xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hemi de 3D olarak vereceklermiş. :) http://www.imdb.com/title/tt1477076/ tabii henüz tam bilgiler verilmemiş. ama serinin devam edeceğini belirttikleri gibi serinin 7. filmi vuhu! :) buradan takibini yapabiliriz. http://saw-7-movie-trailer.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bişeyi çıktı abi bu filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 3 ten sora izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 seriyi tamamlıyorlar artık. :) kütüphanemize yerleştirip arşiv olarak nitelendiricez artık. eğer yanlış anlamadıysam ve görmediysem ekim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abi yazmayın kaçtan sonra izlemediğinizi kaçınci filmden sonra baydığınızı. saw 12312 gibi espriler de yapmayın. siz de saw 3 den beri aynı esprileri yapıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Red said: 3 ten sora izlemedimdoğru karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 6. izleyemedim ben 3D dimi o da 3D izlemesem çok şey kaçırmış olurmuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 3D değil sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 saw da öyle efekt yok ki ne kaçırıcan dsdf. saw 6 gayet iyi bi filmdi ama 3d olmasa da izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben hatırlamıyorum kaçtan sonra izlemediğimi, değer mi izlemeye? 3d'ymiş bu, bunu izlemek için diğerlerini de izlerim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 3D son serinin bir sürpriziymiş. efekt olarak o alete bağlı olanların yüz hareketleri ve kamera hızları falan fena etkiliyor. 3Dsi yok ama 6'yı izlersen 720 ve ya bulursan 1080p de izlemeni tavsiye ederim. Diğerlerine göre daha ağır basmışlar. :) xaty bu 3d'ymiş. 6'nın sonunda biraz çelişki yattığından izleyici de 6'yı en azından izlemek gerekir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben sadece 4. ve 6. filmi izlemedim.5. yide arkadaşların zoruyla izlemiştim zaten.3. filmde nerdeyse kusuyordum o yüzden baya bi iğrenmiştim filmden.ilk 2 film şahaneydi öyle mide bulandırıcı şekilde aşırıya kaçmamışlardı.gerçi 5. filmde çok tırt gelmişti bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ilk film çok iyiydi de artık şeyini sıvadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abi güzel bi seri işte, 5'i hiç begenmedim ben ama digerleri gayet guzel filmlerdi. izlenmeye deger bir seri kesinlikle. hatta son zamanların en iyi gerilimi tartısmasız. abuk subuk sacma sapan filmler yerine boylesi cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 (tu) senaryo yetiyor bu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hepsini izledim hangisi hangisi diye sorsanız hayatta bilemem hepsi birbirine benziyor olm bi farkı yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ilk film, hem ilk oldugu icin hem de sonunda resmen adamın agzını acık bıraktıgı icin en iyisi. ama diger filmler kotu demek degil bu, aralarında en iyisi. boyle sonunda afallatan sayılı filmlerden biri. hatta hazır lafı gecmisken boyle sonu tahmin edilemeyn film tavsiyesinde bulunsanıza. the usual suspects dısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 her filmde konu devam ediyo mu? yoksa hepsi kafasina gore mi? 1-2 devam gibiydi, yani karakter acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hepsinde farklı kisiler ve oyunlar var ama ana konuyla bagdasan yerler oluyo. her filmde oncekilerden sahneler yer alıyor ya da onceki filmlerde gormedigimiz ama o filmin konusu ile alakalı yerler oluyo. hepsinin birbirine baglantısı var yani bazı sahnelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hepsinde jigsaw elemani var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 şimdikinde birisi var ki öyle birisi. sölersek kaçar tadı.var yine ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 valla onu soylemek spoiler olur biraz ama basrol sonucta, her filmin castinde ilk sırada yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 izlemicemki filmleri, merak ettim. o beyaz sacli herif duruyo mu her filmde, spilerda yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 izle olm ya. var abi her filmde bi sekilde var. ama bu adam 3. (yanlıs hatırlamıyosam) filmde ölüyor. ölmesine ragmen yine de var yani diger filmlerde. ama resurrection falan yok yani, palavra yok filmde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 en son kaset çıkıyor midesinden. mum suyuna batırmış apno. :) sonrasında da bi zarf çıkıyor karşımıza 6-7 kişiden oluşan bir plan. beyazsaçlıadam la alakalı son durum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar