xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 doru tinto brass paprika filmin de paprika ya jinekolog doktor prezervatif gibi bir şey yerleştiriyordu. oradan hatırladım şimdi doğru var var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kola takılan bişey vardı neydi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 "şey" diye bi prezervatif çıkmış -pardon bi şey alabilirmiyim? -ney? -şey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 doğubank'ta spiral taktırın, garantisi de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Gereğinden fazla bilgi almak isteyenlere: Ahanda spiral http://www.bilgikutum.com/dogumkontrolu/spiral-kullanimi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi cinsellikle ilgili bilginiz sıfır ya. gidin ögrenin biraz. partnerinizi de sayın, onun sağlığını filan da düşünün sadece zevk almaya odaklanmayın, bilgilenin ya. şurda yazılan yorumlara bi tarafımla güldüm yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ET ETE DEĞECEK AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 öyleyse iki kilo biftek söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 QueenofSpades said: abi cinsellikle ilgili bilginiz sıfır ya. gidin ögrenin biraz. partnerinizi de sayın, onun sağlığını filan da düşünün sadece zevk almaya odaklanmayın, bilgilenin ya. şurda yazılan yorumlara bi tarafımla güldüm yani... anan baban bilgilenerekmi bu yaşa gelmişler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 pogodi said: napae said: Doğum kontrol hapları o kadar da dengesini bozmuyo insanın. Bi süre sonra alışıyosun. İlerde çocuk sahibi olmayı planlamıyosa kız, spiral de taktırabilir. denge bozmuyo, sadece sakal çıkarıyo. evet. Sakal çıkarsa, şu an kıllı dolaşırdım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bende bazen otobüste fort yapıyorum sayılır mı? ama iyi fortlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 adam haklı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Jahrein said: eveeet sex hayatım var içerikli 4. mesajımızı gördük. gören ve arttıran yok mu? hadi beyler! sek yaptım ben partnerim olmadığı için sek yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 herkesin bi şekilde seks hayatı var rüyasında olsun, eliyle olsun, damacanayla olsun , partneriyle olsun, yada parsıyla olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Jahrein said: eveeet sex hayatım var içerikli 4. mesajımızı gördük. gören ve arttıran yok mu? hadi beyler! bunu atacak çok kişi vardı bence Meriç rpsine uymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 napae said: pogodi said: napae said: Doğum kontrol hapları o kadar da dengesini bozmuyo insanın. Bi süre sonra alışıyosun. İlerde çocuk sahibi olmayı planlamıyosa kız, spiral de taktırabilir. denge bozmuyo, sadece sakal çıkarıyo. evet. Sakal çıkarsa, şu an kıllı dolaşırdım herhalde. senin bünyeni pek etkilememiş olabilir ama insanın dengesini bozmuyo diye bişey yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 atarlanmayın birbirinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mirana mı Mirena mı ney öyle bi spiral var mesela. Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey değil ama kist ürettiğini düşünüyo annemin jinekoloğu çünkü mirana taktıran çoğu arkadaşında kist oluşumu görülmüş. Taktırmayın yani. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Estel_Anorien said: atarlanmayın birbirinize. muhtar geldi beyler. gelin benim bölüme rahat rahat seksinizi yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bence küçük memeli kadınlar doğum kontrol kullanmalı ürememeli bide çirkinler bide şişmanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 SEVISMEYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben de kendi çapımda bir forum kontrol yöntemiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Estel_Anorien said: ben de kendi çapımda bir forum kontrol yöntemiyim. sevişemeyeceksek nasıl yeni nesiller yetişecek peki hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi nedir bu turklerdeki creampie fantazisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 seviş canım sevişme demiyorum yine seviş ama hobi olarak seviş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar