Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3'e gitme gittirtme!

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

hazimsizlik seziyorum topicte?

tatar, hic bi zaman bu kadar para kazanmayacaksin. HErif oyle ya da boyle izletiyor, kimseyi de silah zoruyla almiyor filme, isteyenler gidiyor. Isteyen oldukca da film cekecektir.

sacma sapan konular acip insani yormayin artik. SEvmem ben de recep ivedigi falan ama bu filmlerden ekmek yiyen bi yigin arkadasim var, hayvan gibi calisiyorlar, ole film cekmek yan gelip yatmak degil arkadas. Azimle sic, senin de olsun paran. Yillarca ugrasti buraya gelmek icin, izleyen de izliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Yillarca ugrasti buraya gelmek icin

Duyan da atomu parçaladı sanacak, neyine yıllarca uğraştı abi bikaç sene tv programı yaptı sonra tutan bir karakteri sinemaya taşıdı ve sevildi olay bu. 30 sene sinemaya emek verip sürünen onca aktör, yönetmen vs. varken bu adamınki sadece şanstır emek falan değil.

Uyduruk bir bütçeyle ve yönetmene bile para harcamadan kardeşine çektiriyor, pek bir kastılar uğraştılar diyorsun ama öyle değil işte. Cem Yılmaz harcadığını zor kurtarırken bu adamın 3 koyup 333 alması haksızlık gerçek sinemacılara.

not: banane abicim adamın parasından, hazımlık bir durum yok rakip değilim bişi değilim daha çok kazansın isterse banane, ama saçma bir durum şu serinin hali.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abi cidden saçma bi topic çünkü recep ivedik 1'den bahsetmiyorum ama 2ye gidenlerin %90ı bu tiplemeyi seviyolar ve bu filmin 3.sünün de 4.sünün de çıkmasını istiyolar.Verdikleri parayı da helal ediyolar ki yenileri çekiliyo ve izleniyo..

Adam güzel türk halkının sevebilceği bi karakter yarattı ve ekmeğini yiyo.Keşke ben de böyle bi tip hatta daha hanzosunu yaratsam da paramı kazanabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

şahanın turk insanının mizah anlayısının 2 lafından 1 i küfür olan kaba/maganda bir adama hayran kalacagını görmesi akıllıca,iyi bir komedyen bunu ben kabul ediyorum ama ozellikle bu tipleme üzerinde durması bazı seyleri manipule ettigini cok net gosteriyor,isteyen gider isteyen gitmez o ayrı konu
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır bi de şey muhabbeti var, yok efendim 1liraya çekti 100lira kazandı, diğerleri 100lira veriyo 101 kazanamıyo falan filan.Ben recepte 20kez gülüyorsam yahşi batıda 15kez gülüyosam.Daha çok para harcadı diye yahşi batı daha mı iyi filmdir dicem.Paraya bakmayın izlediğiniz filme bakın =)

Recep'i savundum ama bunun onla alakası yok bugüne kadar hep cem yılmaza daha çok güldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...