jankis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bir topic açmıştım tam site göçmeden önce .. bulamadım galiba kaynadı arada :) neyse miyazaki ustanın son şaheseri bayağı gecikmeli olsa da vizyonda film 2003 oscar animasyon ödülünü ve akabinde berlin altın ayıyı kaptı ben çok çok beğendim kaçırmamanızı tavsiye ederim izlediğim en iyi animasyondu rüya gibiydi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 daha yeni mi vizyona giriyor yav? dvd si bile cikti onun burda bayagidir. seyretmeyen kaldiysa hakikaten seyretsin, super bir film, konusu, arada yapilan super gondermeler, karakterler vs hepsi harika.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 evet evet edi hanıma katılıyorum. bu konuda da haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 inşallah en yakın fırsatta gidip izlicem kendisini ama bu yakın fırsatlar bir türlü gelmiyolar nedense :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Hastasısın dimi kedi :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 IMDB de tüm zamanların en iyi animasyonu seçildi...Sayısız ödüllerin yanı sıra ilk defa Altın Ayı alan bir animasyon olması önemini gösteriyor. Karmaşık gözüken Japon mitolojisindeki tanrıları evrensel boyutta sunabilen bir şaheser.Mutlaka izlenmeli ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 arada yapılan gondermelere ornek versenize ben goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 sayısız defa divx olarak izledim geçen arkadaşlarla gittik sinemada nedense hiiç gülmediğim sahnelere sinemada acaip güldüm insanlar gülünce böyle hep birlikte gülüosun hehe etkisi oluo ilginç...[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 izledim sinemada:) çok güzel![signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ne yapıp edip gitmeye çalışacağım, bu kadar insanın bir bildiği olsa gerek.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Zaman kaybetme Sam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bu filmi anime bölümündeki paticikler tavsiye etti diye indirip divx seyretmiştim. sonra da geri gelip teşekkürler etmiştim bir sürü... çok çok çok ÇOK güzel bir film. kaçıran olmasın sınav yapıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Beğenmedim ben ya sıkıcıydı biraz. ne animeler var ki böle animeler izlettirmeyecek güzellikte :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bayilmistim, koskocaman ekranda izleyip bir daha bayildim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 okulda izlemiştim ben. güzeldi ama çok abartı da değil gibi gelmişti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hiç anime kültürüm olmamasına rağmen dün merak edip gittim. süper fantastikmiş çok sevdim. bukadar absürdlük beklemiyodum, çok eğlendim. küçük kızın ifadelerine bayıldım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bende tavsiye üzerine gittim izledim sonunda 5 dakikalık şarkı kısmında yerimden kalkmadan hala ekrana öle bakıyordum kaçıranlar divx dvd bir şekil yapıp mutlaka izlesinler :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yapmayın abi kimse anime falan izlemiyor mu ya ? anlamadığım nokta var o kücük kızın yanında gezen yüzsüz aslında iyi biri ha ha diyorum duruyorda bir ara niye herkesi yemeye calıştı kendini kaybedip onu anlamadım.. Yaboda da bu kadar çirkin çizilebilir...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Çizimde ne gibi bir hata var anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yaboda diyorum o ilginç dünyanın büyücüsü çok çirkin çizilmiş midem bulandı lol...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yubaba.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 yaboda diye hatırlıyorum ben ilginç :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ileri derecede fabntastik, khayal ürünü bir film yani filme gittiğimde rüya görür gübü filmiizledim dl edip çevire çevire izlemeyi düşünüyorum hatta devamı fln yapılsın ne bilim hastası oldum![signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bugun dvdsini izledim oldukça güzel bir anime en iyi noktasıda kimin iyi kimin kötü olduğunu bazen şaşırıyorsun.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 eh miyazaki öyle şeyler yapıyor, insanları saf iyi veya saf kötü diye ayırmıyor..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar