Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 4 yıl boyunca meclis kürsüsünde hiç söz almayan milletvekili Muhittin Carbay, aday listesinde yer almadığını öğrenince suskunluğunu bozdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Farklı bir hayat sürmek için giriştiği son çaba da geçtiğimiz günlerde hüsranla sonuçlanan Cenk Mertan (28), bu sabah düzenlediği basın toplantısıyla artık evlilik fikrine kesinlikle daha sıcak baktığını açıkladı. Üniversiteyi bitirip askerliğini de aradan çıkarmasının ardından 1.5 senedir bir bankada uzman yardımcısı olarak çalışan Mertan, "Bundan sonra hedefim eli yüzü düzgün, çalışan bir kadın bulup evlenmek, 2 çocuk büyütmek ve 30 sene sonra şu an çalıştığım bankadan şube müdürü pozisyonda emekli olup, Ayvalık tarafında bir yazlıkta kalp krizinden ölmeyi beklemektir" sözleriyle kendisine çizdiği yeni yol haritasına dair önemli ipuçları verdi. http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=96722 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Dartanian said: Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları sonrası Necati Usta'lı Papatyam, Christiano Ronaldo'lu Real Madrid ile eşleşti... bunu anlamadim loo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Maç olduğu saatlerde normal yayında abuk subuk dizileri koymuşlardı bi kez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 he tamamdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bir kez değil, papatyam ın yayın günü saati tam şl ile çakıştığı için (salı mı çarşamba mı artık tv den izlemiyorum) sürekli şl maçları yerine papatyam veriyor adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 "Türkücü Nihat Doğan" Tiplemesiyle Gönülleri Fetheden Başarılı Oyuncu Demir Kungül, Artık Yeni Projelerde Yer Almak İstiyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmetalp Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kaliteli mizahla insanları güldürübilen bir kaç siteden biri... herkese tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 calimero said: bir kez değil, papatyam ın yayın günü saati tam şl ile çakıştığı için (salı mı çarşamba mı artık tv den izlemiyorum) sürekli şl maçları yerine papatyam veriyor adamlar... abi sanırım star tv tek gününü satın aldı şl nin. yoksa o kadar angut değillerdir yahu barça - real maçının daha çok rating alacağını bilirler. edit: 8 kere yahu yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 aynen öyle sadece çarşamba günkü maçların canlı yayın hakkını satın almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 -> Arkadaşlık isteğinin kabul olmasıyla ümitlenen genç, "ilişkisi var" ile sarsıldı... AHAHAHHAHAAH hala gülüyorum yaaa offfff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Laraken said: calimero said: bir kez değil, papatyam ın yayın günü saati tam şl ile çakıştığı için (salı mı çarşamba mı artık tv den izlemiyorum) sürekli şl maçları yerine papatyam veriyor adamlar... abi sanırım star tv tek gününü satın aldı şl nin. yoksa o kadar angut değillerdir yahu barça - real maçının daha çok rating alacağını bilirler. edit: 8 kere yahu yazmışım. yok "yahu" reytingden demedim ben zaten öyle görünmüş olsa da. ben o günkü maçları d smart'tan fln veriyorlardır diye düşündümdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Msn'de "ahahahaha :))))))))" şeklinde cevap yazan gencin surat ifadesinde yine en ufak bir değişiklik görülmedi... çok gülüyorum bu siteye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 moriQ said: "Türkücü Nihat Doğan" Tiplemesiyle Gönülleri Fetheden Başarılı Oyuncu Demir Kungül, Artık Yeni Projelerde Yer Almak İstiyor ahahah O habere çok gülmüştüm ben de. =) Zaytung'un mizah anlayışı çok iyi cidden. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pares Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 BALIK (20 Şubat - 20 Mart) Her ne kadar ulaşılmaz biri olmadığınızı iddia etseniz de, Çatalca'ya bağlı Halaçlı köyü sakinleri ve AKUT üyeleri ne yazık ki sizinle aynı fikirde olamayacaklar... Hahaha:) Siteniz farklı biz tarzı var çok beğendim daha önce birkaç videosunu da izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 biz de memnun olduk beğenmenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pares Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 reklam vermek isterseniz öm beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Stephen Hawking'i de es geçmedi: “Lan elin ayağın tutmuyor, yine adam yerine koyup dinliyoruz seni..” Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı ekiplerin bir koltuk imalathanesine yaptıkları baskında, piyasaya sürülmeye hazır yüzlerce ikili koltuk ele geçirildi... zaytung.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Elindeki Çok Önemli Belgeleri Açıklamaya Hazırlanan Muhalif Gazeteci, Zamanlamanın Manidar Olmaması İçin 14 Senedir Bekliyor:D www.zaytung.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 2 kilo Dakota çekirdeği tükettiği kokteylin bitiminde basın mensuplarının sorularını yanıtladı... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Alzheimer Hastası Olduğu Geç Farkedilen Tevfik Serdil (82), Verdiği Nasihatlerle Bir Aileyi Yıkımın Eşiğine Getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 2 kilo Dakota çekirdeği tükettiği kokteylin bitiminde basın mensuplarının sorularını yanıtladı... :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi teoman haberi yapmışlar hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ahahahh teoman haberi bomba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar