Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 o blood ravens oyunlarda falan kullanılıp ana hikayeye etki etmesin diye uydurulmuş bi chapter olduğundan aslında ne oldukları hem muallakta kalıcak diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi 41k'ya geçtik dengeler pek değişmedi,bu space marineler biraz yeniliğe açık olsalar ortalığı dağıtırlar ama nerde, arthas gibi biri lazım oraya tyranid kontrol eden bir relic bulsa scourge gibi salsa lower plane lere yemin ediyorum chaos godlar kalmaz ortada : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben imperiumun bu faşist geri kafalı halini daha çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 oha warhammer 40k nerdleri toplanmış. horus heresy felan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 o değil de filmdeki daemon bloodletter falan mı? tam ne olduğunu çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 lesser bi khornite prience muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Longshanks said: ben imperiumun bu faşist geri kafalı halini daha çok seviyorum ben de Wisdom is the cloak of the traitor lafını gördükten sonra hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Cuce said: lesser bi khornite prience muhtemelen abi khornitelar icin cok karisikbi plan deil mi hane hodoroffff diye dalmak warken slaneesh felan gibin sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 iyi de chaos space marineler de khorne cu ayrıca daemonun tipi de uyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_MpSm1zLcK7Y/TJGblkHbhwI/AAAAAAAAAEQ/Z84y7t3-kYc/s1600/40k_Awkward_Moments.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 şunun soundtracki bulamadım ya hani captain severus un alevlerden atlayıp geldiği yerdeki halini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 BonePART said: Cuce said: lesser bi khornite prience muhtemelen abi khornitelar icin cok karisikbi plan deil mi hane hodoroffff diye dalmak warken slaneesh felan gibin sanki abi evet işre csm ler black legion, deamonın tipide khornite ondan khornite dedim yoksa bildiğin thzeench veys slanessh stratejisi. yalnzı ben en cok o yalnız imperial fiste üzüldüm. ya bu film daha niceleri icin cok önemnli bi baslangıc bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 sahi ya nidon öldü mü sonunda bi tarafa fırlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kurtuldu sanırım o ya anlamadım bende. zaten biraz rahat öldüler marineler. daha doğrusu taşıyıp kurtaramıycakları için öldüler. yoksa ortalarından pence gecmesi gögüs kafesinin yanından parcalanması falan normal seyler. da işte geri götüremiycektiler geen seedleri almaları gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Cuce said: kurtuldu sanırım o ya anlamadım bende. zaten biraz rahat öldüler marineler. daha doğrusu taşıyıp kurtaramıycakları için öldüler. yoksa ortalarından pence gecmesi gögüs kafesinin yanından parcalanması falan normal seyler. da işte geri götüremiycektiler geen seedleri almaları gerekti. gokcen ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yalansa yalande lan. adamlara lasgun sıkıyosun %50 ihtimalle ölüyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi zaten filmdeki armorlar cok iyi keisnlikle ise yaramiyo hit zari tuttumu bolter bile dumduz delip geciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 wave wave csm harcadıkları yer abartıydı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bide turk wardi orda film boyunca huzursuz etti beni elinde flamer havaya sikiyo isik yapsin diyemidir nedir zaten anamadim koskoca squadda bi tek medicte lamba war herifi beyaza boyaiklari yetmemis target practive modunda bide ustune lamba takmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 onu bende anlamadım neden havaya yere flamerla sıkıyo, yanı elbete ışık olsun diyede, abi o zırhta nightvision thermal vision yok demoınic presence vision, fainth vision, emperor protects vision, see no fear vision falan yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 abi hakkaten iyi hatırlattınız yani dediğiniz gibi lore a göre bolter falan la space marine zırhını delmek öyle kolay değil, heavy bolter kullanıcaksınki ondada biraz direnç gösterir onun içinde zaten dreadnought armor üretmişler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 jointleri helmi falan deler aslında, armor piercingle tabi, explosivele değil, ordan gelicek yarada headshot değilse öldürmez bi marine'i. napıcakki kalbinemi gelicek e 3tane var zaten, kanamdanmı ölücek, adamlar vakumdan pıhtılanıp yaraları kapatıyo. aylnzı ben chaplinin ne yaptığını anlamadım, ömrümde görmedim chaplaindan öle bi hareket. tabi lost 13 chapter değilse, onlarda bildiğin tanrısal tipler zaten. eskiden düz power weapondı o elindeki şey,kurallarmı değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 artifact felandir abi yada psychic power mi acep kullanamiyo ama chaplainler di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 kullanamıyo, bitek whitescarla spacewolveslrınki kullnıyo, onlarınkide wolf priest, ve seer zaten chaplain liblarian karısık gibi. belki o amca kullnıyodur dicemde, sanki standart bişimiş gibi marinelerden biri cooldownı hazırmı diye sordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 abi o cok iyiydi ya bildigin adama soruyolar aoe cdin war mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar