Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merak ettim !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elesso'nun kuzeninin beynini emiyordum ultima vs. diye, ultimatr'nin linkini verdi, ordaki yazıları evdeki bilgisayara copy/paste etmek şeklinde oldu ilişkim bir dönem. Sonra avaturk serverine dadandım dark venue'nün saçmaladığı bir dönemde, derken birşeyler (galiba pati radyoda manowar çalın plx diye gelmiştim) oldu üye oldum işte.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

darkrider ile aynı yurtta kalıyordum, böyle turunculu bi forumda takılıyodu adam sürekli, hiç çıkmıyordu. bi baktık, ismi de paticik. darkrider'ı yurtta LAN PATİCİK NABER OLUM YAA diye çağırmaya başladık. sonra öğrendik ki bu modmuş burada. onun bölümünü trollemek için salak niklerle üye olduk 2 arkadaş. ben fena sardım, o salak nik te kaldı üstüme böyle.

ehauhe bu sufermis yalniz
Mesaj tarihi:
sanırsam city of heroes la ilgili bir şeyler ararken gelmiş olabilirim yada wow bilmiyorum tamamen sallıyor da olabilirim ama hatırlıyorum matrix online bölümünde nabuch mu ne bi adam vardı hayvani bir topikte bilyon tane soru cevap yapmıştı adam onu okumuştum ilk üye olduğum günlerde güzel topikti (tu)
Mesaj tarihi:
2005'in başları gibi Kendercik'in evinde otururken bilgisayarında görüp, kişiselindeki muhabbete bakıp lan insanlar ne akıllı yorumlar yapıyor , ben bakim şuraya bi diyerek girdim.

sonra banlanıp baya bi gelmicem modlarındayken birkaç patinin kandırmasıyla gayet trollemek amacıyla bu nicki açtım ve trollemekten vazgeçince böyle oldu.
Mesaj tarihi:
16/07/2002 den beri kayıtlıyım.. ultima online hakkında bişiler ararken bulmuştum galiba.. 2002 den beri kayıtlıyım ama attığım mesaj 700lerde yazmaktan cok okumayı tercih ediyorum..

güzel ortam.. sade içerik..
Mesaj tarihi:
Hardter said:

dwinz arkaasımın önerısıne uydum sıteye kayıt olmadan 3 4 ay gıbı bı sure sıteyı takıp ettım sonrada üye oldum

oha test ortamı yapmış
sonra proda çıkmış.
böhö :)
Mesaj tarihi:
Google'dan geldim. Wepla gibi bir server kurmak istedim, bu konuda araştırma yaparken bleeding'in PvPGn başlığını gördüm neredeyse bu konuda tek döküman o tr sitelerde. Fakat oda pek ayrıntılı anlatmamıştı. Bende içine bir girsem çıkamam dedim iş güç arasında. Sonra dedim elinde hazır olan olur heralde bu sitede, (önceden böle bir sunucu hazırlamış sonra kapatmış arşivine almış filan) . Bana satsın diye ama kimse çıkmadı. Sonrada baktım oyun forumu değilmiş ve baya geçmişi olan ve güncel bir forum. Reklam ıvır zıvırda yok gayet sade. Son zamanlardada işte can sıkıntısı filan üye olayım dedim. Komik olansa ben öncedende googleda bir kaç kere karşılaşmıştım ve hep patrick forumları diye okuyordum. Üye olduktan sonra baktım herkes pati pati diyor sonradan çözdüm :D

Böyle bir sunucu açma amacımda Wepla'daki sorumsuzluklardı. Düzgün bişey kurayım az kullanıcısı olsun, güzel ortam olsun güzel oyunlar atalımdı. Burdada bir sunucu varmış, fakat hiç girmedim, şuanda yukarda sunucuda 0 oyun 0 oyuncu var diyor.

Neyse google'dan buldum ama Bleeding adlı kullanıcının çok eski bir başlığından.
Mesaj tarihi:
paspatur said:

Hardter said:

dwinz arkaasımın önerısıne uydum sıteye kayıt olmadan 3 4 ay gıbı bı sure sıteyı takıp ettım sonrada üye oldum

oha test ortamı yapmış
sonra proda çıkmış.
böhö :)

test sürüşü :)
  • Yeni Oluştur...