Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ICQ, KabloNET'in ban ini kaldırdı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet! Mucizevi bir olay ama gerçek, en azından bende çalıştı.

Bugün uzun zamandır konuşmadığım bir arkadaşın icq da selam vermesiyle başlayan muhabbette arkadaşın "Ban'in kalkması iyi oldu artık icq ya girebiliyorum" demesiyle kitlendim kaldım ve deneyince gerçek olduğunu gördüm :)

Kablonetim İstanbul/Avrupa Yakası/Beşiktaş Merkezine bağlı. Siz de bir deneyin görün.. Ayrıca Tarist'te de çalışmış sanıyorum o da anadolu yakası.. Hayırlısı olsun.

No proxy no cry![signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
  • Admin
Mesaj tarihi:
adsl baglantım olmasına ragmen bende sevindim çünkü her dk abi proxy abi proxy diye soran zilyon tane adam olmayaack oh bre[signature][hline]Grandmaster Hamburger
evim evim güzel evim :)
Dresquin, 28 Nisan 2004 11:48 tarihinde demiş ki:
Sibek Can gençkene gayet güzel bir kadındı aslında
Mesaj tarihi:
said:
Ra_d, 29 Nisan 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
yani mevcut proxylerinizi atmayın.
yine lazım olabilir.

kafama sıkar giderim !! :P[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Mesaj tarihi:
*! Gözlerinden iki damla yaş süzülür*

Aman Allahım, sonunda....[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
zübül zübül zübül!!! (sevinme efekti)[signature][hline] Ready for your eyes,
Running for your heart

Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki:
ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..

Mesaj tarihi:
asdasdasdadasdasdasfagsdfgsjhgfjhsdgdjhga (buda konuşamayan insan kişisinin sevinme efekti)[signature][hline]So as you shiver in the cold and the dark,
Look into the fire and see in its spark-
My eye, watching over you
Sarnel 50 luwi chanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
impossible! nası oha falan oldum yaaaneeee:) şaka bi yana harbiden bu resmilşetimi?
Neyse açılmışolsa bile bi hafta sonra gene bizim denyolar icq serverlarına saldırıya geçer gene kapanır sıkmayıncanınızı;)[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun ban kalkcak tabi yaw
msn solladı geçti a.k :D[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

• Yeni Oluştur...