sir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 arkadaşlar selam, biraz acil bir işim var. elbette yetenekli bir bilgisayarcının elinde kopyalanmayacak cd yoktur, ama ben herhangi bir kullanıcının kolay kolay kopyalayamayacağı bir CD yapmak istiyorum, cd'de bikaç dosya olucak ve onları ne bir harddiske ne de başka bi cdye kopyalamak mümkün olmayacak. bunu yapabilen programları söyleyebilirseniz (ve mümkünse freeware) minnettar kalırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hardware gerekiyo galba o iş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kopyalanmazsa nasıl okunacak gibi felsefik bi soru geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Sudur, soyle yapilir diyemeyecegim direkt olarak lakin yazilimlarla yapabiliyorsun diye biliyorum. Hatta soyle aratinca cikan sonuclar faydali gibi; http://www.google.com.tr/#hl=tr&q=how+to+make+copy+protected+cd+&meta=&aq=f&oq=how+to+make+copy+protected+cd+&fp=40edcd7e296552f3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bunu teee yillar once sormustum burda ama cevabimi cok ne almistim; "okunabilen hersey kopyalanabilir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sir said: elbette yetenekli bir bilgisayarcının elinde kopyalanmayacak cd yoktur, ama ben herhangi bir kullanıcının kolay kolay kopyalayamayacağı bir CD yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_protect_cd.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 888-securom ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bence cd yi kopyalama karşıtı bi şekilde yazdırabilirsiniz ama cd yi kopyalamak isteyen bi kişi onu cd rom a takıp neroyu açtıgında burn dedikten sonraki uyarıyı cevaplayacak ve cd yazma işlemi başlayacak ne kadar acı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sir said: kopyalanmayacak cd yoktur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 lazerle çizik atiyosun cd'ye kopyalanmayan cd için http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=kopyalanmayan+cd&btnG=Ara&meta=&aq=f&oq= kopyalanmayan cd'yi kopyalamak için :D http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=kopyalanmayan+cd+kopyalama&btnG=Ara&meta=&aq=undefined&oq=kopyalanmayan+cd+kopyalam ama şuradan eminim bir bak http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ungabungativitunga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 vereceğin içerik bi exe falansa direk exe koruyan bişeylerde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ne cok seviyosunuz sundurmeyi/uzatmayi. Adam zaten soylemis kopyalanir illaki ama bir alternatif ariyorum diye, siz de adamin dedigini alintilayip durmussunuz. Uyuzluk lan resmen. Diger yandan kopya korumasi amaciyla gelistirilmis yazilimlar da pek tabi mevcut. Varsa bildiginiz yazacaksiniz iste bu kadar basit olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 cdkey gibi bisi yaparsin, crackersiz kopyalanmasi zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 di said: Ne cok seviyosunuz sundurmeyi/uzatmayi. Adam zaten soylemis kopyalanir illaki ama bir alternatif ariyorum diye, siz de adamin dedigini alintilayip durmussunuz. Varsa bildiginiz yazacaksiniz iste bu kadar basit olay. Ne güzel demiş şair. "Okunan kopyalanır baba yaw ehue" demeyi "süper bilgisayar biliyorum ben" sanıyor sanırım bazı arkadaşlarımız, bu da aslında ne kadar kötü durumda olduklarını gösteriyor bir nevi. En azından dümdüz kopyalamaktan ötesini anlamayan insanlar elensin isteniyor belli ki, ukalalığa lüzum yok bence. "Burn lag" diye bir olay vardı zamanında, yukarıda bir arkadaşın dediği "CD'ye lazerle çizik atma" olayının ismi de olabilir bu, başka bir şey de olabilir. Fazla da incelememiştim, ismini biliyorum sadece, dilersen bakarsın diye söyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 veri encrypt eden bir programla yazağın şeyi şifrele. kopyalasa da açamaz veriyi sen şifreyi ya da gerekli anahtarı vermedikçe. truecrypt kullanabilirsin bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 İyi de o zaman okuyamaz ki içeriğini? Gerçi sir ilk mesajında okunabilmesi lazım gibi bir şey dememiş ama öyle olsa zaten dediğin gibi şifrelersin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar