kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ferrero said: reddiye topic açıp kaçmış. adam nası büyük bi hata yaptığını farketti napsaydı.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Jahrein said: kermit said: üzülme almanyada vasatsın diye türkiye işte sex cenneti. harbi ya ben de biz burda çok sevişiyoruz diye egomu tatmin ediyodum. meğer türkiyede sex varmış. öff ben nası eziyodum içimden sizi. sexsiz fakirler diye :( net ellerinden birini kangrenden kestiler
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Vingthor said: şuna şaşırmak çok komik geliyor bana lan. OHA SEVİŞİYOMUSUNUZ? falan. yaş ortalaması 22-23 falan değil mi patinin? sığır mısınız?
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ferrero said: o post zaten sex tanrısıyım demek. normal insanım demek
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Vingthor said: Ferrero said: o post zaten sex tanrısıyım demek. normal insanım demek oh yeah
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bütün iktidarsız arkadaşlara 'memories of murder' filmini seyretmelerini öneririm. bazı postlar aynı kıvamda çünkü
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 son zamanlarda cok fazla "sex" konuşulmaya başlandı. hayırdır inşallah.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Jahrein said: Ferrero said: o post zaten sex tanrısıyım demek. AHAHAHA işte beni anlayan birisi çıktı :D başlık açıldı ilk sayfadan herkes başladı zaten "ÖHM Bİ DAKKA BEN BİLGİLİYİM YER AÇIN HER GÜN SEVİŞİYORUZ Kİ BİZ. AĞIZDAN ÖPÜYORUZ" hani böyle veletler iyi hazırlanır da hoca soru sorunca parmak kaldırır ya ayak parmaklarının ucuna yükselerek falan. aynı bokun kopyası vallahamı ?
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 konusuluyor o ayrıda.seksi niye yapılamazmış gibi konusuyorlar anlayamadım.burda millet adriana limayla seks yapıyorum demiyor.kimin kimle ne yaptıgı bilemeyiz.sadece karşı cins yeterli.ki bunu bulmakta pek zor olmasa gerek
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bu devirde marifet önüne geleni yapmak değil yapmamak afedersinizde.
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 @kermit epic win. konu kilitlensin bence. seviye bir anda tavan yaptı.
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 zina günahtır arkadaşlar. yapmayın. yanarsınız. bıdıbıdı
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Jahrein said: abi 22 - 23 yaşında deil misin? sex konuşmak normal yani niye şaşırıyosun ki? yavşak dedim ya. onun acısı bu. fakat arkadaşım yavşaksın. yavşaksın ve çirkinsin. ölü mudurnu tavuk vermez net. burdanda sana et çıkmaz. yazdığım şey hava basma çalışması değil mantıklı birşey o yüzden karalamaya çalıştığın şeyde iyice komik görünmeni sağlar. zor yani şununla acıyı kapaman cidden zor.
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bende diyorum bende bi marifetsizlik var diye de adam teoriyle açıkladı direk
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 pati seks konusunda 2ye ayrılıyo seks yapıp da 2 kelam bişey edecek olanlarla osbircilerin bu arkadaşlarla hiç sevişmemelerini çaktırmadan sadece dalga geçermişçesine post atanlar bunu böyle diyince ben de sevişgen olmuş olacam galba mesela ahah
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kermit said: bu devirde marifet önüne geleni yapmak değil yapmamak afedersinizde. cok marifetliyim lan, niye bana is vermiyo kimse =/
Öne çıkan mesajlar