Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu da lezb-i izdivaç!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Atsumichi said:

abi bunların amacı evlendirmek değil mi ? kadını aşşalamışlar vallahi ayıptır...ayıp bu ülkede böle zihniyet mi kaldı yahu ? :D

Kaldı mı ne demek hızla çoğalıyorlar sdf.
Mesaj tarihi:
Farinal said:

ece erken benim üst komşum la akıllı olsun :P bende ayar oluyorum ya barzo tipli bi eleman paso alıp götürüyor porsche cayennele

mahalle baskisi yap
ayip bizim mahallenin kizina sulaniosun de
Mesaj tarihi:
programın süresi çok uzun.. sıkıntıdan deliririm herhal..

bi de konsepte çok hakim değilim ama
-25-35 yaşları arasında, hede hödlü, üniversite tahsilli bi bayanla evlenmek istiyorum
gibi bişiler diyorlarsa anında
+hmm database'de öle bi hatun yok. 25-35 arası lise mezunu var sadece
-ama benden önceki kadın tam istediği gibi bi adam buldu..
+sen evlenmek istiyor musun?
-evet..
+sadece ilkokul mezunu var..
-NE?
+YOK SANA KIZ MIZ! SIRADAKİİ!

demem olası..

soup nazi gibi wedding nazi olabilirim.. NO WOMAN FOR YOU! NEEEXT!
http://www.youtube.com/watch?v=M2lfZg-apSA

eğlenceli olur..
Mesaj tarihi:
sunucunun verdigi tepki cok kaba.yani programın formatından bahsedip tel deki bayana kendi proramını sectigi icin tesekkür edip programa devam edebilirdi ama o kadar kapasitesi yok belli.ehh gerci bizim halkımızda kabalıga prim veriyo orada kahraman oldu sunucu :P
Mesaj tarihi:
hadi arayalım yayında protesto edelim üst üste kitleyelim önce kendimizi tanıtalım insansın sonra sizi şu şu şu davranışızdan protesto ediorm dielim delirsin orda mal
Mesaj tarihi:
yazik lan

ben bayanla evlendim diyince kadinin suratinda direk tepki WUT? idi

troll calismasi ise basarili
gercek ise hatunun medeni cesaretini taktir ettim bu ulkede hemde

aslinda bole yapanci program olucak, vericen 4chan a fat nigger dan girip barrel roll la cikicaklar uffff
Mesaj tarihi:
o kadın show tv ajanıymış hem de acun tutmuş:)

şaka bir yana Türkiye'de böyle bir program yapıyorsun,yaşı ermiş amcalarımızı,teyzelerimizi rezil ediyorsun biryerde millet izleyip gülüyor,sonra bir kadın cinsel tercihi farklı diye yüzüne kapatıyorsun
Mesaj tarihi:
okan bayulgen bunu televizyon devrimcisi falan ilan etmişti bi ara, şimdi ne diyecek merak ettim sdf.

kadın tam bir odun orası ayrı da, verilen tepkiye şaşırmadım. öyle açık fikirli bi havası yok zaten programın. feysbuk yorumları daha komik ve şaşırtıcı bence. bi tanesi "oha türkiyede de mi varmış" gibi bişeydi. "oha kızların pipisi yokmuş cidden" sözüyle aynı seviyede resmen.
Mesaj tarihi:
war ya bunnarin aldigi paraya
her gun tvye cikar program boyunca kicimi acarim yane
nedir abi 1 sene yapsan omur boyu yeter nasi olsa

ama ben bu programi daha once bbg zamani onermistim abi
benimkinde extra olarak kaynanalar ve hamamda wardi

turk insani olarak dedikoduya bayiliyoruz ya
yeterki dedikodu olsn
Mesaj tarihi:
kafasina vura vura pekmezini akiticaksin salak kadinin. ne hakki var boyle tersleyip kapatmaya sinir oldum ya, anasini satim 80 yasinda erkeklerin elektrik alip vermesi uzerine olan bir program zaten, goren 32. gun sanicak. hayir en olmadi dersin program konseptine uymuyo kusura bakmayin arayisinizda basarilar falan, insan derler arkandan.
  • Yeni Oluştur...