Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Lisede biz de tavuk burger arasına biskrem koyup yiyoduk khaladla. Yanına da ayran içiyoduk alskfhdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 macar salam, ketçap, kaşar ve jalapeno biber. of diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kahvaltıda nutella öğlen burger king akşam ocakbaşı böyle nesiller yetişiyor http://www.absurdnieuws.nl/content_images/1/manuel.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aente said: abvblizzard said: gerçi pizzayı ketçapla yiyen adamlar var burda. buluyorlar böyle ketçap mayoneze leş. allahlarından bulsunlar. her gün onlarca pizza ustası intiharı düşünüyor bunlar yüzünden. pizza pizzanınki başka türlü yenmiyor agam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 karışık tostda güzel oluyor ketçap imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ketçap veya salça gayet güzel olur tostta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 eski kaşardan tost eski sevgiliden dost olmaz derler ama eski kaşardan güzel tost oluyo ben yapıyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 geçen gün baya canım çekti manavda görünce karnabahar kızartması yaptım. http://www.nefisyemektarifleri.com/wp-content/uploads/2008/01/karnabahar-k%C4%B1zartmas%C4%B1.JPG tabi bundan daha kızarmış, üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos yaptım. yanınada bi kola açtım. baya iyi oluyo. tost most her gün dayanmayın böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Çok yağ emdirmişindir kesin, kolestrol rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 karnabahar kızartması <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fırında beşemel soslu karnıbahar üstüne kaşar oooyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 en sevdiğim yemek şu yukarda yaptığım galiba yok yok ondan önce pilav + salata gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oha mutfağa bi gittim, annem karnabahar kızartıyormuş. keşke başka bir şey isteseymişim. hatta dur deneyeyim. wii <3 BOSE 3.2.1 GSX <3 Seagate 2TB external <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ketçaplı sucuklu karışık tost baya iyi kantincilerin çoğu hala bu nimeti keşfedemedi kuru kuru veriyorlar tostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ketcaplisini bilmiyorum ama kasarin üstüne azcik bi mayonez sürdünüz mü de güzel oleyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Or1on said: kahvaltıda nutella öğlen burger king akşam ocakbaşı böyle nesiller yetişiyor http://www.absurdnieuws.nl/content_images/1/manuel.jpg ofofofo pişiklere bak ofofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tost kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 pastirmali tost cok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 pastırma kokalım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yok ya pisince o kadar kokmuyosun heralde galiba sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 biri istanbullulara her boka patates kızartması konulmayacağını öğretsin plz ya. tek dileğim. iskenderin üstünde bile görünce dayanamadım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ketcapli mayonezli pizza yiyenler var hey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 dondurulmuş pizzaya gerekiyo ama o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 barnacle said: biri istanbullulara her boka patates kızartması konulmayacağını öğretsin plz ya. tek dileğim. iskenderin üstünde bile görünce dayanamadım artık. doydos... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar