Hellnar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Küçük bir site adı için yardımınıza gerek var. Sitenin konsepti birlikte hareket etmek üzerine. Şöyle aklıma twit -> twitter, şakımak -> şakıyan gibi hafif esprili bir ad düşünüyorum. Aklıma gelen türetilebilecek birlikte hareket eden veya benzeri hayvanlar ve kelimeler: -arı (topluca bal yapar, çalışırlar) -ahtapot (çok kollarıyla insanları tutmuş falan :)) -haramiler (topluca hareket eden, talan edenler gibi) Başka aklınıza gelen hayvan adı veya başka türetilebilecek kelime neler var? Tabi içinde ne kadar az türkçe karakter olursa o kadar iyi :P ps: lütfen makaraya almayın cidden yardıma ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 okadar dil çıkarmışsın ki eşşek demekten başka bişi gelmiyo aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 genelde hayvanların hepsi birarada harteket ediyor zaten. tek yaşayan bilindik bi kurtlar, bi de gri balinalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 haramiler hayvanmıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 fil - filler yap. fil in the blanks espirisi yap bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hayvanat koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 birlikte hareket etmek nasil bir konsept ki? suru filan koy adini o zaman, it surusu, deve kervani, harami bingildagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 cicişler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 turkcede var mi bilmiyorum her hayvanin surusune ayri isim olayi. mesela ingilizcede aslan toplulugu pride, balik toplulugu school filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kakalak.. hamam böcüü gibi bişi. ve kimse sadece 1 tane bile görmeyi istemez.. çünkü sadece bi tane bile görsen bilirsin ki artık savaşı kaybetmişsindir.. tenya.. aynı durum bunlar için de geçerli.. bakteriyofaj da olabilir.. koyun mesela.. hep sürü halinde giderler di mi? atom mühendisleri.. istese herkes atom mühendisi olabilirdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben tam anlamadım ama yaban domuzu diyerek katılmak istiyorum. tek veya sürü gayet hayvandır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Reflective said: haramiler hayvanmıymış level atladılar. şimdi hepsi doktor. ya da tamamen uyduruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 çzgi filmmi ne vardı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Sığmaktan sığır! Çok ayılaştım ya, biri dur desin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 fede said: fil - filler yap. fil in the blanks espirisi yap bi de.dostum boşlukta fil olmaz boşluğa sığmaz o yüzden 1 "l" eksik editle lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 dolamak (sarmak anlamında) -> dolayan demiştim ama hayvan demişsin. Woodchuck chuck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kunduzları hep sevmişimdir.. kunduzlamak gibi bi deyimi bize kazandırabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kunduzdan badger badger, oradan da look at my horse geldi aklima, serbest cagrisima kurban gitti bu gece ozellikle yaziyorum ki baskalari da patlasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 O degil de sunucu ariyodunuz siz, o noldu ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 fede said: genelde hayvanların hepsi birarada harteket ediyor zaten. tek yaşayan bilindik bi kurtlar, bi de gri balinalar var Naptın fede ya kurtlar yanlız mı yasıyor.Ayılar,leoparlar,çitalar,kaplanlar falan yanlız yasıyor genelde tek basına avlanabilen süperyırtıcı diye tabir edilern hayvanlar onlarda öyle sevimli site adı yapılacak hayvanlar degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kedilerin çoğu birlikte yaşıyo. ayılar da büyük çoğunlukla yavrularıyla yaşıyo. kurtlarda yavru eğitme süresi çok az, bi de sadece avlanırken beraberler. çok belgesel izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kertenkeleler birlikte yaşar kerten.com Kerten ve Kertilenlerin buluşma adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Birlikte yasayan kedigil aslan var bi.Yavrularla birlikte yasamıyor ayılar yavruları büyütüp postalıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hepsi postalıyo zaten de, ayılar 2 senede postalıyosa kurtlar 1 ayda postalıyo. ya o değilde ne hayvanlar var okyanus altında filan insanın inanası gelmiyo, intihar edesi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sırtlan var gerçi ama ii değil.. kunduz kunduzlamak kunduzladım ben sen o kunduzlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar