xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 6 ayda yemekler dışında bir şey özlediğimi zaten söyleyemem pek, sadece spesifik bir kaç şey var yemek dışında. Uzun olduğunu da söylemedim zaten, ne kadar tok olsam da aklıma yemek gelince fazlasıyla canımı çektircek kadar özledim. Dönmek istemiyorum aslında ama döndüğümde kendimi yemeklerle avutcam mecburen.. Bir de ilk kez yurt dışında bu kadar süre kalıyorum, belki alışık olsam bu kadar 'onu yicem, bunu yapcam, şunu da yiyip, bunları da yapıcam' modunda olmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 rakı balık boğaz sohbet en çok bunları özlerdim ben. illa bi yemek olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 nispet mi yapiyosun birader, donen var, donemeyen var, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Eskişehir de nam-ı kebap da bonfile iskender ye.hatta beni de çağır birlikte yiyelim, çokgzel.sosu süper, hayvanları kendileri yetiştiriyorlar, bonfileyi terbiye edip mangalda pişirip ince ince kesippide üstüne koyuyorlar. sonra doktorların arka sokağında casa mey de bira iç, 50cl 2tl, başka yerde bulamazsın o fiyata.üstüne bir de güzel. Edit: ha bir de efsane tandırı var diyorlar,ben yemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abi özlediklerini yap işte yurduna dönüyosun daha ne:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kebap ye kebap ye bir tane daha ye ben antalyaya gittigimde havaalanindan direk haci arif beye, ankarada mangala gidiyorum, sonra eve geciyorum, memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Sen Türkçe'yide unutmuşsundur. Taa eylülden beri yurt dışındasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 alt tarafı yarım dönem yurt dışında kalmışın en fazla 1-2 yeni yer açılmıştır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aquila said: nispet mi yapiyosun birader, donen var, donemeyen var, alla alla. bak bu adam 5 senedir yurtdışında. ya o ne yapsın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hoccemama said: Sen Türkçe'yide unutmuşsundur. Taa eylülden beri yurt dışındasın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 soruya bak http://www.tachistyle.com/images/fotograflar/live_products/borekchi-manti-soslu-yakin-plan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bakır çanağın içinde ne var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bilmem sosudur heralde adamınbirine sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 cok sakincali olmus bu topic. yurtdisindaki 8. senem benim.g.te giren semsiye aacilmiyo arkadaslar. bosuna cukunuzu dusurtmeyin dusunmeyin boyle seyler .sonra ruyaniza girer depresyona girersiniz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hoccemama said: Sen Türkçe'yide unutmuşsundur. Taa eylülden beri yurt dışındasın. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 istanbul taksim - kızılkayalar - ıslak hamburger arnavutköy - bodrum mantı - feriye arnavutköy - ali baba - köfte piyaz bebek - abbas - waffle istinye park - go mongo - mongolian bbq (sınırsız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 istanbul listesi http://img237.imageshack.us/img237/4503/istanbul5.jpg http://img208.imageshack.us/img208/1416/istanbul4.jpg http://img171.imageshack.us/img171/5130/istanbul3m.jpg http://img30.imageshack.us/img30/4946/istanbul2ux.jpg http://img705.imageshack.us/img705/8378/istanbul1.jpg bir zamanlar gelmiş bi liste. bulunsun buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 emeğe saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hoccemama said: Sen Türkçe'yide unutmuşsundur. Taa eylülden beri yurt dışındasın. Burda arada bir Türkçe konuşuyorum sözlü olarak, o da karma karışık acayip bir şey oluyor. Bazen hatırlayamayıp tıkanıyorum falan. Archangel_ said: Eskişehir de nam-ı kebap da bonfile iskender ye.hatta beni de çağır birlikte yiyelim, çokgzel.sosu süper, hayvanları kendileri yetiştiriyorlar, bonfileyi terbiye edip mangalda pişirip ince ince kesippide üstüne koyuyorlar. sonra doktorların arka sokağında casa mey de bira iç, 50cl 2tl, başka yerde bulamazsın o fiyata.üstüne bir de güzel. Edit: ha bir de efsane tandırı var diyorlar,ben yemedim... Nam-ı Kebap nerede? Bağlarda yeni bir otelin altında açılan yeni yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Of canım nasıl Abbas çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Benim de mantı çekti resmi görünce, daha önce hamurlu-yoğurtlu bişey diyip geçiştiriyordum. Eskişehir'de Abdülselam geldi aklıma, acayip de canım çekti. Bilmeyen varsa denesin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sesu said: Of canım nasıl Abbas çekti. çınlatırım kulacığını hdaskjdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 off daha önce başka bir topicte yazdığım şu önerimi mutlaka dikkate al, çok özledim yav buranın yemeklerini, bi daha kim bilir ne zaman yerim =( said: KIRINTI... Hayatımda yediğim en güzel, en lezzetli ev yemeklerimi yapan lokanta. yenilen her şey mi güzel olur?, 'a, oranın şusu pek iyi değil' denecek tek ürünü olmaz mı? Öyle işte, süper bir yer. Sırf bu lokanta nedeniyle Eskişehir'de yaşamayı isterdim. Anne-baba 3 çocuktan oluşan tatlı bir aile işletiyor, fiyatlar da çok uygun. Tatlılarını çok denemedim, aşure süperdi ama. Diğerleri de güzeldir sanırım. Mavi göl de çok beğeniliyor (lokanta), benim hiç gitme fırsatım olmadı. Bunların her ikisi de doktorlar cad. ne açılan sokaklar üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar