adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 en sağlamı çorap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 lan olm hani hepiniz abazaydınız. herkes seks yapıomuş lan bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 @cüce prezervatif gayet güvenli bence. ha et ete değecek aga diye zorlayan tipler için iyi birşey olmayabilir. (sana demedim üstüne alınma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 babana bile güvenmeyeceksin bence, kondomun yaygınlaşmasıyla insanlık çağ atladı bence. kondoma saygı duyalım ve kullanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ilk kondom kumaştandı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ilk kondom denemesi 2. derece yanıkla sonuçlanmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ferrero said: babana bile güvenmeyeceksin bence, kondomun yaygınlaşmasıyla insanlık çağ atladı bence. kondoma saygı duyalım ve kullanalım. bunu kutlayalım http://www.youtube.com/watch?v=liAB9SIpZ2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 neyse ben bu topikte daha fazla takılmayacağım. son sözüm şu: "no condom no sex"i düstur edinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kermit said: ilk kondom kumaştandı yani. ilk kondom neyden yapıldı bilemem ama 4. kondom taş ve sopalardan yapılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 QueenofSpades said: neyse ben bu topikte daha fazla takılmayacağım. son sözüm şu: "no condom no sex"i düstur edinin. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 adamınbiri said: kermit said: ilk kondom kumaştandı yani. ilk kondom neyden yapıldı bilemem ama 4. kondom taş ve sopalardan yapılcak şu espri ztn kötü. bu dahada kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kondomcular olarak bir anda işgal ettik topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Peki ya Papa'nın Afrika'da söylediklerine ne demeli? asdafag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 mokoko said: adamınbiri said: kermit said: ilk kondom kumaştandı yani. ilk kondom neyden yapıldı bilemem ama 4. kondom taş ve sopalardan yapılcak şu espri ztn kötü. bu dahada kötü. hiç mi gideri yok lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 QueenofSpades said: neyse ben bu topikte daha fazla takılmayacağım. son sözüm şu: "no condom no sex"i düstur edinin. sen şunu söyledikten sonra senin kondom firmalarından komisyon aldığını düşünürüm ben direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben tebessüm ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sesu said: Peki ya Papa'nın Afrika'da söylediklerine ne demeli? asdafag papayı adam bilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 teşekkürler ferrero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 adamınbiri said: mokoko said: adamınbiri said: kermit said: ilk kondom kumaştandı yani. ilk kondom neyden yapıldı bilemem ama 4. kondom taş ve sopalardan yapılcak şu espri ztn kötü. bu dahada kötü. hiç mi gideri yok lan :( olm espri yapmadım ben gerçeği söyledim. aç bak gogıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Buyse said: @cüce prezervatif gayet güvenli bence. ha et ete değecek aga diye zorlayan tipler için iyi birşey olmayabilir. (sana demedim üstüne alınma) ıyı hos dıyosunda bence meselesı değil bu, istatistik tümüyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kermit said: olm espri yapmadım ben gerçeği söyledim. aç bak gogıla nası ya domuz baarsağı falan değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yok ben 1. x y oldu ama 3. x taş ve sopalarla olcak esprisine kötü dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ohoo araya 13213 kişi girince topic iyice karıştı haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 tamam prezervatif yerine sevdiğin insana ameliyat yapıp içine bir şeyler takmayı kabul ediyorsan bence sorun vardır orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Cuce said: kermit said: olm espri yapmadım ben gerçeği söyledim. aç bak gogıla nası ya domuz baarsağı falan değilmi? ben gogılın yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar