calimero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 olm soruları çalıp, sınavdan yüksek not alıp millete anlatan tipler gibisiniz yemin ediyorum. anlatmayın abi, mis gibi kullanın işte. yerin kulağı var sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Abi herifler zaten farkında değilse bunun salaklardır. Salaklarsa da yine düzeltemezler asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mayhem'ın gazına gelip siteden netlimitsiz yaptım, direk yükseldi reset falan atmaya gerek kalmadan. 15lik kotayı doldurmadan şimdilerde reset atabiliriz di mi? Bide bu Jdownloader gibi programlar bişi yapmaz di mi bedava rapidde IPyi falan değiştiriyolar ya hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi modeme reset olayı bişi yapmıyor söylim ben defalarca atıyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 calimero said: olm soruları çalıp, sınavdan yüksek not alıp millete anlatan tipler gibisiniz yemin ediyorum. anlatmayın abi, mis gibi kullanın işte. yerin kulağı var sonuçta... aylardır en düşük 60 gb dayım o da az download yaptığım bi aydı. bi kere bile hızım düşmedi. herkes sömürsün. şimdi ben bunu derim milletin bağlantılar çat çat 512şer olur hahaha. mesela şubat 90 gb olmuş şu anda. ay sonunda 300e kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 "Tatar Ramazan" said: Mayhem'ın gazına gelip siteden netlimitsiz yaptım, direk yükseldi reset falan atmaya gerek kalmadan. 15lik kotayı doldurmadan şimdilerde reset atabiliriz di mi? Bide bu Jdownloader gibi programlar bişi yapmaz di mi bedava rapidde IPyi falan değiştiriyolar ya hani? mayhemin dediği gibi modem reset bi şey yapmıyor. ama jdownloader modeme reset atıyor zaten haberin olsun yani sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 NETLIMITSIZ aldım kullanıyorum gayette memnunum. 100Mb dosyayı ortalama 2dk da indiriyorum. Online FPS oyunlarda oynuyorum eskisi gibi lossmuş choke muş derdim kalmadı. Download olarak en fazla 690kb/sn gordum rahatlıkla ( tabi bunda dosyayı indirdiğiniz yerinde desteklediği hız ve mesafe uzaklığınında etkisi oldugunu unutmayalım ). Normalda çok download yapan birisiyim ancak 10gb oldu, 15gb ı daha dolduramadım. 15gb dan sonra 512kb a düşünce nasıl olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 "Tatar Ramazan" said: Mayhem'ın gazına gelip siteden netlimitsiz yaptım, direk yükseldi reset falan atmaya gerek kalmadan. 15lik kotayı doldurmadan şimdilerde reset atabiliriz di mi? Bide bu Jdownloader gibi programlar bişi yapmaz di mi bedava rapidde IPyi falan değiştiriyolar ya hani? hiç bir problem olmuyor jdownloader da kullanıyorum ben. İstersen sabaha kadar restart at :D Yeterki adamlari arayip kotani falan sorma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Deli miyim abi artık ttnet ile olan tüm ilişkimi kestim, ne ararım ne sorarım bi daha hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Hayırlısı bakalım ben de yaptım internetden böyle bişiy :D 2 güne 15gb de dolar zaten :D Görcez ne olacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bende mi geçsem ne yapsam şu olaya ama benim şansıma gider direk 512 ye düşürürler kota bile kullanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 feci gaza getirdiniz şimdi eve gidince ben de değiştireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben gaza geldim 2 saat önce online geçirdim. bağlanmadı (: neyse aradım ttneti dedim bağlanmıyor. şuan sistemde sorun var 1-2 saat sonra ara dediler tamam diyip 1 saat fallout 3 oynadım. demin aradım kız dedi modemin fişi çek çektim bekleyelim güncelleme yapıyorum dedi tamam yap. tak dedi taktım bağlandı ama 8 mbit değil. 1mbitten iyi ama 8 değil neyse hızlanır ilerde belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi açıkladım daha önce 8mbit bağlantı alabileceğiniz en yüksek hız. O anda servis sağlayınıcınız ne kadar verebiliyorsa size o kadar bir hızla bağlanıyorsunuz yani çok yoğun bir günde 50-60kbps ile download yapabilirsiniz. Her daim 8mbit değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 e benim tabloya göre ben 3 ten üstüne çıkamıyorum zaten. 2 ye sabitledi heralde hatun beni. artık çalışma yapıp hiç değilse 4 e çıakarsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben ilk 8mbit netlimitsize geçtiğim zaman 750kb/s görüyordum hep. ama son zamanlarda 450kb/s üstüne çıkmıyor hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yan komşu 4 mbit alıyorken benim 2 mbit almam epic. kablolarla ilgili sorun falan da yok. neyse 2 1 den iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bi dk lan. ben şindi 8mb 15gb kotalı(kota sonrası 512kbps)a geçsem, o kota bitince hızı düşürmüyolar mı? ben aylardır boşuna mı 1mb ile sürünüyorum. hops?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 aynen işte bende bu yüzden geçtim. indirirlerse hızı geçerim 1 mbite tekrar. online nası olsa bi tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 beni gaza getirdiniz ben de geçtim su an. ilk başta net geldikten 10saniye sonra falna gidiyodu. aradım konuştum bebişle modeme restart at dedi ( halbüki atmıştım zaten ben) attım düzeldi. şu an 560kbps ile indirmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 moriQ said: aynen işte bende bu yüzden geçtim. indirirlerse hızı geçerim 1 mbite tekrar. online nası olsa bi tık. e abi ben 1mbit 4gb kotalıdan sınırsıza geçerken 30 lira civarı tarife değişikliği adı altında geçirmişlerdi faturadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 şaka yaptık lan. hepinizin hızı 512ye düşecek ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 geçtim lan gaza gelip fdsz 730kb dl hızı var şu an ^__________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 1mbit/4GB tarifesindeyim. her ay 60 TL ödüyorum. 8mbit sınırsız yapmayı düşünüyoum 45 TL olandan. Şimdi arıcam dicem, benim evime 8 mbit verebiliyor musunuz diye. evet dicek. Bunu ona sormadan nasıl anlarım? Db değerleri falan ne olmalı? bide hangi db değerleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 benim db değeri falan şudur dl hızı da şöyle şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar