizinden ölmeyi beklemektir" sözleriyle kendisine çizdiği yeni yol haritasına dair önemli ipuçları verdi.

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=96722
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

bir kez değil, papatyam ın yayın günü saati tam şl ile çakıştığı için (salı mı çarşamba mı artık tv den izlemiyorum) sürekli şl maçları yerine papatyam veriyor adamlar...

abi sanırım star tv tek gününü satın aldı şl nin. yoksa o kadar angut değillerdir yahu barça - real maçının daha çok rating alacağını bilirler.

edit: 8 kere yahu yazmışım.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

calimero said:

bir kez değil, papatyam ın yayın günü saati tam şl ile çakıştığı için (salı mı çarşamba mı artık tv den izlemiyorum) sürekli şl maçları yerine papatyam veriyor adamlar...

abi sanırım star tv tek gününü satın aldı şl nin. yoksa o kadar angut değillerdir yahu barça - real maçının daha çok rating alacağını bilirler.

edit: 8 kere yahu yazmışım.

yok "yahu" reytingden demedim ben zaten öyle görünmüş olsa da. ben o günkü maçları d smart'tan fln veriyorlardır diye düşündümdü...
Sosyal ağlarda paylaş

BALIK (20 Şubat - 20 Mart)
Her ne kadar ulaşılmaz biri olmadığınızı iddia etseniz de, Çatalca'ya bağlı Halaçlı köyü sakinleri ve AKUT üyeleri ne yazık ki sizinle aynı fikirde olamayacaklar...

Hahaha:)

Siteniz farklı biz tarzı var çok beğendim daha önce birkaç videosunu da izlemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Stephen Hawking'i de es geçmedi: “Lan elin ayağın tutmuyor, yine adam yerine koyup dinliyoruz seni..”

Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı ekiplerin bir koltuk imalathanesine yaptıkları baskında, piyasaya sürülmeye hazır yüzlerce ikili koltuk ele geçirildi...

zaytung.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...