Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Of, sinestetik olmak istiyorum. renklerin kokusunu almak, sayilari tatmak istiyorum. sesleri gormek istiyorum. Orgazm olurken pi'nin 74 bin rakamini hissedebilmek istiyorum. Patilerden sinestetik olan var mi? Sinestet, sinestetik, herneyse. Anladiniz. Anlamayanlar anlayanlara sormasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 en iyi arkadasim sayilarin rengini goruyor mesela. adam benim ikizim gibi, herseyimiz ayni, ama O SAYILARIN RENKLERINI GOREBILIYOR, BEN GOREMIYORUM UHUHUHU Kafamin neresine vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 la yoru git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ama cidden, bu sinesteziyi arastirdim, cok ilginc bi fenomen. Insanlarin beyinlerindeki baglantilarda sorun oluyor, bunun da yan etkisi sinestezi. Youtube'de ornekleri falan var, cok hosuma gitti. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 heroes izlemissin lan sen. git uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 heroes izlemedim, izlemem :p heroes'te var mi oyle bisi? lol, ben sadece superguc falan filan var saniyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kadın kemanla duvar yarıyodu. sakat iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Evet. her şey yerli yerinde kalsın boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 İlginç bi konuymuş ama zaten bu saatte insan açlıkla,uykusuzlukla,güçsüzlükle daha degisik bi yaşam formuna geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=veoN1mh7RME bakiniz. http://www.youtube.com/watch?v=a3DbScY8Ais Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 keske LSD'nin yan etkisi falan filani olmasa, ve yasal olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ya bırak simdi. forumdayız die yasal olsa diosun. umurunda mı yasal olup olmaması sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 evet umrumda, yasal olsaydi, yan etkisi olmasaydi, 100% denerdim. simdi deneme ihtimalim 5%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 peki o zaman. ozurlerimi bir borc biliyorum. ve sunuyorum. saygular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Keşke parayı ağaçtan toplayabilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kabul ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 lcd full hd olması lzm.ama diyosanki 720p yetiyor hd ready de uygundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 3dleri cikacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bonekte vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 slmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 herşeyin fazlası zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 selam sinestezi nedir bilmem bu konuda benimde bir postum olmasını istedim saygılar. forumda böyle yazan biri vardı kimdi unuttum şimdi saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 küçüklüğümden beri her sayıyla özdeşlemiş bir rengim var sinözmöstetik miyim ben acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kendinizi kandırmayın, hiçbirini özel değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yalnız bu sineztesi olayı göründüğünden ilginç. neden derseniz, bir insanın rakam ve harf gibi şeylere renk ya da ses atayabilen bir beyne sahip olması demek o beynin rakam ve harfleri algılamaya uygun bir yapıya doğuştan beri sahip olması demek. bu çok ilginç bir durum felsefedeki apriori bilgi sorusu ile de yakından ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar