Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

For the Emperor!

stimpak

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

Cuce said:

lesser bi khornite prience muhtemelen

abi khornitelar icin cok karisikbi plan deil mi
hane hodoroffff diye dalmak warken
slaneesh felan gibin sanki

abi evet işre csm ler black legion, deamonın tipide khornite ondan khornite dedim yoksa bildiğin thzeench veys slanessh stratejisi.

yalnzı ben en cok o yalnız imperial fiste üzüldüm.

ya bu film daha niceleri icin cok önemnli bi baslangıc bence
Sosyal ağlarda paylaş

kurtuldu sanırım o ya anlamadım bende.

zaten biraz rahat öldüler marineler. daha doğrusu taşıyıp kurtaramıycakları için öldüler. yoksa ortalarından pence gecmesi gögüs kafesinin yanından parcalanması falan normal seyler. da işte geri götüremiycektiler geen seedleri almaları gerekti.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

kurtuldu sanırım o ya anlamadım bende.

zaten biraz rahat öldüler marineler. daha doğrusu taşıyıp kurtaramıycakları için öldüler. yoksa ortalarından pence gecmesi gögüs kafesinin yanından parcalanması falan normal seyler. da işte geri götüremiycektiler geen seedleri almaları gerekti.

gokcen ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

jointleri helmi falan deler aslında, armor piercingle tabi, explosivele değil, ordan gelicek yarada headshot değilse öldürmez bi marine'i.

napıcakki kalbinemi gelicek e 3tane var zaten, kanamdanmı ölücek, adamlar vakumdan pıhtılanıp yaraları kapatıyo.

aylnzı ben chaplinin ne yaptığını anlamadım, ömrümde görmedim chaplaindan öle bi hareket. tabi lost 13 chapter değilse, onlarda bildiğin tanrısal tipler zaten. eskiden düz power weapondı o elindeki şey,kurallarmı değişti?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...