karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hap kullansın işte bünyesi çok hassas değilse bi zararı olmuyo ama içeriği iyi okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bence en güzeli birkaç ay sonra kızın karnına yumruk tekme falan atmak. En ucuz çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Pickles said: bence en güzeli birkaç ay sonra kızın karnına yumruk tekme falan atmak. En ucuz çözüm öldürmeyen allah öldürmüyor yaa düşmesse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ahaha lise zamanlarım aklıma geldi. kızlar tuvaletinde ceninler falan. millet ne manyakmış arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 okulda sıçıp tuvaletemi atio bebei lisede oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Pickles said: ahaha lise zamanlarım aklıma geldi. kızlar tuvaletinde ceninler falan. millet ne manyakmış arkadaş ya o nasıl bir okul abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 devlet okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sehir efsanesini bize yutturmaya calisiyo sffdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yoo dostum yoo. en yakın arkadaşımın kız arkadaşı yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Dünyaya ve bize bir iyilik yapıp neden vazektomi olmuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sen yap ben de yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Boston Public zencilik meslek okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 mokoko said: lan olm hani hepiniz abazaydınız. herkes seks yapıomuş lan bu forumda. aquila said: sen tak kondomunu yat aga, sicak sicak. ayrı ayrı yardılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 çok güzel bi topik bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Farinal said: ET ETE DEĞECEK AGA Bİ DE ŞU YA AHAHNHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 En çok Sina'nın bu konuya bile bir şekilde quantum yaslayabilmesine güldüm sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 doğum kontrol için sevişmiyorum ben. en etkili yol bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 aynen yoksa fırsat çoook tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 29 sayfayı da okudum 1 kişi bile "gaz maskesiyle gül koklamam" alıntısını yapmamış hicap duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 napae said: Doğum kontrol hapları o kadar da dengesini bozmuyo insanın. Bi süre sonra alışıyosun. İlerde çocuk sahibi olmayı planlamıyosa kız, spiral de taktırabilir. o ilk mesajdaki doğum kontrol hapı değil zaten ertesi gün hapı. zaten o hapın da sık sık kullanılmaması gerekiyor sanırım iki ayda bir falan tavsiye edilen kullanma süresi. kullanma sonrası çok feci mide bulantısı falan yapabiliyor. öte yandan neler yaptığını okuyunca lan vücudun üstünden buldozerle geçsen aynısı olur herhalde diyesim gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 aa eskiymiş lan bu konu ben ilk sayfayı okuyup cevap verdim direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 doğum kontrol, se-a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 AHAHAHAHAHAH tam baska linke tikladim oraya geciyordum ki romsar in yazdigini okudum ve gecmisten bu linki bulup espriye reputcagizini hedaye eyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 açıklama pls se-a nedir la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar