Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[TSL] Fenerbahçe - Diyarbakırspor

kermit

Öne çıkan mesajlar

Ehuee şu videonun ilk 3 dakikasına baktım da böyle abartı görmedim,kusura bakmayın,arkada gaz müzik,durmadan oyna dur,afedersiniz Dos Santos'un pozisyonunda ne var mesela
Ya da ne biliyim bebbeye sarıyı ermiş doğru,ikincisinde o kadar abartı bir çekme görmedim,kolundan tutmuş bırakmış,GG hemen bırakmış kendini...
Onun dışında Bilica'ya kart verilmedi tartışmaları vardı,objektif olup herşeyi koysunlar bari,hakem hatalıysa 2 tarafa da hatalı...
Abi anlamadığım nokta şu;
Her faulü her pozisyonu tek tek inceleyip bunu vermedi,bunu verdi,artı bir fenere,artı bir diyarbakıra diye yazarsan elbete ki sonunda vay hakem taraf tutmuş dersin böyle saçma şey görmedim,faullerin çetelesini çıkarmışlar...
En hastası olduğum laflardan biri bu takdir hakkını onlardan yana kullandı hadi abi ya,hakem kötüdür tamam kabul ama 2 tarafa da kötü,bütüm takımlar hakemlerden şikayetçi o zaman,nereye varacakki bunun sonu?
Edit:Hadi dedim devamına bakayım...
Semih'in pozisyonu penaltı filan değil,çok hafif bir deşarj var ama çok normal bir pozisyon,o kadar basit düşülmez...
Emre'nin pozisyonunda herhalde hakem ayağına bastı diye düşündü ki,sanki yerdeki ayağına basıyor gibi,ama oyuncu rol yapmış da olabilir,ama burada hakemi aldatan diyarlı futbolcu o zaman..
Güiza'nın pozisyonu penaltı,ama buna benzer çok pozisyon oluyor,kornerlerde vs,daha vereni görmedim...
Komik bir video olmuş,fenerbahçenin evinde diyarbakırı yenememesinin sorumlusu hakem değil,2-3 faulle maç dönmez yani,şu hakem sevdasından kurtulamadık,ne hatalar oluyor avrupada milletın gıkı çıkmıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

hakemin hareketleri önce çok silikken, yaptığı hatalarla fazlaca taraftar baskısının altına girdi. haliyle saçmalamaya başladı. verilemeyen penaltı, çıkarılamayan/gereksiz çıkarılan kartlar... of ki ne of.

Daha geçen gün GS maçında hakemden şikayet edilirken "Hakem kararı verdi mi? verdi o zaman tartışmaya gerek yok" diyen birinin nasıl 180 derece dönebildiğine en güzel örnek :) Biraz tutarlı olun yahu, en azından kendi karakterinize saygınız olsun da kendinizi yalanlamayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

http://www.youtube.com/watch?v=fSRz-AQCtkg

videodaki hareketlerin çoğunda hakem hatası yok. Bayağı bir abartmışlar.

Bazıları zaten faul değil. Her maç olan şeyler.

Birkaç tanesi slow motion sayesinde faul gibi gözüküyor. Ağır çekime aldığınız zaman faul olmayan hareketi faul gibi göstermek çok kolay zaten. 1-2 hatası vardır hakemin evet de bir o kadar da diyarbakıra vardır.

Biraz dürüst bir insan zaten videoyu görünce gülüp geçer birkaç pozisyonu gördükten sonra.

Yapmayın etmeyin yani neleri faul diye sıralamışlar görmüyor musunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl bir tatminsizsiniz siz. mohar hastası nihanlı bir örnek vermiştim hali hazırda ama yineleyeyim. diyarbakır aleyhine de kararlar oldu ki bence emre erken bir sarı kart görmeliydi. fenerium tirbününe yakın çizgide faul olmayan bir müdehaleye faul verip emreyi delirtmeye hakemin zaten hakkı yoktu. gel gelelim bilica da atılmalıydı. diyarbakır aleyhine verilmeyen bir çok kart var. verilemeyen penaltımız var ki maçı izlerken penaltı değil gibi gelmişti.

ama slow yaptık çok kastık saniyede 5000 kare çeken video kullanıp o faul olmayan pozisyonu faul gibi gösterip penaltı var dedirttik hıhı :) 1-1 kalan maçı hala tatmin olmayıp 1 puan fazla Fenerbahçe 0 almalıydı diye inatlaşmanın alemi yok. el şeyiyle bu kadar oluyor beyler, 2 puan da gayet avantajdır sizin için. biraz saygı lütfen :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Birkaç tanesi slow motion sayesinde faul gibi gözüküyor. Ağır çekime aldığınız zaman faul olmayan hareketi faul gibi göstermek çok kolay zaten.

geçen fede sanırım bi topic açmıştı abv super lig gibi. orda da cok laf edilmiş hakemlere 3 4 tane resimde mudahaleler ayağa geldi diye. resimlerlede cok guzel faul olmayan hareket faul gibi gosterilio bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...