Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok mu erken çok mu geç?

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

başlık çok acayip oldu len

neyse şimdi okulda oturuyorum bir anda nedense düşünmeye başladım ki pek düşünmem ben
işte dersler olsun
okul parası olsun
hayata atılmam lazım artık diye düşündüm
ama sonra farkettim ki ben daha 20 yaşındayım
acaba dedim kendi kendime
22 yaşında mezun olucam okuldan çok mu geç çok mu erken bilemedim bi türlü karar veremedim
sanki benim artık iş hayatına atılmam gerekli diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

para kazanmaya ihtiyacın varsa ne erken ne de geç

para kazanmaya her an ihtiyacım var onun zamanla bi alakası yok
olay para kazanmak değil
hayata atılmak

gastronomi okuyorum
@kermit
3. sınıfım ama okul yarım dönem uzadı hazır yarım dönem uzamışken bi dönem daha uzatırım 2 sene sonra biter :D
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

başlık çok acayip oldu len

neyse şimdi okulda oturuyorum bir anda nedense düşünmeye başladım ki pek düşünmem ben
işte dersler olsun
okul parası olsun
hayata atılmam lazım artık diye düşündüm
ama sonra farkettim ki ben daha 20 yaşındayım
acaba dedim kendi kendime
22 yaşında mezun olucam okuldan çok mu geç çok mu erken bilemedim bi türlü karar veremedim
sanki benim artık iş hayatına atılmam gerekli diye düşünüyorum

bunu yapabilirsen ileride yararını görürsün. ben okul bitip +1 sene geçene kadar kılımı kıpırdatmadım ve ceremesini çekiyorum.

iş hayatına erken atıl erken yol al.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer boş günün falan varsa gir bir yerde staj yap, mezun olunca diploman hariç bir iş deneyimin olması da önemli bir etken. Yoksa boş vaktin yazın yap, mezun olana kadar hiçbir şey yapmazsan bence geç olur. Ama tam zamanında düşünmeye başlamışsın bence, ben de 2. sınıfın 2.döneminden itibaren staja başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

benim daha okulumun bitmesine 3 yıl var, olaki uzatırsam (umarım öyle bişey olmaz :S ) 4 yıl sonra 24 yaşında olucam. Master yapsam bi de 26da mezun olmuş olurum. Okul hayatım okul hayatı gibi olmadığı, diğer üni öğrencileri gibi yaşayamadığım ve yılda zaten mecburi 3 bucuk ay bi şirkette vs. çalışmak zorunda olduğum için bende sürekli "gençliğimi yaşayamadan elden gidicek, mezun olup boş vaktim kaldığında da artık çok geç olcak herşey için" diye düşünüp düşünüp stres oluyorum. çok kötü çok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...