Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 QueenofSpades said: Buyse said: yahu bak şimdi. bi tarafta %90 güvenli ama erkeğe daha az zevk veren bişey var, diğer tarafta %99 güvenli kadına operasyon yapılmasını gerektirecek zararları olan birşey var. ben ikincide ısrar edene bencil derim abi. ben şuna da inanmıyorum ya neyse. erkek olmayan nerden bilcek:).kılıf kullanmaktan zevk alan bi erkek varsa cıksın bi adım öne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sesu said: @ QoS Yok ama o öyle de çok overrated bir tartışma yani. Ben de, sanki pipim varmış gibi.. kaan ın facebook profil fotosunda tuttugun ne lan peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kondom iyidir hacı hem çileklisi falan çok güzel kokuyor tüm odayı dolduruyor o koku =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kabul edelim istenmeyen hamileliklerin çoğunda sorumlu erkektir. halbusü en kalite seks genelde parası karşlığı yaptığın sekstir. rahat bırakın iyi aile kızlarını!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 condom herkese condom dediler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ne zaman ejacule olacağınızı bilmiyosunuz 15 sayfa tartışmışsınız lan yetersizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 canlı canlı trolleniyorum lan. dur neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abvblizzard said: sesu said: @ QoS Yok ama o öyle de çok overrated bir tartışma yani. Ben de, sanki pipim varmış gibi.. kaan ın facebook profil fotosunda tuttugun ne lan peki? O gizli silahım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sex iz srs biznıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aquila said: QueenofSpades said: Buyse said: erkeğe daha az zevk veren bişey var ben şuna da inanmıyorum ya neyse. diline takip yemek ye. AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi incesi falan vardı bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 arka sayfada kaldı, görmeyenler olmuştur belki: seks yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 inceyle alakası yok.nefessiz kalıyor herşekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 AHAHAHA NEFESSIZ KALIYOR NE LAN FHDJSKFGHBKYTJFUG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 et ete deyicek aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Şükrü kazanmış bu topiği. Boşuna saçma sapan şeyler yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 QueenofSpades said: abi incesi falan vardı bunların? neyin incesi sen neyi savunuyodun ben unuttum çok değişti konu sen kondomumu savunuyodun spiralimi onu söyle hangisinin incesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben sevismedigim icin bilemiyorum, daha deneyimli arkadaslar anlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 düşüncelerine saygı duymak lzm.ona şefkatle yaklasmak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ne post kastik beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ve paticik 2ye ayrılır kondomcular ve spiralciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 krokunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abvblizzard said: Şükrü kazanmış bu topiği. Boşuna saçma sapan şeyler yazmayın. Hayır sağ kolumla en birinci benim. Ama Şükrü'ye saygı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 o değil de ben çok küçükken bi dergide fantezi okumuştum ilk geciktiricili kondom takın onun üstüne de tırtıklı kondom takın hem çok uzun süreli hem de partnerinize daha çok zevk veren bir seks yapın diye öğüt veriyodu dergi kim yazdıysa hakkaten sağlam sallamış sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar