PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ss atarsan yardımcı olurum bitirdim 3 kere :p acaba zıplayıp yukarıda sertleşip kocaman taşın altındaki 3 kareyi kırdığın yeri mi diyosun? eğer orasıysa taşınabilir taşı taşımana gerek yok, üstünde daha rahat zıplayabil diye koymuşlar sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 burda kaldım, şu tavana zıplayıp tutunup sertleşip düştüm bikaçkez ama bişey olmadı =/ aaa dediğini yanlış anlamışım ben oldu şimdi yukardaki taşları düşürünce, ben aşağıdakilere sertleşip atlıyodum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 demosunu indirdim.. fizik motoru harbiden süper.. fakat öle çok matahta bişe diilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 zaten devrim olsun yer yerinden oynasın diye değil, eğlenceli olsun diye yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Drall said: aaa dediğini yanlış anlamışım ben oldu şimdi yukardaki taşları düşürünce, ben aşağıdakilere sertleşip atlıyodum =D ehueheuhe sdfg. ayrıca oyunu yüklerken bir hl2 bekleyen var mı aramızda? platform oyunu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar