Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bu arada bursa ezerek oynadi da, biz onceki macta cicekmi topladik. anlayamiyorum tek mactan degerlendirenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yarı finaldeyiz yarı finalde neyin peşindesiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 deivid sakat mıymış? neden oynatılmıyor bu adam bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tam oynamaya başladı sakatlandı dşiye hatırlıyorum ben bir süre de yok bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 saka bir yana, daum bursayi orduspor filan sanmis herhalde. macin basinda kadroyu gorunce dedim sorunlu olacak bu mac diye. bilica onder vederson bekir deniz selcuk gokhan bunlarin hepsi ilk 11deydi. yani bundan daha fazla sacmalamak icin kaleye alexi filan koymak gerekirdi. nese allaha sukur onu yapmadi yoksa 15 gol filan yerdik, alex kalede cok iyi diil diye tahmin ediyorum ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aman deivid olmasin zaten. seviyorum ama bitti artik deivid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 deivid iyi başladığı maçları iyi götürüyor da uzun zamandır bir türlü iyi başlangıç yapamadı. ten uyumunu zico reisle yakalamıştı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 iyi oldu bursayaa cok sevindim tebrikler fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 COK IYI BIR TAKIMIZ. GOSTERIP VERMIYORUZ AYRICA sdhdhfsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Sağlamada geçmiş olsun Fenerle eşleştiğmiz için çok mutluyum demişti basın toplantısından sonra pancar gibi mutluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sercan 3 hafta fln yokmuş ntvspor da sölediler şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bursa'nın zaten Sercan'a kurulu bir düzeni kalmamış, değeri varken satmaları lazımdı daha da iyi bir takım kurarlardı o gelecek bonservis parasıyla.Pazartesi kilit maç olur ligde Bursa-Trabzon maçı iki takım açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Trabzon ne yapar eder vermez bence Fenerbahçe ye kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 şu kanaryayı çizip boyayıp agresif yırtıcı bişeymiş gibi göstermeye çalışıyorlar ya çok gülüyorum. OLM KANARYA LAN O AHAHAHA NA BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 aga bence yanlış foto koymuşsun, bu hayvanı görsem arkama bakmadan kaçarım. bildiğin yırtıcı ve agresif çıkmış yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bizim evde de var kanarya ötüyo su sıkıyorum üstüne susuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 maçın son beş dakikasını izledim. bi baktım gol oldu guiza atınca bi de şaşırdım tabi. ama alexin pası çok klastı hdfdgfdhnj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hakem cüneyt çakır maç 3-0 olduktan sonra üstün bir çaba ile 124548754504 tane faul üretti, bir ara futbolcular yan yana geldiklerinde dahi düdüğü ağzına götürdü tabi burada ilk maçta bursanın buz gibi golünü iptal eden hakem ve yan hakemini de anmak lazım neyse bu korku fenere yeter :) bu arada ısrarla kart isteyen santosa göstermediği kırmızıyı,vermediği penaltıyı da atlamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 harry sen olduğun kupalara yorum yapsana sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hani su en cok gsnin aldigi kupa mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet o kupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hatta fenerim 25 yıldır alamadığı kupa olarak da ben ekleyim siz kusmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 varya 4 tane gs li izledim maci iki fenerliyiz, adamlar 3.0 olduktan sonra 92 de golu attiktan sonraki durumlari gs fb macinda yok. yok boyle bir haz yok boyle bir KAPAK.. anlatilmaz yasanir adamlarin isi bitmis hala bursadan medet umuyor ve gs den daha cok tutuyorlardi, fb maclarinda bile boyle siki taraftarliklarini gormemistim. nefis gece idi. rezil oynadik hakemde kotuydu bursa super oynadi hak ettide belki ama banane .. koduk 92 de , nefisdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 varya 4 tane fb li izledim maci iki galatasarayliz, adamlar 3.1 e kadar olan durumları feci idi. hayalet gibi izlediler maci. anlatimaz yasanir adamlarin isi bitmis gibi. 3.1 olduktan sonra ise cocuklar gibi seviniyorlardi. nefisti. hayatimda yasadigim en komik anlardan biriydi ve birkez daha allah kimseyi fbli yapmasin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Orda bir Trabzon var uzaktaaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar