vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 pattis baskisi yapin beraber. cog romantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Hediye falan alma, sonra da trip at "Ne biçim sevgilisin, hediyem nerde?" diye. Yerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Xenocide said: Hagii said: escape said: abi deneyin sevgilinizi. alın bitane gül gidin yanına. gülü aldıktan sonra suratına çok dikkatli bakın. eğer memnun olmamış gibi bir ifade varsa. dikkat derim. ne yani lan hediye almakla almamak üzerine mi kuruldu ilişki. escape sevgililer günü sonrası toplanır kızlar ve sevgilileri ne aldı diye birbirlerine gösterirler. burada rezil olmamak için kız ister istemez hediyenin hem maddiyat hem de ilgi özen şu buyuyla ilgileniyorlar ne yazıkki buüne kadar yaşadım bunları ben bunu yapıyorlar mı hakikaten? bunu her kız yapar. yapmam diyen yalan söyler ve çok nadir olduğunu düşünüyorum istisnaların. 14 şubat için özel olması gerek yoksa diğer günler kafama şu esti bu esti diyip geçerim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 allaha kendisinden bitane daha yaptırt. ona kendisini hediye et. inanılmaz hediye ya. serpil bak sana kendinden yaptırdım. -merbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kalkip ayicik alirsan, yaparlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben bunu aldım yok ya hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Hagii said: Xenocide said: Hagii said: escape said: abi deneyin sevgilinizi. alın bitane gül gidin yanına. gülü aldıktan sonra suratına çok dikkatli bakın. eğer memnun olmamış gibi bir ifade varsa. dikkat derim. ne yani lan hediye almakla almamak üzerine mi kuruldu ilişki. escape sevgililer günü sonrası toplanır kızlar ve sevgilileri ne aldı diye birbirlerine gösterirler. burada rezil olmamak için kız ister istemez hediyenin hem maddiyat hem de ilgi özen şu buyuyla ilgileniyorlar ne yazıkki buüne kadar yaşadım bunları ben bunu yapıyorlar mı hakikaten? bunu her kız yapar. yapmam diyen yalan söyler ve çok nadir olduğunu düşünüyorum istisnaların. 14 şubat için özel olması gerek yoksa diğer günler kafama şu esti bu esti diyip geçerim açıkcası yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Hagii said: onun resmini karakalem yapmayı istiyorum ama eskiden çıktığı bi çocukta yapmış aynısını ve ayrılınca yırtmış atmış onu. bundan dolayı karakalem resim yaptırmaya soğuk bakıyorum ama ???? taş plaka üstüne kazdırt. yırtamaz böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben bunu aldım. babayı :(:(:( meheheh he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bana ayicik alirsa itin dötüne sokarim onu. yalan yok. ayicik almasin. orjinal olsun. mesela 20 tane gül bile yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi bide aldıkları her hediyeyi gösteriyorlarsa vahimmiş... nurcan bak mehmet bana bunu aldı o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 20 tane gül ne kadar yapıyo biliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 zaten gül tek sayı alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 siparisi iptal ediim bare =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 vaniLLe said: bana ayicik alirsa itin dötüne sokarim onu. yalan yok. ayicik almasin. orjinal olsun. mesela 20 tane gül bile yeter bana. Ben bu hediye işlerinden hiç anlamam ama ayıcık orjinal değil tamam da 20 gül mü orjinal şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 vaniLLe said: bana ayicik alirsa itin dötüne sokarim onu. yalan yok. ayicik almasin. orjinal olsun. mesela 20 tane gül bile yeter bana. inekcik alsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çingeneden mi gül çiçekçiden mi peki vanille? o da farkedebilir yani. hediyelerini gosteren kızlar arasında. bilmek lazım erkekler olarak. - baaak bana gül aldııı orhancanım. - ıyyyy kızaaam cingene gulu yaa oo. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 lemur al, ama pelus degil, gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 noluyo lan. agro cektim. bana göre gül özel. her daim gideri var cicekleri cok sevdiyim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bana lemur al şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Namaz takımı alabilirsin mesela. Seccadesiydi, takkesiydi tesbihiydi. Orjinalse orjinal arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bikere gül almak durumunda kalmıştımda, 1 tane götüboklu gül için 5 lira dedi 10 verdim taam hadi yeter o sana dedi. yarım saat uğraştım üstünü almak için psikopat kadın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 dalindan koparilmis cicek hediyesi cok sacma geliyo bana, 2 gun sonra solup kokucak, cope aticak kari cicegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çiçek yerine sebze alın. pişirir yer. yararlı hem. gül de olur, reçelini yapar. uğraşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar