LesterPiggott Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bu konuda tecrübe sahiplerinin fikirlerine ihtiyacım var. Sizce 9 aylık sertifika programlarından birine gidip daha sonra 1 sene çalışma izni aldığım zaman iş bulup yerleşebilirmiyim? It sektörü ne durumdadır iş var mı yok mu hiç bir fikrim yok ne yazıkki. yardım edin lordum pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 is/yas/tecrube/abd de tanidik varmi? once bunlari alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 gelme, bulma is, turkiyede calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LesterPiggott Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yaş 24, yeni it mezunuyum. Bachelor of science diplomam var. Master yapmak istedim ama akademik kariyer düşünmüyorum pek. Amerika'da tanıdık yok aile fln ama 1-2 arkadaşım var sertifika programına başlayan, gidersem onların yanına gidicem ama sertifika sonrası eğer iş bulamazsam parasal konuda sıkıntı yaşayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LesterPiggott Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yok abi Türkiye'de çalışamam, kafam uymuyo adamlarla( yani stajlardan biliyorum yok yani). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 http://www.careerbuilder.com/ http://www.craigslist.org/about/sites http://www.monster.com/ yardircan o zaman. Ingilizcende iyiyse, sansina kalmis derim ben. yani Tr de is bulmaktan farki yok. Tek sikinti buldugun sirketi vize sponsoru olmasi konusunda ikna edebilmek. duyduguma gore son 1-2 yildir baya zorlaniliyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 evet, gelmeyin, herkes oldugu yerde is bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 vize memurlari senden daha insafli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 almiyoruz arkadasim artik, kapattik kapilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ciddi bi şekilde bi adam böyle bi konu üzerinde bastırıyorsa. dinle derim. ben amerika'yı bilmem tabii ama bu kadar üstüne basa basa söylüyosa korkucan abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LesterPiggott Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aquila said: evet, gelmeyin, herkes oldugu yerde is bulsun. geliyorum, seni beğenirsem şirkete tavsiye ederim işe almaları için. Cebine para girsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ohoo sen de çok küçük gördün burdakileri ya :P eheh.. kiddin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben de istiyom okul biter bitmez yurtdışı aynen benim de buradakilerle kafam uymuyor ve buradaki iş ahlakını anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bi arkadaşım o 9 aylık sertifika programlarından birine gitmişti. adam gidehli 2 sene oldu, hala orda. ama napıyor biliyorum. baba parası da yiyo olabilir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 biri de amerikada yüksek hakkında bilgi versin piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abd'de master yapmanın iki yolu var. birincisi cok zengin olmak. ikincisi cok iyi bir akademik gecmise sahip olmak. abd'de calısmanın da yabancı uyruklu biri icin en kolay yolu orada master yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ortalama bi durumum var ünide ya. bu dönem uzatmamak için batırdım gerçi. çok zengin derken ne kadar mesela? 1 sene? ya bunları iyice araştırıcam aslında. uzatıcma die ertelemiştim araştırmayı da uzatmadım şimdi.araştırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 master programları amerikanın dağ köyündeki ünilerde 40k dolardan başlıyo senelik. kıyılarda 80 100 filan. sadece okul ücreti bu. yurdu, yemesi içmesi filan dahil değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 amerikada pompacılar iyi para yapıyolarmış şükrü. boş boş evde göt büyüteceğine git bi benzinciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hatta bunu duyan bütün zenciler pompacı olmuş benzenci ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Brigand said: ben de istiyom okul biter bitmez yurtdışı aynen benim de buradakilerle kafam uymuyor ve buradaki iş ahlakını anlayamıyorum. işin ahlakımı kalmıs abi.dalaveresiz para kazanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 öyle işte olmayan iş ahlakı iş yaparak düzgünce çalışarak para kazanılmıyor bu ülkede dolandıracan, kandıracan. cidden ama, yani karşındaki insanı / müşteriyi kandırmak türkiyede para kazanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Eğer çok extrem bir çalışabilme verimliliğin, yeteneğin, bilgin veya böyle bir şey yoksa gitme. Adamlar ekonomik krizde hala, orta halli pekçok Amerikalı işten atıldı, eğer karşılaştırmada karşındakinden çok daha becerikli veya kalifiye değilsen adam hiç tereddüt etmeden Amerikan vatandaşını seçecektir. Ha O kadar yetenekliysen zaten Türkiyede de iş bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 TR nin durumuna göre Amerika çok daha rahat.Kriz sadece 2 ay zorladı Amerika yı tüketim aynen devam ediyor.Hangi eyalette olduğuna bağlı.Orta Amerikadaysan sana yardımcı olabilirim ps:Amerikada master aşırı para isteyen birşey değil.Çalışıp paranın belli bir kısmını sen de karşılayabilirsin.Çok büyük okullara değil de küçük eyaletlerin şirin okullarına bakarsan özel üniversite fiyatına denk geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar