Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya böle odamı leş götürüyodu resmen. bilgisayarın performansı düştükçe düşüyodu hergeçen gün. dedim toz kedi kılı falan mı kaçtı acaba fanlara. açtım. fanlar gebermiş. neyse temizledim sadece fanları. şimdi açtım bilgisayarı speedfanla kullanıyorum bakıyorum hon falan açınca 99 dereceye falan vuruyor işlemci. ekran kartını maks 80 derece falan görürdüm. dört işlemci birden +90 derecede çalışmaya başlıyor. nedir bunun çözümü. şu anda kasa açık bakıyorum gayet fanlar püfür püfür çalışıyor. hayır bir kablo bile oynatmadım alette sadece kulak çubuuynan tozunu temizledim fanların. böle çalışırsa yatar dimi alet? nedir çözümü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tam oturtamamışındır diyecektim ki ellememişsin fanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Çok daha dandik eski pcmin işlemcisi hani oblivion falan çalıştırırken bile fanlar toz doluyken max 80 derece olurdu. Çok fazla geldi bana seninkisi ama bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 toz toprağın içinde çalışmaya alışmış senin pc. tekrar pislik dök pcnin içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 zipzip said: tam oturtamamışındır diyecektim ki ellememişsin fanları. bu olmuş olabilir. yerinden çıkardım çünkü işlemcinin fanını. takmaya çalıştım tekrar tam oturmadım şimdi. anakart kırılacak zorlarsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bişi olmaz zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 99 derecede çay mı demliyon lol Fanı oturtamamışsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oha işlemci 99 derece???? Coktan yanmasi gerekiyordu,5-6 senelik anakartlar bile işlemci 75-80 e vurunca pc yi restart eder. Sanırım toz tortu şeklinde yapişmiş işlemcinin fan yapraklarına,temizlemesi zor oluyo onu. 3-5 ytl ye macun al,onu sür,fayda etmesse işlemci fanını degiştirmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yumurta kır pişer onun üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Fanın altında bir madde(termal macun) olması lazım. O madde eriyor zamanla onu bir kontrol et ilk önce eğer var ise o zaman işlemcinin fanını tam oturt çok fazla abanmadığın sürece kırılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 o madde erimeden bi işe yaramaz ki zaten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ateslenmis, soguk banyo yapsin. fani de cikardiysan, tekrar macun surmen gerekirdi, yeni bi fan al, daha iyi sogutan, macunu da sur, mis gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kötürdettim fanı oldu. ÇOTAAA diye ses çıktı böle. aha dedim ğhırdım ğhırdım. sonra baktım olmuş eheh. bir sonraki sorumda ps3 fanı temizlemeyle alakalı olarak gelecek. büyük ihtimalle elime yüzüme bulaştıracam yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 tavsiyem vantilatör fanı filtreleri satın alıp, kasanın ızgaralarına ya da deliklerine uyacak şekilde kesip, bantla yapıştırman. 2-3 fan bozup iki gpu, bir psu yaktıktan sonra bu sonuca vardım. 3 yıldır kullandığım bilgisayarımın için tertemiz bu çözümle, bal dök yala öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar