Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Evet, 17'sinde Bodrum yollarındaydık, arabayla. Giderken Foça'ya da uğrayacaktım, kız arkadaşımı görmek için. Her neyse geldik Yeni Foçaya. Kızla zar zor bir şekilde buluştuk. (Çarpık yapılaşmanın dorukları.) Herneyse, özlem ve hasret giderme faslından sonra bunların arkadaşlarının bulunduğu bir cafeye doğru yürümeye başladık. Bakacam kızı kimlere emanet ediyoruz. Baktım eşşek gibi büyük herifler, dalyan gibiler. Kardeş edasıyla bakıyorlar kıza. Herşey çok güzel. Ama artık gitmem lazımdı. Kızla arabaya doğru yürümeye başladık. O sırada kızla konuşuyoruz falan. Bir anda hatırladım. O anı yanılmıyorsam Orta 1 yada Orta 2 deyken rüyamda görmüştüm. (Bilmeyen etmeyen vardır diye söylüyorum şu anda Lise Son'dayım.) Ve kalktığımda "Vay be bu kadar güzel bi kızın benimle ne işi vardı?Allah allah..." durumlarına girmiştim. Daha önce de olmuştu rüyamda geleceği görme tripleri. Ama bu kadar uzak olmamıştı hiç. 1 haftalığı olmuştu. Onda da kalkmıştım tekrar yatmıştım ayakta kaldığım süreden sonrası devam etmişti rüya. Ben bu olayları yaşadıktan sonra, geleceğimizin beyinlerimizde zaten bulunduğuna inanmaya başladım. Ilginç hakkaten.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 24 Temmuz 2004 03:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bende bir tane var. arkadaşımın evine gitmiştim.ama ilk gidişim. birden ürperdim. ben o evi rüyamda daha önceden görmüştüm. ve evin her yerini bildim abi. tuvaletti yatak odasıydı televizyonuydu. o gün günlüğüne " bora erdi " yazmıştı çok gülmüştük.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Banada oluyor böyle şeyler. 7-8 ay önce şimdiki olayları görüyodum..[signature][hline]Gerçek olun, imkansızı gerçekleştirin Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi ! Ernesto CHE Guevara Who is that ?[/i] Heaven UO Shard, Çok yakında....
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ya bu reankarnasyonmudur nedir bilmem ama... Bizim şirketin eskiden fabrikası varmış. Ben doğdum zaman burası satılmış Zeytinbunu-Kazlıçeşme de bir binaydı. Daha sonra babamla 4-5 sene önce ilk kez kurban bakmaya gittik oraya. Şimdi harabe bi halde olan bi yer var orda onun bitişiğindeymiş bizim binada. Kurbanlarda orda duruyordu. babama dedimki "ben burda daha önce top oynuyordum bizim şöför abiyle" babam acaip şaşırmıştı =) birde üstüne fabrikanın herşeyini söyleyince adam şok olmuştu[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Bu arada Deja Vu olmuyor bu tam. Bu basbaya rüyanızda geleceği görmek oluyor. Annem rüyasında 6 ay içerisinde olacakları görmüştü. Melike Halam'ın öleceğini, kuzenimin kaza geçireceğini görmüştü. Ve kabustan uyanıp tekrar uyandığında devam ediyordu. Bu rüyayı babama anlatmış. Babamda yatak başına vurup "Allaha şükür melike hala hala sağ." demişti. 5 ay sonra bizim evde telefon çalıyor. Arayan Melike halanın kızı Gamze. "Annem çok kötü, hastaneye kaldırıldı." Annemin dili tutuluyor. "Geliyorum hemen." diyebiliyor sadece. Ama öleceğini biliyor. Kötü bir geyik kısacası. Deja Vu daha değişik. Beynin sağ lob'u ve sol lob'u arasında saliselik bir zaman kayması oluyor. Ve sen daha önce yaşadığını sanıyorsun. Ama aslında daha önce yaşamıyorsun. Anlayamıyorsun nerde gördüm bunu diye. Bunu yaşadığımda direkt hatırladım rüyamda gördüğümü. Daha değişik bir olay kısacası.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 24 Temmuz 2004 03:23 tarihinde değiştirilmiştir]
neter Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 pmlerimizi kontrol edelim ısrarla deja vous yazmayalım :)
Head Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ya şimdi unuttum ben ne dediğimi. oldu mu ya.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Head Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 şimdi de deja vu bitişik mi ayrı mı yazılır onu tartışalım[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konu biraz dağıldı ama ayrı diye biliyorum :)[signature][hline]Gerçek olun, imkansızı gerçekleştirin Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi ! Ernesto CHE Guevara Who is that ?[/i] Heaven UO Shard, Çok yakında....
