deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Elesso'nun kuzeninin beynini emiyordum ultima vs. diye, ultimatr'nin linkini verdi, ordaki yazıları evdeki bilgisayara copy/paste etmek şeklinde oldu ilişkim bir dönem. Sonra avaturk serverine dadandım dark venue'nün saçmaladığı bir dönemde, derken birşeyler (galiba pati radyoda manowar çalın plx diye gelmiştim) oldu üye oldum işte.
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 uotr o diilde ne güzeldi madalya değilde app journeyman grandmasterdık mesaj sayımıza göre
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 "nutella yerim" said: internette ilk ultima hakkında bilgi ararken denk gelmistim kendim buldum yani
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 "roket adam" said: darkrider ile aynı yurtta kalıyordum, böyle turunculu bi forumda takılıyodu adam sürekli, hiç çıkmıyordu. bi baktık, ismi de paticik. darkrider'ı yurtta LAN PATİCİK NABER OLUM YAA diye çağırmaya başladık. sonra öğrendik ki bu modmuş burada. onun bölümünü trollemek için salak niklerle üye olduk 2 arkadaş. ben fena sardım, o salak nik te kaldı üstüme böyle. ehauhe bu sufermis yalniz
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sanırsam city of heroes la ilgili bir şeyler ararken gelmiş olabilirim yada wow bilmiyorum tamamen sallıyor da olabilirim ama hatırlıyorum matrix online bölümünde nabuch mu ne bi adam vardı hayvani bir topikte bilyon tane soru cevap yapmıştı adam onu okumuştum ilk üye olduğum günlerde güzel topikti (tu)
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Hepimiz ortak zevklerimiz doğrultusunda burayı bulduk, süper.
MadOrca Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Ultima-tr. Kayıt Tarihi: 18/11/2001 01:46 oha be 8 seneden fazla olmuş...
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 WoW loncamızın duyurusunu yapmak için forum forum gezerken buldum.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet, hepimizi meme var diye geldik, oyunmus.
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 2005'in başları gibi Kendercik'in evinde otururken bilgisayarında görüp, kişiselindeki muhabbete bakıp lan insanlar ne akıllı yorumlar yapıyor , ben bakim şuraya bi diyerek girdim. sonra banlanıp baya bi gelmicem modlarındayken birkaç patinin kandırmasıyla gayet trollemek amacıyla bu nicki açtım ve trollemekten vazgeçince böyle oldu.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 16/07/2002 den beri kayıtlıyım.. ultima online hakkında bişiler ararken bulmuştum galiba.. 2002 den beri kayıtlıyım ama attığım mesaj 700lerde yazmaktan cok okumayı tercih ediyorum.. güzel ortam.. sade içerik..
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben de ultimatr muhabbetine gelmistim. 2001 bu arada pepelek oldugunda galiba... yanlis hatirlamiyorsam biraz daha eski ultima tr olusu.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 2002 de kayıtlıyım ama.. ondan öncede kayıt olmadna geçen uzun bi zaman var.. eski zamanlar daha güzeldi herşeyde oldugu gibi..
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 karı var dediler geldim ben ama umduğum gibi değildi hiç bişi.
=) Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bedava yörünge seyahati var dediler geldim.
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dwinz arkaasımın önerısıne uydum sıteye kayıt olmadan 3 4 ay gıbı bı sure sıteyı takıp ettım sonrada üye oldum
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 işte karakedi ve diğerleri ultima hakkında bir site ve forum açmış filan deniyordu, öyle geldim. 2000 ilkbaharıydı sanırım.
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Hardter said: dwinz arkaasımın önerısıne uydum sıteye kayıt olmadan 3 4 ay gıbı bı sure sıteyı takıp ettım sonrada üye oldum oha test ortamı yapmış sonra proda çıkmış. böhö :)
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Google'dan geldim. Wepla gibi bir server kurmak istedim, bu konuda araştırma yaparken bleeding'in PvPGn başlığını gördüm neredeyse bu konuda tek döküman o tr sitelerde. Fakat oda pek ayrıntılı anlatmamıştı. Bende içine bir girsem çıkamam dedim iş güç arasında. Sonra dedim elinde hazır olan olur heralde bu sitede, (önceden böle bir sunucu hazırlamış sonra kapatmış arşivine almış filan) . Bana satsın diye ama kimse çıkmadı. Sonrada baktım oyun forumu değilmiş ve baya geçmişi olan ve güncel bir forum. Reklam ıvır zıvırda yok gayet sade. Son zamanlardada işte can sıkıntısı filan üye olayım dedim. Komik olansa ben öncedende googleda bir kaç kere karşılaşmıştım ve hep patrick forumları diye okuyordum. Üye olduktan sonra baktım herkes pati pati diyor sonradan çözdüm :D Böyle bir sunucu açma amacımda Wepla'daki sorumsuzluklardı. Düzgün bişey kurayım az kullanıcısı olsun, güzel ortam olsun güzel oyunlar atalımdı. Burdada bir sunucu varmış, fakat hiç girmedim, şuanda yukarda sunucuda 0 oyun 0 oyuncu var diyor. Neyse google'dan buldum ama Bleeding adlı kullanıcının çok eski bir başlığından.
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 paspatur said: Hardter said: dwinz arkaasımın önerısıne uydum sıteye kayıt olmadan 3 4 ay gıbı bı sure sıteyı takıp ettım sonrada üye oldum oha test ortamı yapmış sonra proda çıkmış. böhö :) test sürüşü :)
Öne çıkan mesajlar