Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[TSL] Fenerbahçe - Diyarbakırspor

kermit

Öne çıkan mesajlar

Yav ben anlamadım 5 dakkalık uzatmada adam illa 5 dakka top oyunda duracak diye birşey yokki. Sen futbolcu olarak o topu oyunda tutacaksın. Rakibin boğazına sarılmayacaksın hadi sarıldın itiraz etmeyeceksin hadi ettin sahayı hemen terkedeceksin bunların hiçbirini yapmayan sizin oyuncunuz Mehmet Topuz..

Haaa onun 15 gramına kurban olun tabi adam FB için kavga ediyor yav maçta vallahi ben düşünemedim onu kazanma, mücadele hırsının kurbanı oldu adam..

Bütün maç boyunca tek bir olumlu hareketi yok adamın be üstüne kırmızı kart valla iyi. Yukarda birisi demiş ben bu hakem kadar yönetirdim diye. Bende şu halimle Mehmet Topuz kadar oynardım yani..
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

DAZD!NGO said:

şimdi çok saglam küfürler etmişim gibi düşünün aralarda

son dakikalarda uzatma veriyo 4. hakem 5 dk en az
arada kavga çıktı kırmızı kart vs oldu
iyi aile çocugu hakem 3.15de bitirdi maçı ^_^

ilk 15 dk da zaten nooldugu belliydi hakemin

sonra aziz aglayınca laf etmeyin artık

maç hakkımız mıydı? yani bu kadar stres çekmeyi haketmedik
37. dk ya kadar kaleye şut yok maçta ilk şut da denizlinindi zaten
lugano sakatlandıktan sonra yetersiz deniz girince allahın idiyotu deniz çıkıyo topun önünden
belli orda adamın vurucagı topa geçsene önüne
kimler oynuyo takımda ya

alex ve semih maçta yoktu nerdeyse
adamlar resmen sitelere place holder olarak konulan latince yazılar gibi ilk 11 dolsun diye konulmuş

bi iki kere çıktı sadece topuz da topa
emre klasik zaten koşturuyo arada bi iki hede yapıyo sonra 5-10 dk yok tekrar oyunda

daha aklıma gelirse yazarım
sana da bi tl;dr

Masquerade said:

mokoko said:

basiretsiz insan nasıl olur bu maçta cok iyi gördük. kırmızı formalı dangozun hakemlik lisansı hemen alımalı. 5 dakika verilen uzatmanın sadece 1 dakikası futbol oynattı, gayet net 1 penaltımızı vermedi, diyarbakırın futbolu futboldan cıkarmasını sağladı vermediği kartlarla. eğer bole futbol yonetilcekse hakemlere çuvalla para vermesinler. bende en az bu kadar yönetirim bi futbol maçını. maçın basından beri emrenin hakeme yapmadığı kalmadı kart vermedi. güiza tek bi kere itiraz etti ve kart hareketi yaptı die sarı kart verdi. lan insanda biraz denge olur. ama biz bole istekle ve arzuyla "futbol" oynamaya çalıştığımız surece şampiyonluğun en buyuk adayıyız.
tl;dr

ya sen ne kadar gereksiz bi insansın ya
Sosyal ağlarda paylaş

hakem kurtarmısmıs, otelci adnanın dun satın aldıgı hakem sayesinde kurtardınız 1 puanı kayseriden, bu ne yuzsuzluk anlamadım gitti.

ofsayt diye verilmeyen %100 gol pozisyonu ve %100 penalti kayseri lehine, tum mac cingene gibi oten canerin atılmaması vs.

yuzsuzluk diz boyu yahu :)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu maskarada şu forum attıgığın msgların hiç birini tarttınmı bi aç bak nasıl msglar atmışın ilk kez şu foruma giren biri olsa senin için sanırım zeka özürlü diye değerlendirir ulan bu kadar gereksiz msg atan bir insan sanırım sen varsın şurada ahada yazıyorum gelecez deplasmana galatasarayı yenecez üstüne şampiyon olacaz olamassak zaten yüssüzlük yapıp bırak msg atmayı forumu bile açmam
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

yahu maskarada şu forum attıgığın msgların hiç birini tarttınmı bi aç bak nasıl msglar atmışın ilk kez şu foruma giren biri olsa senin için sanırım zeka özürlü diye değerlendirir ulan bu kadar gereksiz msg atan bir insan sanırım sen varsın şurada ahada yazıyorum gelecez deplasmana galatasarayı yenecez üstüne şampiyon olacaz olamassak zaten yüssüzlük yapıp bırak msg atmayı forumu bile açmam

Yürü bea!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...