Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Of, sinestetik olmak istiyorum. renklerin kokusunu almak, sayilari tatmak istiyorum. sesleri gormek istiyorum. Orgazm olurken pi'nin 74 bin rakamini hissedebilmek istiyorum. Patilerden sinestetik olan var mi? Sinestet, sinestetik, herneyse. Anladiniz. Anlamayanlar anlayanlara sormasin.
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 en iyi arkadasim sayilarin rengini goruyor mesela. adam benim ikizim gibi, herseyimiz ayni, ama O SAYILARIN RENKLERINI GOREBILIYOR, BEN GOREMIYORUM UHUHUHU Kafamin neresine vursam?
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ama cidden, bu sinesteziyi arastirdim, cok ilginc bi fenomen. Insanlarin beyinlerindeki baglantilarda sorun oluyor, bunun da yan etkisi sinestezi. Youtube'de ornekleri falan var, cok hosuma gitti. Neyse.
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 heroes izlemedim, izlemem :p heroes'te var mi oyle bisi? lol, ben sadece superguc falan filan var saniyordum
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Evet. her şey yerli yerinde kalsın boşver
cihant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 İlginç bi konuymuş ama zaten bu saatte insan açlıkla,uykusuzlukla,güçsüzlükle daha degisik bi yaşam formuna geçiyor.
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=veoN1mh7RME bakiniz. http://www.youtube.com/watch?v=a3DbScY8Ais
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 keske LSD'nin yan etkisi falan filani olmasa, ve yasal olsa.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ya bırak simdi. forumdayız die yasal olsa diosun. umurunda mı yasal olup olmaması sanki
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 evet umrumda, yasal olsaydi, yan etkisi olmasaydi, 100% denerdim. simdi deneme ihtimalim 5%.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 peki o zaman. ozurlerimi bir borc biliyorum. ve sunuyorum. saygular.
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 lcd full hd olması lzm.ama diyosanki 720p yetiyor hd ready de uygundur
Yuco Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 selam sinestezi nedir bilmem bu konuda benimde bir postum olmasını istedim saygılar. forumda böyle yazan biri vardı kimdi unuttum şimdi saygılar.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 küçüklüğümden beri her sayıyla özdeşlemiş bir rengim var sinözmöstetik miyim ben acep
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kendinizi kandırmayın, hiçbirini özel değilsiniz.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yalnız bu sineztesi olayı göründüğünden ilginç. neden derseniz, bir insanın rakam ve harf gibi şeylere renk ya da ses atayabilen bir beyne sahip olması demek o beynin rakam ve harfleri algılamaya uygun bir yapıya doğuştan beri sahip olması demek. bu çok ilginç bir durum felsefedeki apriori bilgi sorusu ile de yakından ilgili.
Öne çıkan mesajlar