Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bi yöntem çıksa süper güvenli penisinizin içine bakır ip bağlıcaz deseler hanginiz yaparsınız? ek: bu eksikti topikte bunu da ben demiş olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 NASI ISICEZ LAN O ZAMAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bilsem ki ömrümden 5 yıl alıncak gene bişi taktırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 fede said: heryer yabış yabış AJASDHKGHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 BUYSE NAPIYOSUN SEN NAPIYOSUN KENDINE GEL ARTIK OOOOF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi erkek feminist var burda. elitist takılmaya çalışan zaugna gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 nefes alamaz ölür diyorum bakır ip diyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 @ Meriç: Postunda, annem daha fazla çocuk sahibi olmak istemediği için demişsin. kadın dogumdan sonra taktırmış artık işime yaramıcak yumurtalar die. biz de onu dioruz, oku bi oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Anelor said: BUYSE NAPIYOSUN SEN NAPIYOSUN KENDINE GEL ARTIK OOOOF hayırdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 o diilde aklıma geldi biri ince prezervatif beni ne kadar korur diye topic açmıştı 5-6 yıl önce ben de korur falan HADİ GÖRELİM SENİ yazmıştım adam özel mesaj atmıştı özür dilemiştim silmiştim fln. şimdi herkes bu tarz şeyler yazıo kimse de ömden öle bişey için özür dilenmesini fln beklemez topic zaten dolmuş taşmıştır zaten. ilginç geldi paylaştım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Red said: inceyle alakası yok.nefessiz kalıyor herşekilde. abi ahahaha cok guldum ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 @ Jahretin Ben kendi adıma offended olmadım sadece böyle bir tartışmayı feministliğe bağlamana sinir oldum biraz. Olan var olmayan var, insanları mimlemenin alemi yok. Yoksa elbet biliyorlardır çoğu kişiden daha iyi. Fakat kimse öcü muamelesi yapmıyor onu anlatmaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Adamın adını CAHRETTİN yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bu topic de hiç postum yok ne kadar mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 beyler birazdan yatağa giricem çabuk karar verin lan kondommu spiralmi çabuk olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Sparkcaster said: bu topic de hiç postum yok ne kadar mutluyum artık sende bizdensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 anket yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sen tak kondomunu yat aga, sicak sicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 queen'in postları son derece feminist yaklaşımlar içeriyodu geçen sayfalarda. jahrein'in feminizm demesi bundandır. yoksa şunu taktırmamak feministliktir dememiş zaten @sesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 birincisi kondomu hatunların bile sevmediği net ortada. plastik çünkü. bildiğin RABIR. ikincisi net erkeğin zevkinin içine sıçıyor. mudurnu tavuk gibi bir his o. organik baltalı zagora organik lazım. güvenmediğin insanla kullan kondom falan tamam okde güvendiğin bir insanla kullanmamanda çok acayip bir durum yok. sığır diilsen problem çıkmaz net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aquila said: sen tak kondomunu yat aga, sicak sicak. GAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abvblizzard said: sesu said: @ QoS Yok ama o öyle de çok overrated bir tartışma yani. Ben de, sanki pipim varmış gibi.. kaan ın facebook profil fotosunda tuttugun ne lan peki? +18 http://forum.paticik.com/thumbnails/c97/e98/f79/bf3/c6a/2fa/393/42a/86a/b6c/4f_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Üşendim editlemeye ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 offffffff ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sadfassadsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar