moriQ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 FromTheHell said: moriQ said: aynen işte bende bu yüzden geçtim. indirirlerse hızı geçerim 1 mbite tekrar. online nası olsa bi tık. e abi ben 1mbit 4gb kotalıdan sınırsıza geçerken 30 lira civarı tarife değişikliği adı altında geçirmişlerdi faturadan? harbi geçirmişler o zaman. öyle bi ücret yok çünkü. ironik ama şu forumda 7-8 mbit alamayan bi benmiyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ya biri adam akıllı anlatsa ya şu 8mbit olayını. 1mbit sınırsız kullanıyorum ben de eger mantıklıysa geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 e ozmn ben bununla 16mbit'e kadar alabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 -alatariel- said: ya biri adam akıllı anlatsa ya şu 8mbit olayını. 1mbit sınırsız kullanıyorum ben de eger mantıklıysa geçeyim. olay şu 8mbit 49 lira. aylık 15gb gibi bi kotası var. kotayı geçersen ücret falan ödemiyosun sadece ertesi ay hızın 512kbit e düşüyor. paket böyle ama çoğu kişinin 512 ye düşme olayı olmuyomuş sürekli 8mbit kullanıyolarmış. benim komuşu gibi. ben şahsen deniyecem 1 ay. baktım hızı düşürüyolar tekrar dönerim 1 mbite. bişey kaybetmicem. 2 dakkada değişiyor çünkü tarife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ertesi ay düşme diye bişi yok 15gb ı geçince düşüyor o aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 iyi de sitede 24 ay abonelikten ve filan bahsediyo. ilk 12 ay indirimli 49 vs diyo 1 ay kullanıp geri dönebiliyorsan eger 1mbit lik tarifene ben de denicem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ayrıca tarife 8mbps değil 8mbps'e kadar yani hızın 8mbit olcak diye bişi yok 2mbps de olabilir 4.5mbps de. hattının performansına kalmış artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Burdaki tablodan bakın. downstream değerinize göre alabileceğiniz max hızmış. ben 4mbit alabiliorum 21 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben 8mbite kadarla 780 gördüm ki 2 pc daha açıkken enteresan işler bunlar dereagzının dibinde ev sanırım oralarda bi santral varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 o değerler biraz garip yalnız. ben geçtikten sonra değiştiler. en iyisi arayıp sormak. ya da 1 ay riske ediceksin. 1 aydan önce eski tarifene geçemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 anlamadığım nokta sadece 15gb kotalılara mı "8mbit'e kadar" veriyolar. diğerleri normal düz 8mbit mi alıyo yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 füksün gazına gelip demin geçtim ben de. 150 falan görüyorum max ama şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 abi dünden beri 25-30gb arası dl yaptım. biraz önce elektrikler gitti geldi. modem falan kapandı açıldı bayaa yani, 8mbps hala ^_________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 koca sitede hiç mi hızı düşürülen olmamış yaw ? :D varsa şunu söylesin, hız düşürülünce anında geri 1Mbit sınırsız tarifeye geçebiliyomusun, yoksa o ayın bitmesimi bekleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 1 ay. said: Bu ay içerisinde bu aboneliğe ait tarife değişikliği yapılmıştır. Bir ay içerisinde tarifenizi 1 kez değiştirebilirsiniz. acaba mart gelince değiştirebilecekmiyim. yoksa değişiklik üzerinden 30 gün geçmesimi gerekiyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 1 ay içinde 1 kere tarife değişikliği yapılabildiği yazıyodu tarifeyi değiştirirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 rapidshare'in gerizekalılığı sanırım. torrent falan 500'den aşağı görmedi, jdownloaderla 120 lerde hala. premium olmama rağmen. neyse iyi yine dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 rapidde aynen ya, pre var ama max 200 gördüm dün. ortalama 60kbps iniyo premium olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 herkes benim yüzümden gaza gelip değiştirmiş. 512e düşerseniz bana gelmeyin asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 düşmüyo abi hız deliler gibi dl yapıyorum.ama er ya da geç farkedip düzeltecekelr :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 PrudenT said: anlamadığım nokta sadece 15gb kotalılara mı "8mbit'e kadar" veriyolar. diğerleri normal düz 8mbit mi alıyo yani? bende düz 8mbit var genelde 900 950 hep performans düşmesi yaşamadım 1 yıl felan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ShadowFax said: Burdaki tablodan bakın. downstream değerinize göre alabileceğiniz max hızmış. ben 4mbit alabiliorum 21 ile. ya ben bunu pek anlamadım Downstream Line Attenuation 39 benim tabloya göre max 2 mbit diyor bi önceki sayfada 32 ile 8mbit alan var falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Luriel said: PrudenT said: anlamadığım nokta sadece 15gb kotalılara mı "8mbit'e kadar" veriyolar. diğerleri normal düz 8mbit mi alıyo yani? bende düz 8mbit var genelde 900 950 hep performans düşmesi yaşamadım 1 yıl felan oldu. bende de ondan var ve senle aynı durumdayım demek ki "netlimitsiz 8mbit"te daha farklı oluyor. ben mutluyum gerçi 60 lira veriyorum 8mbite. netlimitsiz de 49lira mı ne, hem er geç düzeltirler onu dsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 8mbit sinirsiza 60tl mi oduyosun? o nasil oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ShadowFax said: 1mbit/4GB tarifesindeyim. her ay 60 TL ödüyorum. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar