Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 http://www.chroniclogic.com/gish/index.html sitesi bu. oyunda bir ooze'msi canlıyı oynuyoruz. grafikler çok güzel. ooze'u yapışkan, kaygan ve sert hale sokarak, değişik yerlerde yuvarlıyoruz super frog, lost vikings gibi oyunları sevmişlerin kaçırmaması gereken bir oyun.. sitesindeki Q&A: http://www.chroniclogic.com/gish/pod_qa_c.html bilgi almak isterseniz diye.. son bir ekleme: oyunun sitesinden demo'sunu download edebilir, full sürümünü şipariş edebilirsiniz. [signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Temmuz 2004 05:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 çok tatlı..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eve biri geldii zaman direk bilgisayar başına sürükleyip vs. dan sumoyu açıyorum biraz öğrettikten sonra da orta üst ve kenarlardaki lambaları aşağıya indirmeye çalışıyoruz süper oluyo valla lamba kopunca bi ses çıkıyo bende kopuyorum:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 adam pontifex, bridge construction set, bridge builder'ı felan yapan adam... hani ilginizi çeker belki diye...[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Temmuz 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ben bunu televizyonda görmüştüm bi süre önce. sitesi müzik dışında hoş.özellikle concept art süper. ama para verdiğine değer mi dersen bunu demosunu bile çekmemekle yanıtlayayım hehe. crimsonland in freeland takılmışlığının olduğu bi gezegende yaşıoruz :).[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 netten indirdim orjinalini 40 mb buldu overnet de zaman oldurecek bi oyun[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 volf nasıl indirdin bakim :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 overnet'te var... mendoza saolsun sardı bitirdi... demosundan daha farklı ama bi platform oyununun 40mb olduğunu düşünürsek aşmış bi şey olmasını bekleriz... ki öyle. adamlar süper bi fizik motoru yaratmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Suprnovadan arak torrent linki [Bu mesaj Draven tarafından 21 Temmuz 2004 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Oyunun en önemli özelliğini fizik motoru kullanan bir platform oyunu olduğunu belirtseydin gerçi az çok söylemişsin evet hoş bir oyun level demosunu verdi bu ay. Leveldan alıntı "Yayıncılar cesetlerin bez bebek gibi yere yıkılıp kaldığı fizik motorlarını sonunda güzel bir şeyde kullanmışlar" gibi bir şey yazıyodu şimdi bakmaya üşendim ama gerçekten çok hoş bir fikir...[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bittorent i dl edebilsem çekicem suprnovadan da :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 çektim oyunu suprnova dan da reg code istiyor napicaz ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yardım ?:([signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 biraz alakasız ama bu tip bi oyun daha çıkacak lionheadde çalışan artistlerden biri tarafından (lionhead (resmi olarak) yapmıyo oyunu ama lionheadde çalışan biri yapıyo olduuna göre aslında lionhead yapıyo diyebiliriz ehe) rag doll kung fu diye bişey www.ragdollkungfu.com ssler falanlar felanlar burada draven allah razı olsun link için bide bittorent bulursam tadından yenmicek valla:) *!uslu uslu arama butonuna yönelir*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 http://pingpong-abc.sourceforge.net/ buyur al abi çekinme[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yok saol abi buldum indirdim de, reg code sorun çıkarıyo. burda anlatmak illegal olduğundan sadece gish 1.07 versiyona uygun kaka dosya bulabildiğimi söyleyeceğim:) dravenin verdiği gish 1.05 ve official siteden sadece 1.1 versiyonu, yani son versiyon çekilebiliyor. imdat!? crack istemiyorum, sadece gish 1.07 patchine ihtiyacım var o kadar:) kredi kartı konusunda annemi ikna edebilseydim (oyunu oynatmassın bana sen diyo:)) şimdi böle kaka şeylerle uğraşmak zorunda kalmayacaktım pfff[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Oyun çok güzel aslında, benim aklımdan da satın almak geçmedi değil ama sanal kartımızın şifresi bende değil ve "sadece yazılım olarak indirebileceğimiz bir oyun" için bu parayı verdirtebileceğimi sanmıyorum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hallettim sonunda:) nası yaptım anlamadım ama olsun halloldu işte:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 çok güzel oyun :) up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 "tam sürümünü nerden edinirim?" diye sorsam silinir mi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 neyse Drall sağolsun hallettim. peki onun yerine, bu tarz ve bu ebatta, garip gurup oyunları nerden bulabilirim / bildiğiniz güzel oyunlar var mı? platform olması şart değil. mesela little fighter 2'dir, soldat'tır falan... her türden olabilir. başlık aradım da motor falan bi' garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 gish yapımcılarına deli gibi para kazandırmış bi oyundur bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 şahane oyun aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 gish 2 çıkıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 abaaa 2inci bölümün 2inci kısmını geçemedim bitürlü yahu nerden aşağı incez bulamadım o taşınabilen kutuyu heryere taşıdım hiçbi düğmeninde üstüne gelmedi, aşağı doğru olan okun üstündeki kısımda beton kırılmıyo kafayı yicem yardım edebilicek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar