varlok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben mat ve logosuz modelleri seviyorum, bunlar bayağı güzel. renk çeşitleri de var http://images.gittigidiyor.com/2047/ZIPPO-BLACK-MATTE-LOGOSUZ-DUZ-SIYAH-MODELI__20476211_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sade en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hepsi çok çirkin. illa alıcam diyosan bence sade siyah al (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 60 yaşında da kullanabileceğin bişe al. höhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Zippo blu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya siyah ya bordo ya 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 zippo blu lar oyuncak gibi geliyor bana. Sanırım en üsttekini yada en alttakini alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 şöyle bir kac ceşit begendim ama kararsız kaldim hangisini alıyım diye,patilerin bi görüşünü alıyım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 jack danielsları beleşe almıyorum ben aga naaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 harley olanı al. belki ilerde motorun da olur. belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hepsi kötü bak bu güzel ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Onların arasından sonuncusu bence. Bu arada Djarum beğenen varsa Djarum Black için özel yapılmış Slim Zippo'ları bedava dağıtıyorlardı (hatta yanında deri djarum kılıfı, Victorinox çakı seti, tükenmez kalem fln da vardı), en beğendiğim Zippo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sonuncusu var bende, bence en güzeli de o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 aslında dış kısmı koyu renk istiyorum ama adam gibi bir modelini goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 o 5. koyduğunu 3 sene önce amerikadan getirtmiştim hayvan herifin teki hacıladı aklıma geldi şimdi .. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bundan var bende 2.5 senedir falan kullanıyorum bilgin olsun diye söylüyorum o kabartmalı olanlar zamanla bu hale geliyo işte. http://members.shaw.ca/area51/lucky7_zippo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 jack daniels falan çok özenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 tüm konulanlardan, ilk mesajdaki 1. en güzeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ahh beee 1. yi kaçirdim :S sonuncu yada sondan bir oncekine kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Dark_Soul said: şöyle bir kac ceşit begendim ama kararsız kaldim hangisini alıyım diye,patilerin bi görüşünü alıyım dedim :) Bu ıkısını nere de bulabilirim Dark_Soul? Birde fiyatı nedir ? Edit hatta 2. yi alsam yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ebay de satiliyo,ama tr ye gonderirlermi bilemem,gonderirlerse gümrükte takilirmi onuda bilemem,kargosuyla70-80 ytl ye falam geliyor. Ben bulgaristanda oldugum icin gümrük,kargo vs dertlerim yokB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 her sene ortalama 15 tane hangisini alayım diye zippo topici açıldığını biliyomusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 varlok said: ben mat ve logosuz modelleri seviyorum, bunlar bayağı güzel. renk çeşitleri de var http://images.gittigidiyor.com/2047/ZIPPO-BLACK-MATTE-LOGOSUZ-DUZ-SIYAH-MODELI__20476211_0.jpg Evet en güzeli bu. Bi de silver olanı dümdüz. Kaybetmeseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Dark_Soul said: ehah resimler güncellenmiş. ama bu güzelmiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 1.si bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar