Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 nerde "monacoduk" nerde bu arkadaş. safi öküzler yahu.
mani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 http://img293.imageshack.us/img293/8011/manchester59tdxo9.jpg
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ntv'ye attıkları asılsız avuçla bok atma sonrası taraftan tiksinmiştim. şimdi iyice tiksin. kafası çalışan bir kaç adam olabilir evet. fakat gazetecilik namına dünyanın en amatör gazetesi falan heralde. okul gazetelerini okumayı tercih ederim.
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hımmm adamlar gayet ülkede ne konuşulacağını belirliyor. pislik bir tarzları olabilir ama gazeteci olarak türkiye ölçülerinde başarısızlar diyemem. ha söz konusu manşet gerçekten mide bulandırıcı o ayrı.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fener sivasi yakti deselermis bare, daha bariz olurmus.
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 "Önce şaşırdım sonra taraf olduğunu görünce geçti" diyen arkadaşa katılıyorum sdf. Herhalde arşivlerinide yazar eşlerinin amerikan askeri kurumlarındaki cv'leri panik içinde silinmeye çalışılırken elden geçirelim diye kapamışlar eheh..
Öne çıkan mesajlar