neter Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bi dane var o da déjà-vu şeklinde .. ingilizler böle aksan maksan uğraşmayıp direk aldıklarından deja-vu şeklinde yazıyorlar, ama yanlış yapıyorlar aslında kulaklarını çekmek lazım ..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: neter, 24 Temmuz 2004 03:20 tarihinde demiş ki: pmlerimizi kontrol edelim ısrarla deja vous yazmayalım :) Video meliora proboque... Kısacası, Quidquid latine dictum sit, altum viditur... Latincem döver.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 demekki yanlız değilmişim; rüyamda adres sormak icin girdiğim bir sokaktan istanbulda teyzemin ısrarları sonucu gittiğimiz bi restorana girerken geçmiştim kimse inanmaz diye söylememiştim ama söyleyeyim şimdi bari :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Aman konu dağılmasın bu arada =).[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Bir resim çizmişim yıllar önce.Geçen yıl annem bulduğundan beri özenle saklıyorum çekmecemde. "İnanılmaz" dedim...İnanılmaz...Tek kelime ile,"Bunu ben mi çizmişim?" dedim... Resimde; Bir vadinin ortasından,bir dere akıyor... Derenin kenarında ağaçlar...Ve tam bir yerde bisikletim duruyor.. Resime bakarak,defalarca "İmkaansız" dedim. Orada çekilmiş bir fotoğrafım var..Yaşamadan önce çizmişim orayı.Resimse,ilk-ortaokul zamanlarında çizilmiş belli ki.. İşin en büyük şokunu,Geçen yıl çektiğim bir başka fotoğrafla yan yana tuttuğumda anladım... aslında Scanner bulsam hemen şey ediveririm... Hayatımın Dejavusu ise çok oldu...Ama en fark yaratanı bilemiyorum..O kadar fazla var ki..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Çok ilginç yaw.[signature][hline]Madcat.. Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz?
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 benımde boyle anlarım cok oldu hatta artık yuh dedırtıcek kdr fazla oldu.ama son 1 aydır hıc olmuyor :) eskıden gordugum ruya 2-3 gun sora basıma gelırdı hep[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 annemden tuzluğu istedim, sağıma döndüm aldım... sonra tekrar sağıma öndüm bri kere daha aldım... ama ortada sadece bir tuzluk vardı ya da o sırada vaşıma güneş geçti bilmiyorum ehe orta 2 de bir rüyamda sınawdan 70 aldığımı görmüştüm hoca adımı okuyunca "yetmiş!" diye bağırmıştım kadın beni dolabını karıştırdım diye disipline vermeye kalktıydı (yaniğ ben de o öğretmenin yerinde olsam ben de kıllanırdım ne bilim çok yaramaz bir çocuktum ben) arkadaşlar olur öyle arada sallayın[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ben de bazı rüyalarımda görüyorum geleceğimi, ilginç[signature][hline]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Alexi_Septimus, 24 Temmuz 2004 03:08 tarihinde demiş ki: Ben bu olayları yaşadıktan sonra, geleceğimizin beyinlerimizde zaten bulunduğuna inanmaya başladım. Ilginç hakkaten. eh o zaman bakalım benim başıma neler gelicek: -He-Man gelicek bana bi kara panther bi de kılıç vercek, okulumu kurtarcam. -Frost Giant Tarzında uzaylılar gelcek onlarla savaşçam, Taz bizi kurtarcak. -Daire gibi bi koridorda dönüp durcam çıkamıycam hep döncem, üstten bazı insanlar bana bakçak. -Ankarada dolaşçam apartmanlara girip çıkcak, o sırada babamın arkadaşının kızını arayıp çıkma teklifi etçem kabul edicek, ayriyetten kız çok güzel ama sevgilisi olmayan birisiymiş, beni sevdiği içime doğcak (dün gördüm) -her gece rüyalarımda gördüğüm aksiyon kovalama vs sahnelerini yaşıycam. -Tam önümde köşeden dönen bi araba başka bir arabaya çarpıcak. Duvar köşesinin arkasındaki arabanın sahibi gelcek kazaa yapan adamı dövücek kafasını patlatçak (Gene dün gördüm) vs vs.. her gece farklı bir rüya görüyorum, ve çoğu çok gerçekçi. ha, rüyalar geleceğin aynasıysa, benim gelecekte bir kahraman olmam gerek :D[signature][hline]iyi kötü çirkin
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Gelecekte yaşarsan diyorum. Yaşamadan olur mu bilemiyorsun zaten.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: blackchaos, 24 Temmuz 2004 03:15 tarihinde demiş ki: "ben burda daha önce top oynuyordum bizim şöför abiyle" babam acaip şaşırmıştı =) birde üstüne fabrikanın herşeyini söyleyince adam şok olmuştu eh nedense bana hiç olmaz bu tip şeyler.. en fazla "bu dejavuyu yaşadığımı düşündüğüm bir dejavu yaşadım" gibisinden karışık şeyler.. onun dışında geleceği göremeyen, daha önce gitmediğim yerleri bilemeyen gaydırı guppak bi hıyarım :D[signature][hline]iyi kötü çirkin
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Bonecrusher, 24 Temmuz 2004 04:11 tarihinde demiş ki: -He-Man gelicek bana bi kara panther bi de kılıç vercek, okulumu kurtarcam. eheh bu süpermis cidden :D[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Butterfly Effect :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power..
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Bana ara sıra "Sanki bunu hatırlıyorum.." dedirtecek türden olaylar oluyor.. du. Bayadır olmuyor. Ama hiç rüya müya olayı olmadı.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 benden de bi olay bi sofrada ailece oturuyoduk bana sanki bu anı daha önce yaşamışım gibi geldi dedim kuzenime olabilir dedi hatta birazdan dünya kupasıyla ilgili bi konu açılcak dedim 5 dakka sonra babam dayıma döndü yaw ertuğrul çekler ne biçim oynuyo dimi ama demesin mi bizim kuzen şoklarda[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Öne çıkan mesajlar