peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ne kadar kedileri seviyormuş memleketim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aslında manyak sevmiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/8subat2010/kediii.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 dasaaa said: aslında manyak sevmiyoruz.. o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Silphatos said: ABDULLAH USLU 10/02/2010 - 1:03 BIRRR...İYİ Kİ OTOSTOP YAPARKEN ORADAN GEÇMEDİM.YA BENİM KARGO'YA BİNSEYDİ.ARKA YATAKLI,YA İCRAAT OLSAYDI.YA BENİ DE KESSEYDİ... KANIM DONDU İNANIN.KORKTUM.KORKUNÇ YENGE S.S. YOLDAN KİMSEYİ ALMAM BUNDAN SONRA.HELE KADIN,TÖBE. LAL bombaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Cassiline said: said: MUĞLA�ın Bodrum İlçesi'nde kaldığı otel ve pansiyonda üç kediyi boğarak öldürüp kanını içtiği iddia edilen 35 yaşındaki S.S., �irkaç kedi doğradıysam ne olmuş? Bunun ne suçu var ki? Olayı büyütmeyin. Kedileri doğradım diye beni televizyona çıkartmayın. Ayrıca bu işi sadece ben mi yapıyorum? Herkes bu işi yapıyor. Moda oldu oğlum bu moda�dedi. http://farm1.static.flickr.com/157/352251405_6e78590bfe_o.png tebrix iyiydi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Selam. Ben bazı bazı kedi kesmeye devam ediyorum. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kediler igfal etsin onu bodrum dısında emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 dasaaa said: http://i48.tinypic.com/epouw2.jpg Kimse yazmamış ama bunun gideri var lan, otostopla alanlar kesin bir korulukta mola vermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Xenocide said: level editörü elif'e benziyor la sdf ahaha aynen. ehm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Desqpio said: Xenocide said: level editörü elif'e benziyor la sdf ahaha aynen. ehm. QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 said: Hakkında mala zarar verme suçundan adli işlem yapıldıktan sonra, Bodrum dışına çıkarılmak üzere polisler tarafından bir otobüse bindirilen S.S.'y mala zarar verdi diye işlem yapılması ayrı bir ilginçlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 benim kedi hastası kuzene teslim etselermiş bunu, G.G. olarak değişirdi ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kadın aynen lily'nin annesi(himym). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Sam said: benim kedi hastası kuzene teslim etselermiş bunu, G.G. olarak değişirdi ismi. bende değiştirebilirim ismini. gg de olur a.d.g.p de olabilir (anamdan doğduğum güne pişmanım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bodrum dışında kedi yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bone said: hukuğun nasıl işlevsiz hale geldiğinin göstergesi. kedi kesip hayvanlara eziyet edince sadece bodrum dışına çıkartılıyorsun, bodrum hariç evin her yerinde serbestçe takılabiliyorsun. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ABİİ.. http://mypetjawa.mu.nu/archives/picard-facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 şakaydı herhalde? öyle umuyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Sam said: benim kedi hastası kuzene teslim etselermiş bunu, G.G. olarak değişirdi ismi. bana verseler dahada kötü edebilirdim. sokakta hayvana şiddet görünce HAYVANA şiddet uyguluyorum. okul mokul dinlemeden. yiyosa versinler disipline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 İnsanlıkta istediği hayvanı öldürüyo istemediğini öldürenlere böyle muamele. Bu ne salaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gercekse basarisiz saka ise cok daha basarisiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 birde muhendis diye ekleseler tam olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 -Dark_Angel- said: İnsanlıkta istediği hayvanı öldürüyo istemediğini öldürenlere böyle muamele. Bu ne salaklık. ilginc aslinda 3 tavuk kesip yese fln, bisi denmiyo. ama kedi yenmez yaw.. adi ustunde kedi bu. tavuk yenir lan $ole nugget olcakti honey mustard ile oh$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Aslinda kedi kesenleri lanetlemek biraz bana ters geliyor neden diyecek olursaniz belirli ulkelerde afiyetle kopekler pisirilip mezelendirilip yeniliyor ama is ulkemizde cerayan ettiginde aklimiza '' satanist!'' ibaresi geliyor ve lanetleniyor kaldi ki herkes kendi hur iradesi ile yasayabilir ve istedigini yapabilir ama tabi bir kediyi kesip kanini icmek tabiki bizlere ters gelecek cunku kedi bizler icin evcil sakin ve masum bir hayvan ama tabi burada bir unsur daha var algi unsuru demekki bu tip insanlar onlari algilarken baska bir amacla baska bir talisman olarak gorup yaklasiyorlar diye dusunmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar