barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben de bi arkadasla otururken arkadan cingene yanasti gul satmaya calisti. saclarım uzun diye kız sanmis beni..ikimiz de erkektik :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aquila said: dalindan koparilmis cicek hediyesi cok sacma geliyo bana, 2 gun sonra solup kokucak, cope aticak kari cicegi. defter arasına koyup kurutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kuran okuyan çamaşır makinası alınabilir aynı konseptle. 4.5k dolar. hemde ters tarafa dönüyor arap mantığı olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 fake gül falan almak lazım aslında. böle plastik falan. ya da geçen bi alış veriş merkezinde görmüştüm. büyük bi pembe panter peluşu vardı. iyiydi yani. ucuzdu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yea eved sevgililer gününde bi de cok pahali oluyo. baska gün alsa da olur. onun disinda cok reröre sevgililer günü. kafa patlatmaya degmez yegen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ekonominin canlandığı, borsanın hareketlendiği bi gün o gün. mübarek gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 pazar gunu olm, borsa kapali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gümüş kolye falan düşünüyorum olur mu veya inci kolye ama kolye aldım daha önce. daha önce kolye aldım diye tekrar almamak diye birşey saçma olur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 inci kolye dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bursa açık bursa da hareketleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aayyy sizin iliskinizden ben daraldim, atiyorum nisani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aquila said: pazar gunu olm, borsa kapali. hay anasını. hiçbi boka yaramıcak yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sen yat uyu hagi. o kadar hediye aldıktan sonra hala napsam napsam die dolanıyorsan cok acidim sana abi valla. kusura bakma. nisanlanmıssın vs yani birbirinizi seviyosunuz iste. bunun icin hediyeye gerek var mı. hediye de onemli tabi ki alıp mutlu etmek vs ama sen zaten fazlasıyla mutlu etmissin yani. sevgilisi olmayan arkadaslarına filan dagiticak kız fazla hediyeleri o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 barbu said: ben de bi arkadasla otururken arkadan cingene yanasti gul satmaya calisti. saclarım uzun diye kız sanmis beni..ikimiz de erkektik :(:(:( ohaaaaa :(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 barbu said: sevgilisi olmayan arkadaslarına filan dagiticak kız fazla hediyeleri o derece ogretmenler gunu mu olm bu, ne fazla hediyesi, kac adamdan hediye aliyo kiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ya ben ne alayım. 14 şubatı geçtim 15 şubat yıldönümü. ve kimya yüzünden gidemiyorum yanına. ben ne alayım ben ne alayım. kimya hocasının böbreğini mi yollasam ne yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 böbrek olabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 öğretmenler gününde öle bişi mi yapılıyoki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aquila said: barbu said: sevgilisi olmayan arkadaslarına filan dagiticak kız fazla hediyeleri o derece ogretmenler gunu mu olm bu, ne fazla hediyesi, kac adamdan hediye aliyo kiz? çoklu sistem çalışıyodur kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aquila said: barbu said: sevgilisi olmayan arkadaslarına filan dagiticak kız fazla hediyeleri o derece ogretmenler gunu mu olm bu, ne fazla hediyesi, kac adamdan hediye aliyo kiz? abi adam o kadar cok hediye almis ki. dagitir yani kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Jahrein said: arkadaşlar ben hediye almam. bana hediye alınır. yıllardır her 14 şubat böyle geçti. BİRAZ ERKEK OLUN ERKEK! hacı senin gibi erkek olucağıma müşterilerimin güvenini kaybetmeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Jahrein said: arkadaşlar ben hediye almam. bana hediye alınır. yıllardır her 14 şubat böyle geçti. BİRAZ ERKEK OLUN ERKEK! kendine hacışakir mi aliyosun . sonra da erkek oldum diyosundur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 barbu said: Jahrein said: arkadaşlar ben hediye almam. bana hediye alınır. yıllardır her 14 şubat böyle geçti. BİRAZ ERKEK OLUN ERKEK! kendine hacışakir mi aliyosun . sonra da erkek oldum diyosundur :D c ronaldo reklamının sabriye uyarlanması geldi aklıma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Hagii said: parfüm hafif kaçar mı. kalıcı birşey olmasını istiyorum ahah coco channel matmazel al 350tl testerida yok sahsen her yil aliyorum kokuyu aldidimda hep o gelyo aklima :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kermit said: her kadında minimum 5 adet bulunması gereken şey = ÇANTA Of evet ya çanta almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar