pogodi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben 13 verdim. aşığım recebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bu arada kanalizasyonda iğrenç ötesi bir filmdi. 1 kuruşa gitsem yine giden paraya acırdım o derece. ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hazimsizlik seziyorum topicte? tatar, hic bi zaman bu kadar para kazanmayacaksin. HErif oyle ya da boyle izletiyor, kimseyi de silah zoruyla almiyor filme, isteyenler gidiyor. Isteyen oldukca da film cekecektir. sacma sapan konular acip insani yormayin artik. SEvmem ben de recep ivedigi falan ama bu filmlerden ekmek yiyen bi yigin arkadasim var, hayvan gibi calisiyorlar, ole film cekmek yan gelip yatmak degil arkadas. Azimle sic, senin de olsun paran. Yillarca ugrasti buraya gelmek icin, izleyen de izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tanıştırsana o arkadaşlarınla beni bigün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Dartanian said: oha 8liranin hesabını yapanlar var forumda. asdasd 8 lira bile olsa sorulması gereken hanzonun teki için 8 lira verilir mi? Şahsen internetimi bile yormıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Dartanian said: oha 8liranin hesabını yapanlar var forumda. asdasd daha 1 saat önce 25 kuruşun hesabını yaptım ama başarılı oldum sigara alabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 düzeltmişsin tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ona bakarsan sen de oturup kotu muzik dinliyorsundur rock. yuzune vuruyor muyuz bunu? o albume niye para verdin diyor muyuz. sevdigin muzik kotu oldugu icin, sevmedigimiz icin dinlemiyoruz almiyoruz, sadece kotu muzik diyor geciyoruz. Yahu ne hazimsiz, kiskanc adamlarsiniz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 WANTS YOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Azmodai said: Yillarca ugrasti buraya gelmek icin Duyan da atomu parçaladı sanacak, neyine yıllarca uğraştı abi bikaç sene tv programı yaptı sonra tutan bir karakteri sinemaya taşıdı ve sevildi olay bu. 30 sene sinemaya emek verip sürünen onca aktör, yönetmen vs. varken bu adamınki sadece şanstır emek falan değil. Uyduruk bir bütçeyle ve yönetmene bile para harcamadan kardeşine çektiriyor, pek bir kastılar uğraştılar diyorsun ama öyle değil işte. Cem Yılmaz harcadığını zor kurtarırken bu adamın 3 koyup 333 alması haksızlık gerçek sinemacılara. not: banane abicim adamın parasından, hazımlık bir durum yok rakip değilim bişi değilim daha çok kazansın isterse banane, ama saçma bir durum şu serinin hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Sixoms said: pogodi said: ben biletimi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yakin tanidiklar oldugu icin arada biliyorum yillarca neler cektigini, bos konusmuyoruz merka etmeyin. Her yoldan geceni KANKA GELLL diye almiyorlar televizyon dunyasina. Herif epey cile cekti, tv8 'e program yapabilmek icin bile 1-2 yil surundu, biz biliyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tatar saçmalamanın sınırlarını zorluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 emek vermişler saygı duyun lütfen :S:S:S:S:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ya abi cidden saçma bi topic çünkü recep ivedik 1'den bahsetmiyorum ama 2ye gidenlerin %90ı bu tiplemeyi seviyolar ve bu filmin 3.sünün de 4.sünün de çıkmasını istiyolar.Verdikleri parayı da helal ediyolar ki yenileri çekiliyo ve izleniyo.. Adam güzel türk halkının sevebilceği bi karakter yarattı ve ekmeğini yiyo.Keşke ben de böyle bi tip hatta daha hanzosunu yaratsam da paramı kazanabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gideceklere nasıl engel olucaz üstadım taktik verir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 şahanın turk insanının mizah anlayısının 2 lafından 1 i küfür olan kaba/maganda bir adama hayran kalacagını görmesi akıllıca,iyi bir komedyen bunu ben kabul ediyorum ama ozellikle bu tipleme üzerinde durması bazı seyleri manipule ettigini cok net gosteriyor,isteyen gider isteyen gitmez o ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ya adanalı arka sokaklar gibi diziler reytinglerde üst sıralarda :) recep ivedik kötü olsada 4 milyon seyircisi garanti.para vereler düşünsün.ben parasında değilim ama sinemada izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Tenekeadam said: Gayet gider izlerim,güler çıkar evime gelirim. espri anlayışım yok desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yahu adamlarin arkadasiyiz, senaristin kankasiyiz diyoruz, biz bile sevmiyoruz. Daha ilk filmi bile izlemedim, herif kufur edip duruyor bana insan bi merak eder yahu diye (ki hakli). Benim de zevkime hic uymuyor, ama oyle ya da boyle seven milyon insan var, efendi efendi oturun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Red said: ben parasında değilim ama sinemada izlemem (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bizim burda 4 lira bilet lan beğenmiyorsanız izlemeyin gidin abidik gubidik sanat filmi izleyin traş yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Hayır bi de şey muhabbeti var, yok efendim 1liraya çekti 100lira kazandı, diğerleri 100lira veriyo 101 kazanamıyo falan filan.Ben recepte 20kez gülüyorsam yahşi batıda 15kez gülüyosam.Daha çok para harcadı diye yahşi batı daha mı iyi filmdir dicem.Paraya bakmayın izlediğiniz filme bakın =) Recep'i savundum ama bunun onla alakası yok bugüne kadar hep cem yılmaza daha çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Abi post rock dinleyen adam var recep ivedik izlemiş çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gulme sayisina gore degerlendiriyosan filmleri, yutupun en komik videolarini alalim pespese ekleyip sinemada film diye verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar