Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi kesen kadın Bodrum dışına çıkarıldı aaaa

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

ABDULLAH USLU 10/02/2010 - 1:03
BIRRR...İYİ Kİ OTOSTOP YAPARKEN ORADAN GEÇMEDİM.YA BENİM KARGO'YA BİNSEYDİ.ARKA YATAKLI,YA İCRAAT OLSAYDI.YA BENİ DE KESSEYDİ...
KANIM DONDU İNANIN.KORKTUM.KORKUNÇ YENGE S.S.
YOLDAN KİMSEYİ ALMAM BUNDAN SONRA.HELE KADIN,TÖBE.

LAL

bombaymış
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

said:
MUĞLA�ın Bodrum İlçesi'nde kaldığı otel ve pansiyonda üç kediyi boğarak öldürüp kanını içtiği iddia edilen 35 yaşındaki S.S., �irkaç kedi doğradıysam ne olmuş? Bunun ne suçu var ki? Olayı büyütmeyin. Kedileri doğradım diye beni televizyona çıkartmayın. Ayrıca bu işi sadece ben mi yapıyorum? Herkes bu işi yapıyor. Moda oldu oğlum bu moda�dedi.

http://farm1.static.flickr.com/157/352251405_6e78590bfe_o.png

tebrix iyiydi :d
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda kedi kesenleri lanetlemek biraz bana ters geliyor neden diyecek olursaniz belirli ulkelerde afiyetle kopekler pisirilip mezelendirilip yeniliyor ama is ulkemizde cerayan ettiginde aklimiza '' satanist!'' ibaresi geliyor ve lanetleniyor kaldi ki herkes kendi hur iradesi ile yasayabilir ve istedigini yapabilir ama tabi bir kediyi kesip kanini icmek tabiki bizlere ters gelecek cunku kedi bizler icin evcil sakin ve masum bir hayvan ama tabi burada bir unsur daha var algi unsuru demekki bu tip insanlar onlari algilarken baska bir amacla baska bir talisman olarak gorup yaklasiyorlar diye dusunmekteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...