reddiye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var tüm kazanacağım patipointlerin farkındayım ama yine de ciddi bir konu erkekseniz partneriniz nasıl korunmayı tercih ediyor bayansanız direk sizden fikir istiyorum http://www.ilacrehberi.com/images/Vademecum/firma_2/3574.jpg böyle saçma sapan birşey kullanmadan düzenli bir korunma yolu var mı? bu tür haplar tüm dengeyi düzeni bozuyor bilen bilir http://alemforum.net/wp-content/uploads/2008/08/okey.jpg vb. dışında, bayanların kullanabileceği yan etkisi minimum ve kolay bulunabilecek bir korunma yöntemi var mı? (irade gücünün enginlikleri dışında tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 reddiye said: (irade gücünün enginlikleri dışında tabi) asdasd buna cok guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 eldiven takanlar var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 coitus interruptus diye isim bile takmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 adet düzenlemek için doğum kontrol hapı kullanıp sakal çıkaran arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 pogodi said: adet düzenlemek için doğum kontrol hapı kullanıp sakal çıkaran arkadaşım var. :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ay çok ayıpmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://cdn2.knowyourmeme.com/i/1900/original/Falcon_Punch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Doğum kontrol hapları o kadar da dengesini bozmuyo insanın. Bi süre sonra alışıyosun. İlerde çocuk sahibi olmayı planlamıyosa kız, spiral de taktırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 wowdan güzel doğum kontrol yöntemi mi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 spiral ? en sağlamı ve sağlıklısı biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 napae said: Doğum kontrol hapları o kadar da dengesini bozmuyo insanın. Bi süre sonra alışıyosun. İlerde çocuk sahibi olmayı planlamıyosa kız, spiral de taktırabilir. denge bozmuyo, sadece sakal çıkarıyo. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bayan prezervatifleri var sanırım, vajinaya şaapılan birde kanal bağlatma olayı var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Werewolf said: wowdan güzel doğum kontrol yöntemi mi var ya qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 spiral doğrudur. en güvenlisi o. ama çoğu kadın pırsıyormuş gebelikle alakalı bişeyi mi ne bozuomuş daha sonradan o yüzdenmiymişmiş.. noverlon mu ne en iisi. bildiim kadar konuşiim dahası bizi şişirir yoksa. :) geçmiş açmayalım fds:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 SeaGle said: bayan prezervatifleri var sanırım, vajinaya şaapılan spiral ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 spiral ikinci söylediğim şey erkeklerin kullandığı gibi, ama vajina içinde kullanılan, hani nasıl diyim, erkek takmıyor da kadın vajinasına takıyor öyle birşey yaygın birşey değil, çok kişi de bilmez sanırım, ben de bi kitapta okudum doğum kontrol yöntemleriyle ilgili, sanırım aile sağlık ansiklopedisi tarzı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 spiral tak cikar bisey degil ama, daha da hamile kalmam diyenler icin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 SeaGle said: spiral ikinci söylediğim şey erkeklerin kullandığı gibi, ama vajina içinde kullanılan, hani nasıl diyim, erkek takmıyor da kadın vajinasına takıyor öyle birşey yaygın birşey değil, çok kişi de bilmez sanırım, ben de bi kitapta okudum doğum kontrol yöntemleriyle ilgili, sanırım aile sağlık ansiklopedisi tarzı bişey diyafram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Düşük östrojen içeren doğum kontrol hapları sanılanın aksine çok nadir yan etkiye sebep olur.. Ama olumlu yönlerin bir araştırın isterseniz, bunlar için sakala razıyım dedirtecek türden.. Spiral de çok güvenilir bir yöntem değil; oynama yapıyo enfeksiyon yapıyo dış gebelik oluyo vsvs Eğer bunlarla hiç uğraşamam diyosan git tüpleri bağlat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Jahrein said: ben sizi babama yönlendiriyim. kendisi jinekolog "Dr. Jahreinbabası" said: spiral her zaman için döllenmeyi engellemez ama büyük oranda (%99) engeller. uzman ellerde ise spiral taktırmanın hiç bir zararı yoktur. dilediğinizde hamile kalmanız için çıkartırız. kafanızı yormayın. raad olun geniş takılın gel takarız dio yani. asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 evet 5 yıl etkiliymiş oeh haliyle bunun fiyatı da, olayla ilgili sigorta ve doktor kontrolleri de ekleniyorMUŞ vs gte girer yani. ama birkaç ayda spiral kullanımı kanamayı azaltıp tamamen bitiriyorMUŞ bile yani güzel de olabilir aman ben 5 yıl çocuk istemem diyenlere. ekşide bişeler yazmışlar yapıştırim: kabaca beş başlık altında incelenebilir: 1-hormonal kontrasepsiyon yöntemleri: -haplar, -iğneler (bkz: aylık iğne), -cilt altına konan implantlar, -rahim içi hormon salgılayan araçlar -flasterler 2-mekanik yöntemler -kondom (bkz: prezervatif) -diyafram -rahim içi araçlar 3-zamanlama yöntemleri -coitus interruptus -ısı takibi -knaus ogino yöntemi 4-kimyasal yöntemler -spermisitler 5-cerrahi yöntemler -tüp ligasyonu -vazektomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bi de bu var mmh http://www.antirape.co.za/images.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aquila said: spiral tak cikar bisey degil ama, daha da hamile kalmam diyenler icin sanirim. tak çıkarmış öyle biliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Özel bir alet kullanılarak uzman doktor tarafından takılıyo ve çıkarılıyo. Pek öyle tak-çıkar deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar