Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 1) padme anakinin hatunu oluyo ama padme anakinle karşılaştığında anakin daha bebe, nası oluyo bu iş? 2) anakine bile bu çocuk jedi eğitimi için yaşlı diyor jedi council, peki anakinin oğlu nasıl oluyor da bilmem kaç yaşında jedi eğitimi alabiliyor 4. filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 1. soruna cevap vermeye bile gerek yok. sana ne istedikleri yasta olurlar. 2. soruna gelirse luke'u sevmem zaten. kolpa adamın biridir. ole jedi filan da olmaz. bi bok yapamıyo zaten. acıların cocugu gibi dolasıyo han solo abimiz karizma sekilde akarken ortamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dünyalar arasında yaş farkı var. 2) anakinin oğlu dediğin luk jedi eğitimi almıyor. jedi diye birşey kalmamış. herif tam bir disciple zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 1) aşkın yaşı yoktur 2) force Luke'ta çok kuvvetli ve yapacak bişey yok orada seçme şansı yok adamın güçle arası iyi çocuğu bulmuş eğitiyo işte diyebilirim :) ama sıkmış olayayım ben sadece filmlerden yola çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 1)padme de daha bebe o zaman cunku. 2)cunku jedi council yok ve luke jediligin son umudu, bi de yoda bireysel olarak egitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abi luke ne kadar jedi ise biz de o kadar jediyiz. adam daha bi uzay gemisini kaldıramiyo tek basına. napiyim oyle jediyi. ben bile kaldırırım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 1. 10-12 yaş farkı o kadar koymaz heralde, zaten padme minyon. Atasözü var hatta "bodur tavuk her daim piliç" diye :D 2. Farkettin mi bilmiyorum , episode 3'te 66 numaralı emiri uygulamaya başlayınca trooperlar jedi kalmıyo nerdeyse. Yoda inzivaya çekiliyo, obi wan da tattoine'de uzaktan luke'u gözlüyo. Onların dışında kalan jedi'lar varsa da temple'daki mesajı obi wan değiştirdikten sonra onlar da saklanmıştır bi yerlere, bi jedi eğitim fasilitesi falan yok yani. Kimi buluyolarsa eğitiyolar, pek seçecek durumda değiller. Senin de baban Vader olsa seni de torpille eğitime alırlar direkt. P.S: luke denyonun önde gideni, geçen gün tekrar görünce sıfatını atarlanıp jedi outcast kurdum, multiplayer açıp karşıya da luke koydum. ağzına ağzına vurdum sabre'la, gripleyip duvarlara çarptım yeto luke'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hoca yoda olsun, adamı 60 yaşında bile jedi-master yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 spoiler vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 barbu said: abi luke ne kadar jedi ise biz de o kadar jediyiz. adam daha bi uzay gemisini kaldıramiyo tek basına. napiyim oyle jediyi. ben bile kaldırırım lan doğru valla ben de kaldırabiliyorum çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 luke'a laf eden bizden değildir. adam olun lan. aptal anakin 2 tane şeye dark side'a geçerken, luke babasına direnip dark side'a karşı gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 4-5 yas filan var aralarinda sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abi adam luke dedi. LUKE DEDI AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 luke look at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 saçma sapan işler boşver. zaten sonra oğluda kardeşine yazıyo fln. soyu böyle bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sonra herkes yodaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 1-pedo 2-luke un torpili var. bi de babasının yediği haltı luke düzeltir belki filan diye düşünmüş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bide bu filmde meme yok nası film bu memesiz film görmedim hayatımda ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 wookie'ler çıplaktı arada gördüm meme, kıllı kıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 padme ile anakin tanıştıklarında anakin 7 padme 14 yaşında zaten hani anakin 20 olsa çocuklar odluğunda padme 27oluyor no problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 1. aralarında 4 yas var episode 1 da biri 6 digeri 10 veya 7 11 olmasi lazim. 2. herkes dogru cevabi vermis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 10-15 gibi daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 1. padme ile anakinin aralarında 4 yaş farkı falan olması lazım üstteki arkadaşında dediği gibi. 2. abi luke da bir skywalker sonuçta herifte force güçlü. zaten ortamda jedi kalmamış. council de yok. obi-wan yoda ya diyor işte elimizde bizim anakinin oğlu var. force u var. eğitelim yollayalım diyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 luke zaten filmler boyunca oyle cok da sahane bi jedi olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar