Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bir de ertesi gün hapı var.Onun telaşı çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 napae said: Gökalp senin çocuğun olucak kıza yazık olur ya. Fena darlarsın çocuğu sdfgh kız çocuğu olacak o kadar. barış mançonun işte hendek işte deve şarkısı geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kermit said: burada gören olursa sesleniyorum benimle evlenip bana bi kız çocuk verecek bi eş aranıyo. kız çocuk versin yeter. erkek pek istemiyom niyeyse. edit:topicine yazalımki gören olsun kizin 13 unde boyle topicler acinca gormek isterim suratini =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Akhlaur said: Bir de ertesi gün hapı var.Onun telaşı çok fazla. hayır anlamıyorum bu telaş neden? böle bi sıkıntınız olursa 3gün bekleyip FUİ SİN TEKMESİ atın.. böbrek ve safra kesesi taşını da düşürür ayrıca.. halam dahiliyeci, o da atıyor bu tekmeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 lan ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 dasaaa said: kız minyon ise kafasından tutup sallamayı da deneyebilirsiniz. ya da göbek üstü subwoofera yatırıp içeri bas da verebilirsiniz.. İkisini de denediydik. Biri 3. sınıfa gidiyor, diğerini de bu eylül okula yazdıracağız, ellerinizden öperler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 prezo abi olur da bi kaza olursa ertesi gun hapı o da ayda bir kullanılır yani demem o ki baba olmak istemiyosan dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Jahrein said: eveeet sex hayatım var içerikli 4. mesajımızı gördük. gören ve arttıran yok mu? hadi beyler! ahahaha, gülümsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kazala baba olan pati var mı delikanlı gibi soylesin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi bu konu nasıl buraya geldi, gayet güzel gidiyodu ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Fui Sin tekmesi ne ya ahahahaha baya güldüm dasaaa ha sağol iyi hortlattın hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ben de doğum kontrol hapını inanılmaz dengeyi bozan bir şey olarak bilirdim hep. En son kullanan bir arkadaşım hiç bir etkisi olmadı bana dedi. Geciktirici haplardan falan çok daha hafif bir şey dedi. Yine de bilemedim. Spiral de çok güzel bir çözüm aslında ama çocuk doğurmamış kadınlara önermiyorlar. Nedenini tam bilmiyorum araştırmadım ama büyük rahatlıktır eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 embed edemedim videoyu ama gidin linkten seyredin. http://www.dailymotion.com/video/xbx4ur_aides_fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 QueenofSpades said: abi cinsellikle ilgili bilginiz sıfır ya. gidin ögrenin biraz. partnerinizi de sayın, onun sağlığını filan da düşünün sadece zevk almaya odaklanmayın, bilgilenin ya. şurda yazılan yorumlara bi tarafımla güldüm yani... hadi bi etrafe sitem ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 datmin oldum mu yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHAHA İnanılmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 prezervatif iyidir yahu. neden siz zevk alacaksınız diye kadına zulüm ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Dayanamadım yazıcam. Soruyu soran arkadas, güvenli seks için ne gibi önlemler alırız manasında mı sordu, yoksa kaza olursa naparız diye mi sordu? Çünkü orada bir ertesi gün hapı bir de condom var. Eğer güvenli seks için sorduysan; condomdan daha güvenli ve daha zararsız bir yöntem yok. Hamilelik riskini ortadan kaldırmak istiyorsan en iyi yöntem condom. Diğer tüm yöntemler kadınlara zararlı az/çok. Ne yapılabilir başka? Hmm. En yaygını doğum kontrol hapı. Doğum kontrol hapı nedir? Kadına testesteron ve östrojen hormonlarından karışık bir şeyler içeren bi hap verirsin, spermlere bağışıklık kazanır gibi bir sistem ile işliyor. Ne olur? Kadının kilo almasından tut, adet düzeninin bozulmasına, kist oluşumundan tut, tüylenmeye hatta ses kalınlaşmasına kadar bir ton yan etkisi var. Her ilaç gibi doktor tavsiyesi almadan kullanmamak gerek. Spiral dediğin şeyi doğum yapmamış bir kadına takmak zararlıdır. Çünkü rahim içine yerleştirilir ve döl yatağını kapatır. İçeride enfeksiyon kapma riski de vardır, çıkartılırken rahimin zarar görme riski de. Bundan başka korunma yöntemi olarak tüplerini bağlatabilir. Ama bir daha çocuk sahibi olmamak kararını almış ise. Eğer kaza oldu naparız diyorsan, ertesi gün hapı alacaksın. "Kaza" dan sonra 12 saat içerisinde alınması gereken bu hap rahim içinin "içine ederek" %99a kadar hamilelik riskini ortadan kaldırır. Ama dogum kontrol hapının 10 katı filan hormon içerdiği için de çoook zararlıdır. Hatta sadece tecavüz gibi durumlarda verilir. Senede 2 defayı bırak, mecbur kalmadıkça kullanmamak gerekir. Demek ki neymiş, ben zevk alayım diye kadının hormonlarının ve sağlığının içine etmek üzere kurulmuş bu erkek egemen düzen. Condom kullanın, hem cinsel hastalıklara karşı korunun hem hamilelik riskini kaldırın. Bir de şu var, hamilelik o kadar kolay olan bir süreç değil, vücut sıcaklığından tut, sperm sayısına, adet döngüsünün gününe kadar milyonlarca değişkenin uygun koşullarda birleşmesinden oluşan bir süreç. Denk gelme olasılığı düşük, ama yok değil. Tırsmakta haklısınız. O yuzden tekrarlıyorum, condom kullanın! Doğum kontrol hapı + üretim hatalı kondom ile hamile kalan arkadasım var nitekim. Önleminizi alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 doğum kontrol hapını kesinlikle kullanmayın kullandırtmayın. elimize rapor mapor geçiyor bizim böle ilaç kullanımları riskleri testleri falan. nasıl piyasada böyle birşey var aklım alabilmiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 alakasız olcak da doğmalıymış o çocuk. o ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Çocuk olma ihtimalini göz önüne alamayanlar sevişmesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Buyse said: prezervatif iyidir yahu. neden siz zevk alacaksınız diye kadına zulüm ediyorsunuz kadın zevk almıyomu, ayrıca zevk meselesı değilki, yeterince guvenli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kondomu delip geçen çocuk o asidik veya bazik ortamı geçip yumurtayı delliyorsa helali hoş olsun doğsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Evet go go kondom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Cuce said: Buyse said: prezervatif iyidir yahu. neden siz zevk alacaksınız diye kadına zulüm ediyorsunuz kadın zevk almıyomu, ayrıca zevk meselesı değilki, yeterince guvenli değil alıyor da kadına şunu takalım bunu takalım demek bence erkek zevk alsın diye tasarlanmıi şeyler. abi içinizde bakır boruyla gezer misiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar