Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK : Bursaspor - Fenerbahçe Saat 20:30

paspatur

Öne çıkan mesajlar

saka bir yana, daum bursayi orduspor filan sanmis herhalde. macin basinda kadroyu gorunce dedim sorunlu olacak bu mac diye.

bilica onder vederson bekir deniz selcuk gokhan

bunlarin hepsi ilk 11deydi. yani bundan daha fazla sacmalamak icin kaleye alexi filan koymak gerekirdi. nese allaha sukur onu yapmadi yoksa 15 gol filan yerdik, alex kalede cok iyi diil diye tahmin ediyorum ;p
Sosyal ağlarda paylaş

hakem cüneyt çakır maç 3-0 olduktan sonra üstün bir çaba ile 124548754504 tane faul üretti, bir ara futbolcular yan yana geldiklerinde dahi düdüğü ağzına götürdü

tabi burada ilk maçta bursanın buz gibi golünü iptal eden hakem ve yan hakemini de anmak lazım

neyse bu korku fenere yeter :)

bu arada ısrarla kart isteyen santosa göstermediği kırmızıyı,vermediği penaltıyı da atlamayalım
Sosyal ağlarda paylaş

varya 4 tane gs li izledim maci iki fenerliyiz, adamlar 3.0 olduktan sonra 92 de golu attiktan sonraki durumlari gs fb macinda yok. yok boyle bir haz yok boyle bir KAPAK..

anlatilmaz yasanir adamlarin isi bitmis hala bursadan medet umuyor ve gs den daha cok tutuyorlardi, fb maclarinda bile boyle siki taraftarliklarini gormemistim.

nefis gece idi. rezil oynadik hakemde kotuydu bursa super oynadi hak ettide belki ama banane .. koduk 92 de , nefisdi.
Sosyal ağlarda paylaş

varya 4 tane fb li izledim maci iki galatasarayliz, adamlar 3.1 e kadar olan durumları feci idi. hayalet gibi izlediler maci.

anlatimaz yasanir adamlarin isi bitmis gibi. 3.1 olduktan sonra ise cocuklar gibi seviniyorlardi. nefisti. hayatimda yasadigim en komik anlardan biriydi ve birkez daha allah kimseyi fbli yapmasin dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...