sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 varmı davetiyesini bana devretmek isteyen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 -Deno- said: Phae said: Gitsem mi bilmiyorum. Eglenceli olur mu, tırt mı olur? gel gel. toplaşık pati, güçlü pati. Ne yapılacak abi orada, onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 nerd muhabbeti dönücek etraftan wookie ler fırlıyıcak bi ton darth vader olucak filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 roxy'de olcak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 evett Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 roxy nerde diye soran olmuş; sıraselvilerden giderken soldaki bi arada kalıyor da soldaki araları takip ederseniz gözüküyor caddeden geçerken. gelince hissedersiniz zaten üşenmessek gitcez biz de bi arkadaşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Phae said: -Deno- said: Phae said: Gitsem mi bilmiyorum. Eglenceli olur mu, tırt mı olur? gel gel. toplaşık pati, güçlü pati. Ne yapılacak abi orada, onu anlamadım. sohbet, muhabbet için gidiyorum ben daha çok, gerçi kostüm ve saber falan da götürüyorum ama beklentileri çok yüksek tutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ben beklentimi yüksek tutuyodm ya nieyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ben çıkıyorum şimdi, bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 gidemedim resim neyim varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 lanet kalabalıktı. daha küçük mekan bulamamışlar galiba. müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 facebookda çok berbat bir organizasyonu deniliyor.rahatladım şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 iki kostümlü adam olmasa oldies party ye geldim dicektm başka bşi diil..ha gerçi ben eğlendim kostümüm vardı foto fln çektrdiler bnle hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Abi Daddy Cool çalarken Leialar dans etti, çok leşti. İnsan bir cantina müziği koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sw partisinde daddy cool neden caldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 luke istemiştir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 huasıhfuısdhfuısdhf sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yannız bi sarışın eleman vardı orta yaşlı, kral jedi olmuş adamdan bi onu takdir ettim. zaten o DANSÖZLER daddycoolda dansettikten kısa süre sonra götüme topukları vura vura kaçtım arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Abi iyi ki gitmemişim ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Abi yalniz o sarisin dedigin adam Obi Wandi ve Alec Guinnessten daha iyi Obi Wan olmustu neredeyse. Karizmatik herifmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Spidee said: Abi Daddy Cool çalarken Leialar dans etti, çok leşti. İnsan bir cantina müziği koyar. ahufgudfs bu nedir abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Gitar kılıfıyla gelen, mavi renk FX Lightsaber, yeşil plastik (!) lightsaber ve kahverengi cüppesi olan da bendim. 21.00’e doğru arkadaşım ile Roxy’nin kapısına geldik, çok uzun bir kuyruk yoktu. 10 – 15 dakika bekledik içeri girmek için. Kapıda çok güzel muhabbet döndü, 40’lı yaşlarında bir abimiz databank yutmuşçasına benim bile aklımda tutmadığım sayısal bilgilerle çok deli bir sohbet çevirdi, çabucak kaynaştık insanlarla. Kapıda her şey çok güzeldi, Star Wars Fans Only posteri orjinaldi, insanların kostümleri de gerçekten iyiydi. Ben bej renkli Dockers pantolon, kapşonlu kıyafet ile Jedi’lar görürüm en fazla ortalıkta diyordum, bir baktım 501. Lejyon yardıra yardıra geliyor ahah. Fakat kapıda her şey toz pembeydi.. Roxy, beklediğim gibi, hiçbir hazırlık yapmamıştı. Bar’a Jedi Milk koymakla, etrafa Adidas ürünleri koymakla ve 501. Lejyon’dan adamlar getirmekle akıllarınca ‘ yeterli ‘ hazırlığı yapmışlardı. İçeri girdiğimde henüz yeni yeni doluyordu mekan, yine bir insanlarla kaynaşma ve fotoğraf çekimleri seansı başladı. İlginç bir şekilde çok daha iyi kostümü olan insanlar olmasına rağmen çok fazla insan benimle fotoğraf çektirdi. Belki de isteyen herkese benim FX ile resim çektirmelerine izin verdiğim içindir, kim bilir lol. 501. Lejyon kusursuzdu, kostümlere gerçekten bittim. En küçük ayrıntısına kadar doğruydu kostümler, helal olsun diyorum amcamlara. Ve Obi-Wan Kenobi… Sanırım Episode 3’de Ewan Mcgregor’ın dublörü falandı bu adam. İçeri girer girmez Vader ile yaptığı duel çok anlamlı oldu, herkesin bir ‘ circle ‘ yapması da gözümden kaçmadı. Mara Jade kostümü iyiydi, Imperial ekibi özellikle iyiydi ( Stormtrooper ve Amiral Tarkin kostümü ) Bol bol fotoğraf çekindim bende, NTV ile röportaj yaptım, bir tane duelimi kaydettiler sanırım. Paso NTV izliyorum şimdi belki gösterirler diye. Bunun dışında USB kazandım, ama ne amaçla kazandım onu bilmiyorum. Sanırım kostümle gelenlerin çoğuna verildi bu hediye. Ha, rezalet miydi ? Kesinlikle evet. Kötüydü, çok fazla beklentim yoktu, fakat içeri girene kadar bir an için ‘ güzel olacak sanırım ‘ düşüncesine kapılmadım değil. Community olarak iyiydi, sohbet ettiğim her insan bir şeyler biliyordu en azından, kalkıp da Thrawn üçlemesinden, Nom Anor’lardan, Old Republic döneminden konuşacak adam bulmak biraz hayal olurdu zaten. Episode 3 döneminden beri SW fanlarıyla bir araya gelip bir şeyler yapmamıştım, bu açıdan iyi oldu bu parti. Birçok yönden kötü bir partiydi, ama gittiğime de pişman olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 fakin nördz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi en son oyun havası çalıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 işte şok resimler!: tıkla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar