Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

For the Emperor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi 41k'ya geçtik dengeler pek değişmedi,bu space marineler biraz yeniliğe açık olsalar ortalığı dağıtırlar ama nerde, arthas gibi biri lazım oraya tyranid kontrol eden bir relic bulsa scourge gibi salsa lower plane lere yemin ediyorum chaos godlar kalmaz ortada : D
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Cuce said:

lesser bi khornite prience muhtemelen

abi khornitelar icin cok karisikbi plan deil mi
hane hodoroffff diye dalmak warken
slaneesh felan gibin sanki

abi evet işre csm ler black legion, deamonın tipide khornite ondan khornite dedim yoksa bildiğin thzeench veys slanessh stratejisi.

yalnzı ben en cok o yalnız imperial fiste üzüldüm.

ya bu film daha niceleri icin cok önemnli bi baslangıc bence
Mesaj tarihi:
kurtuldu sanırım o ya anlamadım bende.

zaten biraz rahat öldüler marineler. daha doğrusu taşıyıp kurtaramıycakları için öldüler. yoksa ortalarından pence gecmesi gögüs kafesinin yanından parcalanması falan normal seyler. da işte geri götüremiycektiler geen seedleri almaları gerekti.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

kurtuldu sanırım o ya anlamadım bende.

zaten biraz rahat öldüler marineler. daha doğrusu taşıyıp kurtaramıycakları için öldüler. yoksa ortalarından pence gecmesi gögüs kafesinin yanından parcalanması falan normal seyler. da işte geri götüremiycektiler geen seedleri almaları gerekti.

gokcen ahahah
Mesaj tarihi:
bide turk wardi orda film boyunca huzursuz etti beni
elinde flamer
havaya sikiyo
isik yapsin diyemidir nedir
zaten anamadim koskoca squadda bi tek medicte lamba war
herifi beyaza boyaiklari yetmemis target practive modunda bide ustune lamba takmislar
Mesaj tarihi:
onu bende anlamadım neden havaya yere flamerla sıkıyo, yanı elbete ışık olsun diyede, abi o zırhta nightvision thermal vision yok demoınic presence vision, fainth vision, emperor protects vision, see no fear vision falan yokmu
Mesaj tarihi:
abi hakkaten iyi hatırlattınız yani dediğiniz gibi lore a göre bolter falan la space marine zırhını delmek öyle kolay değil, heavy bolter kullanıcaksınki ondada biraz direnç gösterir onun içinde zaten dreadnought armor üretmişler zaten.
Mesaj tarihi:
jointleri helmi falan deler aslında, armor piercingle tabi, explosivele değil, ordan gelicek yarada headshot değilse öldürmez bi marine'i.

napıcakki kalbinemi gelicek e 3tane var zaten, kanamdanmı ölücek, adamlar vakumdan pıhtılanıp yaraları kapatıyo.

aylnzı ben chaplinin ne yaptığını anlamadım, ömrümde görmedim chaplaindan öle bi hareket. tabi lost 13 chapter değilse, onlarda bildiğin tanrısal tipler zaten. eskiden düz power weapondı o elindeki şey,kurallarmı değişti?
Mesaj tarihi:
kullanamıyo, bitek whitescarla spacewolveslrınki kullnıyo, onlarınkide wolf priest, ve seer zaten chaplain liblarian karısık gibi.

belki o amca kullnıyodur dicemde, sanki standart bişimiş gibi marinelerden biri cooldownı hazırmı diye sordu
  • Yeni Oluştur...