alperozg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Most wanted (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 peki şunu şurcam. bu topicte most wanted diyenler neden most wanted diyor da, shift veya undercover demiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 peki ben bişi dicem sen nasıl olduda araba yarışı oyunu oynuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bone said: peki şunu şurcam. bu topicte most wanted diyenler neden most wanted diyor da, shift veya undercover demiyor? Undercover zaten Most Wanted olmaya çalıştı ama beceremedi berbat bişyi oldu. Shift ise simulasyon gibi fln yapmaya kalktılar bence oda olmamış. Most Wanted tam ayarındaydı hani. Yarışlar güzeldi. Hatun güzeldi. Hikaye hoştu. Carbonda yine iyi sayılırdı ama en güzeli bencede Most Wanted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kermit said: peki ben bişi dicem sen nasıl olduda araba yarışı oyunu oynuyosun. peki ben bişi dicem sen nasıl olduda bilgisayar bölümüne girip bakıyorsun. gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 diğerlerini bilmiyorum ama most wanted interaktif bi film gibiydi. tavsiye ederim bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hot pursuit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bone said: kermit said: peki ben bişi dicem sen nasıl olduda araba yarışı oyunu oynuyosun. peki ben bişi dicem sen nasıl olduda bilgisayar bölümüne girip bakıyorsun. gibi mi? peki ben sana bi soru sorcam. yaşın kaç sincap ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 shift teeee milattanönce çıkan nfs oyunlarından sonra çıkmış TEK iyi NFS oyunudur.. hani herhalde son 3-4oyun içinde tek iyi olanı shift.. ötekiler feci çöp idi bence.. ya da arcade diyelim, feci arcade idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 carbon olanmıydı o 1vs1 canyonda yarışıyodun. o baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 dasaaa said: shift teeee milattanönce çıkan nfs oyunlarından sonra çıkmış TEK iyi NFS oyunudur.. hani herhalde son 3-4oyun içinde tek iyi olanı shift.. ötekiler feci çöp idi bence.. ya da arcade diyelim, feci arcade idi.. ben sırf shift için logitech g25 almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bone direk mostwanted diyorum. bak hala makinede kurulu. sıkıldıkça iki tur dolanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben shift oynamak için araba aldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar