Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıtar vors 2 soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1) padme anakinin hatunu oluyo ama padme anakinle karşılaştığında anakin daha bebe, nası oluyo bu iş?

2) anakine bile bu çocuk jedi eğitimi için yaşlı diyor jedi council, peki anakinin oğlu nasıl oluyor da bilmem kaç yaşında jedi eğitimi alabiliyor 4. filmde?
Mesaj tarihi:
1. soruna cevap vermeye bile gerek yok. sana ne istedikleri yasta olurlar.
2. soruna gelirse luke'u sevmem zaten. kolpa adamın biridir. ole jedi filan da olmaz. bi bok yapamıyo zaten. acıların cocugu gibi dolasıyo han solo abimiz karizma sekilde akarken ortamlarda
Mesaj tarihi:
1) aşkın yaşı yoktur

2) force Luke'ta çok kuvvetli ve yapacak bişey yok orada seçme şansı yok adamın güçle arası iyi çocuğu bulmuş eğitiyo işte

diyebilirim :) ama sıkmış olayayım ben sadece filmlerden yola çıktım
Mesaj tarihi:
1. 10-12 yaş farkı o kadar koymaz heralde, zaten padme minyon. Atasözü var hatta "bodur tavuk her daim piliç" diye :D

2. Farkettin mi bilmiyorum , episode 3'te 66 numaralı emiri uygulamaya başlayınca trooperlar jedi kalmıyo nerdeyse. Yoda inzivaya çekiliyo, obi wan da tattoine'de uzaktan luke'u gözlüyo. Onların dışında kalan jedi'lar varsa da temple'daki mesajı obi wan değiştirdikten sonra onlar da saklanmıştır bi yerlere, bi jedi eğitim fasilitesi falan yok yani. Kimi buluyolarsa eğitiyolar, pek seçecek durumda değiller.

Senin de baban Vader olsa seni de torpille eğitime alırlar direkt.

P.S: luke denyonun önde gideni, geçen gün tekrar görünce sıfatını atarlanıp jedi outcast kurdum, multiplayer açıp karşıya da luke koydum.

ağzına ağzına vurdum sabre'la, gripleyip duvarlara çarptım yeto luke'u
Mesaj tarihi:
barbu said:

abi luke ne kadar jedi ise biz de o kadar jediyiz. adam daha bi uzay gemisini kaldıramiyo tek basına. napiyim oyle jediyi. ben bile kaldırırım lan

doğru valla ben de kaldırabiliyorum çok rahat
Mesaj tarihi:
1. padme ile anakinin aralarında 4 yaş farkı falan olması lazım üstteki arkadaşında dediği gibi.

2. abi luke da bir skywalker sonuçta herifte force güçlü. zaten ortamda jedi kalmamış. council de yok. obi-wan yoda ya diyor işte elimizde bizim anakinin oğlu var. force u var. eğitelim yollayalım diyor işte.
  • Yeni Oluştur...