adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 başlık çok acayip oldu len neyse şimdi okulda oturuyorum bir anda nedense düşünmeye başladım ki pek düşünmem ben işte dersler olsun okul parası olsun hayata atılmam lazım artık diye düşündüm ama sonra farkettim ki ben daha 20 yaşındayım acaba dedim kendi kendime 22 yaşında mezun olucam okuldan çok mu geç çok mu erken bilemedim bi türlü karar veremedim sanki benim artık iş hayatına atılmam gerekli diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 para kazanmaya ihtiyacın varsa ne erken ne de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bunu sormak için baya erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ne okuyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kaça gidiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 pogodi said: para kazanmaya ihtiyacın varsa ne erken ne de geç para kazanmaya her an ihtiyacım var onun zamanla bi alakası yok olay para kazanmak değil hayata atılmak gastronomi okuyorum @kermit 3. sınıfım ama okul yarım dönem uzadı hazır yarım dönem uzamışken bi dönem daha uzatırım 2 sene sonra biter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 o zaman sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 okulunu bi bitir yahu. ondan sonra zaten kendini bi boşlukta hissedip iş güç bulmam lazım diyeceksin canını sıkma. ama önce oku. yüksek müksek her bi boku yap sonra paranı kazanırsın. ailen okutuyodur zaten seni mecburlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ailem okutamıyo pek o ayrı bi konu da şimdi düşünüyorum lan mezun daha 22 yaşında çıtır genç olucam oooh ne güzel diyorum diğer yandan düşününce daha 2 sene var diye ağlıyorum :D 1de dersim başlıyo yavaştan yol aliyim teee GSF'ye kadar yürüycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 gastronomi okuyosun elinde güzel bi meslek var aşçı olcan işte. yazın zaten girersin bi otele orda paranı biriktirirsin okul arasında tabi varsa böyle bi imkanın. oku lan oku hıyarlık yapma hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 zaten okuyacam okulu bırakma gibi bi isteğim yok öyle bi lüksümde yok ama çok mu geç kaldım acaba diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 geç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 lan iyide 18 yaşında össye giriyo millet aynı senin gibi 22s,inde bitiriyolar uzayınca 23 oluyo. ozaman herkes geç kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 daha dur askerliğin var. her türk gencinin yaptığı gibi askerlikte ULAN ASKERLİKTEN DÖNEYİM GÜZEL Bİ BAR YADA CAFE AÇICAM diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 orduya katılırsın işte hergün 1500 kişilik yemekler hazırlarsın, ölçüler kamyonla, damacanayla falan böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 adamınbiri said: başlık çok acayip oldu len neyse şimdi okulda oturuyorum bir anda nedense düşünmeye başladım ki pek düşünmem ben işte dersler olsun okul parası olsun hayata atılmam lazım artık diye düşündüm ama sonra farkettim ki ben daha 20 yaşındayım acaba dedim kendi kendime 22 yaşında mezun olucam okuldan çok mu geç çok mu erken bilemedim bi türlü karar veremedim sanki benim artık iş hayatına atılmam gerekli diye düşünüyorum bunu yapabilirsen ileride yararını görürsün. ben okul bitip +1 sene geçene kadar kılımı kıpırdatmadım ve ceremesini çekiyorum. iş hayatına erken atıl erken yol al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Eğer boş günün falan varsa gir bir yerde staj yap, mezun olunca diploman hariç bir iş deneyimin olması da önemli bir etken. Yoksa boş vaktin yazın yap, mezun olana kadar hiçbir şey yapmazsan bence geç olur. Ama tam zamanında düşünmeye başlamışsın bence, ben de 2. sınıfın 2.döneminden itibaren staja başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 zaten herkes 22 sinde mezun oluo abi bence sen arkadas cevreni degistir, 17 yasında falan mı bitirio senin dahi arkadasların? bu arada staj cok faydalı, bitirince bulamayacagın is ortamlarında okulun sayesinde bulunabiliosun rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 benim daha okulumun bitmesine 3 yıl var, olaki uzatırsam (umarım öyle bişey olmaz :S ) 4 yıl sonra 24 yaşında olucam. Master yapsam bi de 26da mezun olmuş olurum. Okul hayatım okul hayatı gibi olmadığı, diğer üni öğrencileri gibi yaşayamadığım ve yılda zaten mecburi 3 bucuk ay bi şirkette vs. çalışmak zorunda olduğum için bende sürekli "gençliğimi yaşayamadan elden gidicek, mezun olup boş vaktim kaldığında da artık çok geç olcak herşey için" diye düşünüp düşünüp stres oluyorum. çok kötü çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 En azından askerlik sorunun yok Damla =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi onu bende çoğu zaman düşünüyorum. kendime daha yüksek lisans , askerlik vs vs var diyorum da. bir yandan abi neden bi yan işte çalışmiyim neyi bahane ediyorumki kendime diyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ne kadar erken o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 zipzip said: ne kadar erken o kadar iyi ne kaa ekmek o kaa köfte gibi olmuş bu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 erken kalkan yol alır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hızlı koşan atın boku seyrek düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar